Arkiv måned: september 2015

Babysvømming (1/5)

I dag var vi på første del av babysvømmingen! Usikker på om jeg faktisk skulle blogge om det, da vi ikke gjorde så mye denne gangen. Neste gang håper jeg at det blir litt under vann også! Har så lyst på bilder og videoer av Theodor under vann. Selv om at vi har dukket han under tidligere, så ville jeg følge kurset og bare ha han over denne gangen. En rolig start hvor vi først lærte hvordan vi skulle holde han. Det viktigste var at han skulle trives og føle seg komfortabel, og det så det ut til han gjorde! Den karen der er heldigvis sjeldent misfornøyd.

Korteste innlegget ever, men jeg er bare så trøtt at jeg såvidt får frem ord her. Føler ikke at det har vært helg engang, da jeg har jobbet både fredag og lørdag. Godt at T sovnet for natten i 9 tiden i kveld for første gang på evigheter (eller noensinne?). Da fikk jeg plutselig uvanlig mye tid for meg selv, men typisk at når det først skjer, så vil jeg egentlig bare legge meg sammen med han.. Haha. God natt!

På etterskudd

Hei! Vet at det ikke akkurat er underholdende å trykke seg inn her for tiden. Jeg prøver å ha kontroll og få ting gjort slik som jeg vil, men det går bare i surr. Føler jeg er skikkelig på etterskudd med alt, og det spesielt bloggen. Jeg har idéene klare, men mangler tid. Nå har jeg hatt noen dager med jobb og andre gjøremål, men i dag har jeg heldigvis fri og skal prøve å hente meg inn litt igjen. Takk til dere som fortsatt er innom her! Det blir jeg veldig veldig glad av å se.

Siden sist har Theodor fått plass på svømmekurs fra søndag, gleder meg veldig til det! Og i går kjøpte vi ny bilstol til han, skal vise hvilken senere. Det var 25% rabatt på hele Barnas Hus, så måtte bare slå til da når han uansett ha ny bilstol ganske snart. Merker det mer og mer at det blir noen tusen her og noen tusen der. Ikke noe tvil om at det koster å ha barn. Passer dårlig nå når jeg ikke har fått foreldrepenger siden juli. Jeg var for treg med å få sendt inn søknad om gradert uttak, så mens den ligger til behandling er det jo full stopp. Håper virkelig at den blir ferdig behandlet snart. Kjenner jeg får fnatt av alt styret, haha.

Legger med noen bilder fra da vi var å besøkte tantene til Theodor for noen dager siden!


Alltid like morsomt med "borte-bø".

Noe nytt i "lekehjørnet"

I går fikk vi denne lekegrinden på plass i Theodors sitt "lekehjørne", som er ca halve stuen. Var så heldig å få den sponset av Jollyroom.no! Varemerket er "JLY" og den er 100 cm x 100 cm. Perfekt størrelse! Du kan finne den HER (link). Skal skrive litt mer om den og hvorfor vi har valgt å ha lekegrind senere! Babygymmen som ligger oppi har vi forresten fått sponset tidligere, den kan du finne HER (link).

For øyeblikket ligger han her og sover litt. Han måtte nemlig bli vekt i morgest da vi skulle kjøre RM på flyplassen. Han har dratt avgårde til Trondheim på kompisbesøk, så jeg og Theodor har hele helgen for oss selv! I hvertfall nesten. I morgen må jeg noen timer på jobb, så da må han være hos besteforeldrene sine. Men ellers så skal vi nok kose oss! Jeg synes til og med at det er godt å tenke på at jeg får ha TVen helt for meg selv, haha. Ikke noe FIFA eller fotball i det hele tatt. Pjuh. 

God helg!


#lekegrind #babygym #babyutstyr #jollyroom #sponset #baby #babygutt #ungmor #ungmamma #mammalivet #mamma #mammablogg

Savner graviditeten

Jeg må bare si dette før jeg skremmer samboeren og familien; jeg har ikke planer om å bli gravid nå, haha. Jeg tenker bare tilbake på denne tiden i fjor, og føler meg utrolig heldig. Jeg trivdes så godt som gravid, og det spesielt mellom uke 20 og 30. På denne tiden ble gravidmagen godt synlig, jeg hadde mye energi, følte meg fin som gravid og var generelt bare glad for alt! Etterhvert som magen ble større ble det naturligvis mer tungt. Mot slutten var det ikke mye energi å hente, og følte meg ikke akkurat "fresh". Men alt det positive slår lett det som ikke var fullt så herlig, og derfor kan jeg kjenne på et lite savn!

Det lille savnet har jeg i grunn kjent på siden Theodor var rundt 4 måneder, noe jeg synes er litt skremmende tidlig. Det er som et slags innstinkt som bare kommer enten jeg vil det eller ikke. Det kjennes spesielt når jeg ser gravide og nyfødte babyer. Jeg skjønner nesten ikke hvordan det er mulig når jeg faktisk nylig har vært gravid i 9 måneder, og nå har en baby selv. Men heldigvis er jeg også rask med å tenke realistisk.


Bilde fra oktober i fjor.

Jeg tenker at uansett hvor mye jeg koste meg som gravid og i barseltiden, så må jeg huske på at det er så mye mer enn det. Det er ikke bare søte små babyklær, Instagram-bilder, babykos og lykkerus. Etter 9 måneder er det fødsel, som kan bli like tøff som første, og så ville hverdagen som tobarnsmor ha startet for fullt. Jeg vet hvor mye tid og energi bare ett småbarn krever, så klarer nesten ikke å forestille meg å ha to små. Ikke bare én som skal ha morgenstell, kveldsstell, mat flere ganger om dagen, klær, utstyr, oppmerksomhet, og som skal legges for natten. Dobbelt så mye ansvar, dobbelt så dyrt, enda mer tidskrevende og enda mindre tid for meg selv. Men såklart - dobbelt så mye kjærlighet. Men noen ganger er kanskje ikke kjærlighet det eneste jeg burde tenke på. I hvertfall ikke allerede nå. 

Jeg må jo også få tid til å utvikle meg selv, og til å være noe mer enn en mamma. Akkurat det blir vel kanskje dobbelt så vanskelig med en til. Og han jeg har fra før av blir bare større for hver dag. Har en anelse på at han kommer til å være en turbo fra første krabbetak, så nå blir jeg nesten sliten og redd av bare tanken på å løpe som høygravid etter han. I tillegg er det jo "risikabelt" nok å få ett barn før andre ting i livet er på plass, så det å ha to tette før det, det vil ikke være bare bare. Men jeg kan betrygge meg med at det absolutt ikke er noe hastverk! Samtidig som at jeg forstår litt hvorfor noen ikke venter så lenge med å bli gravid på nytt, fordi jeg har faktisk kjent litt på den lysten selv. 


#gravid #graviditet #svangerskap #baby #babygutt #ungmor #ungmamma #mammalivet #mamma #mammablogg

Valgnatt

De siste timene har jeg sittet og fulgt med på valget på TV 2. Må si at jeg er veldig fornøyd med resultatet i hjemkommunen min! Haha, ikke akkurat vanskelig å skjønne hva jeg stemmer.

Det jeg tenkte på når jeg ga min stemme i dag var skole, omsorg, flyktninger og klima. Sånt som søndagsåpne butikker og snøskuterkjøring bryr jeg meg fint lite om. Det finnes mye som er viktigere enn det. Hvis noen stemmer kun basert på noe så simpelt som det, så blir jeg seriøst oppgitt. Nesten like oppgitt over at noen stemmer ut i fra ren egoisme og fremmedfrykt.

Resultatet for Rana kommune:Men uansett hva folk stemmer om det er ytterst til høyre eller venstre, så er det nesten mest irriterende at noen ikke engang gidder å bruke stemmeretten sin. Og det gjelder ca. 40% av myndige i Norge. Bare se på valgdeltakelsen her i Rana - usle 54,9%. Mange unge har null interesse for politikk, og det synes jeg er synd. Jeg forstår at folk har andre ting de heller vil fokusere på, men ikke glem at det er snakk om samfunnet vårt. Det ble ikke ble bygd opp av seg selv! Hadde enda flere valgt å heller sitte hjemme, eller å ikke stemme pga lang kø utenfor valglokalet, så hadde det ikke sett så lyst ut for demokratiet i Norge.

Jeg og samboeren min har helt forskjellige meninger, noe som også betyr at vi stemmer forskjellig. Det har vært noen diskusjoner mellom oss de siste årene, men vi har vel blitt enige om å være uenig! Vi satt sammen og tok velgertest, og da måtte vi bare le. I grunn er jeg bare glad for at han viser interesse, for det er virkelig ikke noen selvfølge i vår generasjon. Og jeg synes han er flink til å argumentere for sine meninger, men det betyr ikke at jeg vil gi slipp på mine egne. Det skal veldig mye til for at det skjer. Jeg vet hvilke verdier jeg vil sette høyest, og det definerer meg som person.

Stokke Baby Set

Hei! Formen min er enda ikke helt bra, og det drar litt ned på humøret. Har konstant vondt i hodet og føler meg bare sliten. Veldig godt at Theodor sover akkurat nå, slik at jeg får litt tid for meg selv.

Nå blogger jeg egentlig bare for å blogge. Har ikke så mye å si, og har bare disse bildene som jeg knipset av T i går. Vi har byttet fra Newborn Set til Baby Set på Tripp Trapp-stolen fra Stokke. Tenkte det var på tide da han bare prøvde å sette seg opp hele tiden. Men må si at jeg savner Newborn-setet. Likte det veldig godt, og nå som han sitter er det så mye mer griseri. I tillegg bikker han så mye fremover. Kanskje det var litt for tidlig med bytte? Men puten og bøylen er veldig fin! Tripp Trapp-stolen ble som en fin møbel som passet perfekt inn på kjøkkenet. 

Haha, veldig skeptisk til kameraet! Lurer fælt på hva den store svarte greia er. 

Håper dere har hatt en bra helg ♥ Også må alle dere over 18 år huske å bruke stemmeretten deres i morgen! Kommer kanskje til å skrive litt mer om det senere i dag.


#stokke #babyset #barnestol #babystol #baby #babygutt #ungmor #ungmamma #mammalivet #mamma #mammablogg

Reise bestilt!

Jeg trodde først at vi ikke kunne reise noen plass før Theodor var blitt noen år, da det er så mye annet pengene går til når man får et barn. Å reise til Portugal hadde jeg egentlig ikke så lyst til først, med tanke på det økonomiske. Men RM forsikret meg at det ville være verdt det, og det var det også. Vi fikk opplevd litt av et land vi ikke hadde vært i tidligere, og vi fikk erfare hvordan det var å reise med en baby. Noe jeg synes gikk veldig bra! Reisen dit og tilbake gikk på skinner, og under selve oppholdet var vi flere og hadde veldig god hjelp.

Selv om at det er en del ting jeg egentlig skulle spare til nå, så ser det ut til at det heller blir reise til Dubai på oss i februar! Jeg tenker som så at jeg vil heller bli en reiseopplevelse rikere og skape minner med familien min - enn å kjøpe ny TV eller seng. Det kan vente. Men det er nå i vinter at foreldrene mine og lillebroren min vil dra dit, og da vil vi være med når vi har muligheten! Så får jeg heller sette opp en spareplan, og bruke veldig lite på meg selv frem til da. Jeg tror det vil være verdt det.

1. Burj Khalifa - verdens høyeste bygning. 2. Et glimt av Burj Al Arab - verdens eneste 7-stjerners hotell.  
3. Den kunstige øya Palm Jumeirah.

Når vi reiser har Theodor akkurat fylt 1 år, men han vil fortsatt reise gratis med oss. Dette vil bli den siste vinteren han kan gjøre det, da han må ha egen flybillett osv når han har fylt 2 år. Jeg er forberedt på at det kan være like mye ulemper som fordeler med å reise med en 1 åring. Kanskje han da vil være veldig urolig på flyet osv, selv om at han ikke var det når han var 4 måneder. Men andre ting tror jeg vil bli lettere, sånn som mat og drikke. Jeg slipper å må amme når vi er på caféer og restauranter f.eks, noe som ikke er lov der heller. De har faktisk egne ammerom på de fleste offentlige toaletter, så det vil som oftest være mulig da. Men greit å kunne gi han vanlig barnemat og vann eller saft, og ikke være nødt til å gi han morsmelk hver 3-4 time.

1. Dubai Creek. 2. Byens karakteristiske "skyline". 3,4. Dubai Mall.

Jeg var først litt skeptisk til det å feriere i Dubai med småbarn, men det skulle bare et enkelt google-søk til for å finne ut av det. Her på Mamma.no står det bare masse positivt om å reise dit med småbarn! I tillegg står det alt vi trenger av informasjon og supre tips. Det virker som om alt er lagt godt tilrette der for å få en flott ferie, med og uten barn. Byen ser helt fantastisk ut, og har tydeligvis så uendelig mye å by på for store og små! På dagen kan vi enten ligge ved hotellbassenget eller dra til bystranden, og om kveldene kan vi traske rundt inne i Dubai Mall - verdens største kjøpesenter. I tillegg er det en del vi må se, oppleve og utforske.


1,2. Bystranden. 2,3. Ørkensafari.

Noe av det vi kan få oppleve der er ørkensafari med jeep, også kan vi få kjøre firhjuling og ride på kamel. Gleder meg også til å dra i vannpark igjen. Det var noe av det jeg likte best med sydenturene da jeg var yngre! Og det er nok fortsatt noe av det gøyeste som finnes, haha. Også må vi såklart dra en tur til toppen av Burj Khalifa, se den gamle delen av Dubai, og kanskje ta en dagstur til Abu Dhabi! Åh ja, gleder meg vanvittig mye. Veldig godt å ha noe som dette å se frem til! Får håpe turen vil leve opp til forventningene.


1,2,3. Aquaventure Waterpark. 4. The Lost Chambers Aquarium.

Hvis noen lurer, så har vi bestilt charter med Apollo og hotellet vi skal bo på heter Savoy Central. Det ser veldig fint ut, og et stort pluss at det er vaskemaskin og fullt utstyrt minikjøkken. Det betyr også mulighet til å vaske nedgriset barneklær, koke smokker og flasker, og å oppbevare barnemat kjølig. Det var et stort irritasjonsmoment at vi ikke hadde de mulighetene på hotellet i Portugal, så det er faktisk litt viktig!I dag er forresten Theodor 7 måneder! Tenkte egentlig å lage et eget innlegg med oppdatering på utviklingen hans osv, slik som jeg har gjort tidligere. Men får heller vente med det til vi er blitt helt frisk. Nå har vi i det minste kommet oss hjem igjen, og er på bedringens vei :-)


#reise #dubai #familiereise #vinterferie #familietur #baby #babygutt #ungmor #ungmamma #mammalivet #mamma #mammablogg

Noe av det verste

De siste dagene har virkelig vært en påkjenning. Det å ha en syk baby og i tillegg være syk selv, det tar på så det holder. Helt ærlig, så var ikke det noe jeg trodde skulle skje allerede nå. Jeg som har vært så lite syk.. Det er ille nok å se babyen min ha det så vondt, og så i tillegg klarer jeg ikke å være helt tilstrekkelig - når han faktisk trenger meg som mest.

Formen har vært helt på bunnen, men den er sakte men sikkert på vei opp nå. Jeg har nesten glemt hvordan det føles å være frisk og normal. Jeg og Theodor har også bodd hjemme hos foreldrene mine i 5 dager nå, så jeg savner den vanlige hverdagen. Ikke minst å tilbringe kveldene med Rolf Martin, og bare sløve i sofaen med en serie på tv-skjermen. Men helt greit å være her når jeg uansett er en snørrete zombie med hoste, hodepine og feber. 


Theodor virker bedre nå han også. I likhet med meg så er han da fortsatt snørrete og hes. Men i tillegg til feberen og alt det der, så har han hatt litt øyekatarr. Og når vi var til legen i går, så fant vi ut at han har ørebetennelse. Det kan liksom nesten ikke bi verre for han. Jeg skulle så gjerne ha hatt alt det der, hvis han kunne ha sluppet. Han har grått og sutret mye om kveldene og natta, så det er ikke noe tvil om hvordan han har hatt det. Men ellers har han faktisk klart å få frem smilet uansett! Tydeligvis ingenting som svekker sjarmen hans.

Håper og tror det vil bli mye bedre for oss fra og med i morgen! Har en del klesvask som venter på meg, og tapte trilleturer som må hentes inn. Haha, #mammalivet. Ellers så har jeg forskjellige prosjekter jeg vil sette i gang med. Skal prøve å få utnyttet dagene enda mer etter dette! 

Hjemmelaget leketeppe

Fikk spørsmål om hvor dette leketeppet er fra, eller om det er hjemmelaget. Har helt glemt bort å vise det skikkelig frem på bloggen, noe som burde gjøres. Det er nemlig mamma som har konstruert og sydd dette teppet til Theodor! Er det ikke fint? Jeg plukket selv ut stoffene da vi var på Stoff & Stil sammen i Trondheim, så jeg kan jo ta litt av æren på designet. Selve jobben med å lappe det sammen tok mamma seg av. Hun er så flink! Liker at det er så gjennomført med alle de små detaljene. 

Når vi først var på Stoff & Stil i fjor høst, så tok jeg like greit litt av alle stoffene jeg likte. Er jo så mye fint som kan lages! Av to av disse stoffene ble det også laget babynest (link) til Theodor.

Mamma har forresten egen håndarbeidsblogg, så her (link) kan du se mer av teppet og lese litt om fremgangsmåten :-)


#DIY #leketeppe #krabbeteppe #hjemmelaget #håndarbeid #sying #lappeteppe #baby #babygutt #ungmor #ungmamma #mammalivet #mamma #mammablogg

"Maamaa"

Ligger for øyeblikket utstrakt i senga til foreldrene mine med feber. Kjente det allerede på torsdag at dette kom til å skje, og på fredag måtte jeg da bare bli hjemme fra jobb og holde senga mestparten av dagen. Smittekilden er trolig RM som har vært syk hele uken, så når jeg også ble syk var vi to helt ubrukelige foreldre. Mormoren min hadde Theodor nesten hele fredagen, og senere på kvelden dro jeg og han hjem til foreldrene mine. Vi har overnattet her i to netter nå, og natt til lørdag fikk uheldigvis Theodor også feber. Da var jeg ekstra glad for å være her, slik at han fikk pleien han trengte.

Dette er første gangen Theodor har skikkelig feber, og jeg kan ikke huske å ha vært så syk før som nå. Jeg har vært lite syk i livet mitt og blir det sjeldent. Av alle ørten gangene RM har vært det, har jeg blitt smittet noen få ganger. Jeg bruker å si til han at han er ei pingle og overdriver når han er syk, og nå har det tydeligvis "backfired" på meg. Veldig hardt også. Når vi blir frisk igjen, skal jeg være overlykkelig og ikke ta det for gitt! 


Bildet ble tatt for noen minutter siden. Paraceten har slått inn, og da kom også smilet tilbake ♥

I natt var jeg så skrøpelig at jeg følte meg nesten som et lite barn igjen. Det gjorde godt å få litt pleie av foreldrene mine, akkurat sånn som før. Men da jeg hørte "maamaa" måtte jeg ta meg litt sammen, og faktisk være mammaen. Theodor trengte meg, og det noe som føltes som hvert 10 minutt i natt. Det ble veldig lite søvn på oss, men masse kos og amming.  

Jeg har hørt "maamaa" så mye nå som han har vært dårlig, at jeg er blitt overbevist på at det er et rop etter meg. Trodde ikke at det var noe jeg skulle få høre før han var godt over året, men ble gledelig overrasket der. Han har sagt det og "bappa" flere ganger før, men jeg har ikke helt trodd på at han sa det bevisst. "Bappa" er jeg enda litt usikker på om han sier bevisst, men "maamaa" er på plass! Haha, no offence "bappa" :-)


#baby #babygutt #ungmor #ungmamma #mammalivet #mamma #mammablogg

Gutten i strandkanten

Han ble født og lagt rett i mammas trygge armer. Han var familiens lille sjarmør fra første stund. Høyt elsket og godt ivaretatt. Han smilte og lo når han lekte med storebror, men gråt når han følte for å få litt ekstra oppmerksomhet fra mamma og pappa. Kanskje de sang for han. Kanskje de danset. Kanskje likte han å bare sitte i fanget, eller å få en varm og god klem.

(Bildet er tatt herfra.)

Han ante ikke hva som var i vente. Han ante ikke hva foreldrene hans så seg nødt til å gjøre. Han ante ikke at de skulle ta med seg det kjæreste de eide, og dra avgårde på en livsfarlig flukt.

Mamma kledde på han de fineste klærne han hadde. To små sko måtte de to små føttene hans også ha. Og så et vått kyss på kinnet, før de dro ned mot havet. De gikk ombord på noe som fløt på vannet. Det var trangt, og fremmede fjes overalt. Men det gikk bra, for mamma holdte han tett inntil seg. Ingenting er skummelt så lenge mamma og pappa er i nærheten.

Men så kom det kalde vannet. Mamma, pappa og storebror ble brått borte. Han rakk såvidt å kjenne på redsel, eller å savne mammas trygge armer, før havet slukte han. 

(Bildet er tatt herfra.)

Så havnet han her. Den vesle livløse kroppen hans ble skylt på land, etter at havet rev livet hans vekk fra jorda vår. Han kom og han dro nesten like fort, men ikke uten å etterlate et dypt sår. Til vanlig er han bare en del av en statistikk, men her er han et enkeltmenneske. En sønn og lillebror. Det hjalp ikke at mammas armer føltes trygge, når han uansett ble født i feil land.Så tilfeldigvis et bilde av denne gutten på Weheartit av alle plasser. Et verre et. Da tok kvelden min en brå vending, og jeg satt da å snufset og gråt i flere timer. Det skjærer i hjertet mitt. Theodor fikk seg noen ekstra nusser i natt, mens tårene mine ble klint utover hodet hans. Takk og lov for at han, jeg, vi er født i rett land.

Du kan hjelpe her, her, og her.

Bildedryss: Snapchat #2

Dere som har meg på Snapchat har kanskje sett at jeg og RM var på kinodate i kveld. Jeg var så nysgjerrig på den norske filmen "Bølgen", så jeg fant ut at vi bare måtte dra å se den. Er også litt ekstra fascinert av katastrofe-filmer. Synes den var helt som forventet, da jeg har lest at den har fått god kritikk. Veldig bra laget for å være norsk! Den anbefales hvis noen vil ha en god kinoopplevelse :-) 

Nå er det en stund siden jeg sist gang la ut snaps her. Henger etter, men har samlet noen fra mai, også kommer resten senere! Snaps fra februar til april kan du se her. Ser ut som om jeg må lage et eget album til han med snaps, haha! Bildene er jo bare så herlige ♥

- Legg til "kathinkah" -

I morgen er det jobb igjen på meg, etter noen dager med fritt nå. Har kost meg veldig disse dagene hjemme med Theodor. Kanskje jeg bare skal ha 100% permisjon likevel? Haha.. Neida, det blir vel bare ekstra godt når jeg først har fritt da!


#snapchat #bildedryss #baby #babygutt #ungmor #ungmamma #mammalivet #mamma #mammablogg

Et helt halvt år

Nei, jeg skal ikke skrive om den boken av Jojo Moyes som alle av det kvinnelige kjønn leser eller har lest. Den skal jeg forresten få lest selv også, men jeg har ikke hatt tid til å få tak i den enda.Nå er det snart en måned siden Theodor var et halvt år, men har drevet å utsatt dette innlegget.. Og etterhvert har det blitt glemt bort.

I morgest så jeg gjennom bilder fra hans første halvår, og det er nesten litt trist å innse at han har blitt så mye større, og aldri vil bli så liten som han var igjen. Jeg hadde lovet meg selv at jeg ikke skulle bli sentimental når det gjelder akkurat det. Hva er det egentlig å bli sentimental over? Jeg burde jo bare være glad for at han vokser, og for hver dag jeg får tilbringe tid med han. En hver alder har jo virkelig sin sjarm.. Helt til de kommer i tenårene, eller? Heldigvis leenge til enda. Heldigvis.

For 1 år siden i dag var jeg bare 17 uker på vei, og da så jeg for meg at jeg skulle få det bittelille nurket. Men ut kom det en nesten 4 kg tung bylt - som i følge jordmødrene hadde den største nyfødt-vommen de hadde sett. (Et resultat av at jeg nesten spiste meg ihjel under svangerskapet). Riktignok en helt fantastisk perfekt bylt. Han kunne ikke ha vært mindre, hatt et annet kjønn, mer hår på hodet eller vært noen andre enn min Theodor.

Jeg skulle egentlig skrive at vi har rukket å få gjort så mye dette halvåret, men det stemmer vel ikke helt da. Eller vi har gjort så mye som vi kunne gjøre. I tillegg har vi jo vært i Portugal! Han var jo bare fire måneder når han tok fly hele fire ganger, og besøkte et annet land. Ikke verst det. Men noe vi derimot ikke har rukket dette halvåret, som de fleste andre klarer, er dåp eller navnefest. Jeg brukte lang tid på å finne ut om det skulle bli dåp eller navnefest, og det var mye fram og tilbake med datoen. 

Hvorfor vi ikke har klart å ha det ene eller det andre enda, er rett og slett fordi jeg ikke har orket planleggingen. Et annet problem er at ikke alle i familien bor her på Mo, så ville egentlig ha det nå i sommer når alle var hjemme. Men nå har vi heller bestemt at det må bli neste gang alle er hjemme, og det er til jul! Joda, da vil han være 10 måneder. Mange mener nok at det er ganske sent, men det får bare bli slik. 

Siden jeg har brukt så mange uker på å få postet dette innlegget, så har jeg faktisk fått skaffet meg den boken "Et helt halvt år" nå. Den skal jeg få begynt på nå som Theodor tar seg en lur! Passer bra med overskriften, haha. Kanskje jeg rekker å lese tre sider :-)


#6måneder #6mnd #halvtår #baby #babygutt #ungmor #ungmamma #mammalivet #mamma #mammablogg

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits