Arkiv måned: november 2011

Ønskeliste

Er bare noen uker igjen til jeg fyller 16 år nå! Haha, alltid like "gøy" å si det når mange allerede har vært 16 lenge... 
Ikke er julen så alt for langt unna heller. Gleder meg sånn

» iPhone 4S (Hvit)


Herreeguuud, sikler... Neida. Men den jeg har nå er en del herpa, i tillegg så er batterilevetiden helt elendig. Irriterende å må lade den stortsett hver dag. Noe den da ikke blir.

 

» Canon Ixus 230 (Sølv) CHECK √


Har lenge ønsket meg et kamera som er lettvint å ta med seg overalt og som tillegg tar helt greie bilder. Har vært usikker på hvilket, helt til jeg så testen av dette digitalkameraet!

 

» Canon EOS 600D, kamerahus CHECK √ 

Låner nå pappa sin Canon EOS 500D, noe som ikke alltid er så lett. Kan f.eks ikke ta det med meg overalt, siden jeg er ekstra redd for å ødelegge eller skade det. Tror nok at jeg hadde blogget myeee mer hvis jeg har hatt mitt eget... Blir heldigvis ikke så fryktelig dyrt siden jeg bare vil ha kamerahuset. Pappa har kjøpt et sånt stort og fancy objektiv som han bruker hele tiden, så da kan jo jeg bare bruke det lille Canon-objektivet som fulgte med speilrefleksen hans! Lurt.

 

» Converse All Star Canvas Hi.Svarte. (link)


Elsker Converse-skoene! Har lyst på røde og blåe også.

 

» Morroccanoil HårprodukterHåret mitt trenger veldig gode hårprodukter og masse med pleie nå!

 

» Visa SpendOn

Et gavekort som kan brukes hvor som helst, når som helst, til hva som helst! Plusset er at det kan brukes på diverse nettbutikker også.

 

» Penger

Hvem vil vel ikke ha penger?

 

Q: Noen som ønsker seg det samme?

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits