Arkiv måned: oktober 2012

Innkjøp fra Bodø




Alt er fra Gina Tricot.

Kjøpte ikke så veldig mye.. Angrer litt på at jeg ikke brukte mer tid inne på Gina Tricot for da hadde jeg sikkert kjøpt mye mer. Kastet bort tiden på alle de andre butikkene hvor jeg ikke fant noe som helst. Jaja, penger spart! 

Bodø en tur

Et ganske så random innlegg å komme med etter å ha vært fraværende fra bloggen en stund. Men er for øyeblikket på tur til Bodø sammen med Rolf Martin og pappa. Jeg og Rolf Martin hadde lyst å dra dit på dagstur for å handle osv, så verdens snilleste pappa kunne kjøre oss dit :D Satser på at det blir koselig da, og at vi får shoppet en del! Blogger sikkert i kveld hvis vi ikke kommer hjem så veldig sent. 


:P:P

 

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


Follow



Blogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits