Arkiv måned: november 2013

Nytt forsøk

Nå er det på tide å rigge opp kamerastativet igjen og stå å ta kleine nærbilder av meg selv. Neida, det er vel ikke så ille, bare rart å skulle bruke så mye tid på det. "Dessverre" har det seg slik at jeg savner å ha en plass å skrive og dele bilder. Og akkurat nå har jeg faktisk en annen viktig grunn til å blogge også. Jeg trenger sårt noe som er mitt eget, og ganske enkelt bare noe å holde på med og fokusere på. Jeg håper og tror at dette kan hjelpe meg. Noe det har vist seg å ha gjort tidligere. Hvorfor sluttet jeg egentlig? Skulle aldri ha gjort det. 

Det har nå gått ca åtte måneder siden sist gang jeg postet noe her. Har egentlig ikke gjort så mye spesielt disse månedene. Føler de bare har flydd forbi med meg hengende på slep. I starten av sommerferien dro jeg til Oslo hvor jeg bodde til onkelen min i tre uker. Hadde sommerjobb hos han på Egon Restaurant Sandvika. Var veldig trivelig der, og kjekt å få litt mer arbeidserfaring! Etter disse ukene hadde jeg total avkobling (les: gjorde ikke en dritt) og enda litt mer jobb her på Mo. Mot slutten av sommerferien dro jeg med familien til London og Barcelona. Så gøy å endelig ha vært i de to storbyene! Vil definitivt dra tilbake til begge byene. London bare fordi det nettopp er London og det sier seg selv, og Barcelona føler jeg at jeg ikke helt fikk opplevd. Kom nettopp på at jeg faktisk har vært i tre nye byer hittil i år. I høstferien var jeg også på shoppingtur i Praha med noen av jentene i klassen! Nå angrer jeg bare mer og mer på at jeg ikke har blogget i løpet av alle disse månedene.

Ellers så har jeg begynt på mitt tredje og siste år på idrettslinja og blir vel da russ om ikke lenge. Litt uvirkelig å tenke på hvor fort tiden har gått, men det må jeg vel bare finne meg i. Håper jeg klarer å holde ut og henge med på alt av skolearbeid. Det verste av alt er at jeg garantert kommer til å savne videregående når det hele er over.. Utrolig nok. Kan ikke bare tiden stå stille litt? Så rekker jeg kanskje å blunke før de gode periodene tar slutt og alt som er bra blir borte.

Må også nevne at jeg har begynt på XXL Sport & Villmark, som åpner i morgen her på Mo! Det blir nok en veldig bra forandring for meg og en super arbeidsplass. Godt å ha noen oppturer også. Butikken er såå fin og stor - virkelig et løft for den lille byen vår :)Over til noe mer personlig; Jeg har utsatt dette innlegget veldig lenge nå. Har veid fordeler og ulemper godt mot hverandre og bare gjort meg selv usikker og forvirret. I tillegg har det skjedd noe hver eneste gang jeg har planlagt å begynne igjen, og da har det plutselig ikke passet likevel. Jeg ville begynne da jeg bare hadde det bra, men det ble noe vanskelig da det gikk så mye opp og ned. Nå har jeg bestemt meg for å bare hoppe i det. Uansett hva. Skal ikke legge skjul på at jeg synes det er noe flaut å blogge, men jeg kan ikke være så innmari feig hele tiden. Er vel bare sunt å utfordre seg selv i blant. Håper bare ikke at noen tror at jeg skal bli flink med oppdateringer osv nå. Tror ikke jeg er helt der enda, men får se hvordan det blir. Kan ikke legge så alt for stort press på meg selv, for da går det dårlig.. igjen. 

Har også bestemt meg for å prøve å skrive mer om det som interesserer meg - hvis jeg da tør. Jeg er blant annet samfunnsengasjert og har en del meninger. Vet ikke helt om dette er noe folk faktisk kan tro om meg, eller om jeg bare er stemplet som "dum blondine". Hvis det er tilfellet, så skal jeg nok klare å motbevise det.. haha. Så det blir forhåpentligvis ikke bare det overfladiske og innlegg som vi jenter flest bruker å like. Uansett tar jeg med glede i mot forslag til innlegg. Still gjerne også spørsmål hvis det er noe dere lurer på! ♡ 

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits