Arkiv måned: desember 2013

Svar på spørsmål (3)

Oi, dette ble sent! Jeg har frivillig satt meg opp på jobb stortsett hver dag nå i desember, så dagene går veldig i ett. Skal likevel prøve å få postet noe her. Har enda en god del spørsmål fra tidligere spørsmålsrunder, så det er det jeg kan få til akkurat nå, uten å må ta bilder og bruke veldig lang tid. 


 Liker du Justin Bieber? 
- Ja, jeg liker han og musikken hans. Han er så absolutt en drøm å se og høre på, men jeg har ikke akkurat en hodestups crush på han. Var ikke desperat etter å skaffe meg billetter til konsertene som var i Norge osv. Må si at jeg kjenner en som nærmest forguder han og som alltid hører på musikken hans. Alltid.

Hvilke blogger leser du? 
- Veldig mange! De aller fleste er jo blogger på topp 40-listen som er godt kjente, men det er også noen som ikke er så kjente. Hvis jeg tilfeldigvis er innom en blogg som jeg synes ser bra ut, så bruker jeg som regel å følge den på Bloglovin'. Du kan se hvem jeg følger på profilen min på Bloglovin' her.

Hvem betyr aller mest for deg? 
- De jeg har rundt meg, rett og slett. Er så takknemlig og glad for de jeg har, og alle betyr mye for meg. 

Hvordan har du det nå? 
- Koselig spørsmål! Nå har jeg det greit, vil jeg si. Dagene går og det nærmer seg 18 årsdagen min, ferie og juul ♥ Kan ikke la være å smile da. 

Kan du legge ut outfitbilder? 
- For å være helt ærlig, så har jeg den desidert kjedeligste klesstilen.. noensinne. Bruker bare basic-klær, så har egentlig ikke så veldig lyst til det. Dere blir nok bare mindre inspirert av å se hvordan jeg kler meg. Skal gjøre noe med det når jeg har økonomien til det, haha.. Det er så mange klær jeg har lyst på, men så må jeg bare godta at jeg faktisk ikke har rå til alt. Sikkert flere som kan kjenne seg igjen i det. 

Kan du lage en sangvideo? 
- Ja, det kan jeg! Men har for øyeblikket ikke noen planer om ta sosialt selvmord, kanskje senere.. eller helst aldri. 

Kan du lage en video der du sier 10 ++ hva som irriterer deg? 
- Tror neppe det.. Ikke at det finnes mye jeg irriterer meg over, for det gjør det, men ser ikke noen grunn til å sitte å pøse ut om det i en video. Man skal helst ikke bruke energi på å irritere seg over alt og ingenting. 

Hvilket sternetegn er du? 
- Haha? Skytten.

Favoritt matrett? 
- Klarer ikke å velge. Er ikke akkurat kresen når det gjelder mat, er glad i veldig mye. 

Kan du vise bilder av håret ditt og hvordan det ca ser ut på ordentlig? Fargen osv? 


Må bruke bildet fra sidemenyen til å vise hårfargen. Er så vanskelig å få tatt et nytt når det ikke er så mange timer med dagslys...

Vil du ha silikon? 
- Nei, ikke i det hele tatt. Selv om jeg ikke akkurat har store pupper, så bryr jeg meg ikke så mye om det. Jeg har flere ganger ønsket å ha større, men har samtidig akseptert at det er sånn jeg ser ut. For noen kan små pupper være veldig ødeleggende for selvfølelsen, det er forståelig med tanke på hvor stort fokus folk har på kropp og utseende generelt. Men selv synes jeg det også er fint med små pupper, og at det ikke er like fint med unaturlig store silikonballonger. Det er utrolig mange pene jenter og kvinner som ikke akkurat har de største struttepuppene, men det gjør de ikke noe mindre pen av den grunn.. Hvis noen mener at små pupper er ødeleggende for utseendet på ei jente, så er det nok heller de det er noe "feil" med og burde kanskje fikse litt på tankegangen sin.

Har ikke noe i mot at noen tar silikon, som sagt så er det forståelig.  De fleste tar vel også silikon uten at det ser helt unaturlig ut, og har falt på det valget siden det hadde veldig mye å si for selvfølelsen. Det er ikke noe tvil om at det er viktig å ha akkurat det. Er bare litt synd at noen ikke klarer å være fornøyd med den naturlige versjonen av seg selv, og føler at utseendet har så mye å si at de må legge seg under kniven. 

Hva heter frisørsalongen du stripet håret ditt i? Og hvor mye kostet det? 
- Jeg striper håret mitt på Folk & Røvere! Betalte rundt 700 kr sist gang jeg var der og tok etterveksten. 

Hvordan får du så fin og ren hud? Tips til oss med uren hud? 
- Jeg har nok ikke så fin og ren hud.. Eller det bruker å variere en del. Har skjønt at huden min avhenger veldig mye av hormoner. Dere kan tenke dere til i hvilken periode jeg faktisk får uren hud, og i den perioden kan jeg prøve alt for å få den finere uten å lykkes. Bortsett fra i den perioden, så kan jeg faktisk sove med sminke og la være å rense den uten å få en eneste kvise.. Men det er selvfølgelig lurt å gjøre det uansett. Tips jeg kan gi er:

- Aldri sov med sminke, fjern den med sminkeservietter eller kanskje aller helst cleansing milk/gel og toner hvis du har. 
- Bytt putetrekk ofte.
- Vask ansiktet godt i dusjen med evt. ansiktsrens eller skrubb. 
- Smør på et tynt lag med Basiron (fås kjøpt på apotek), eller noen andre lignende produkter før du legger deg. Drying Lotion fra Mario Badescu er også veldig bra, men det må bestilles fra enten Beautybay.com eller Karma.no.
- Bruk en oljefri fuktighetskrem uansett om huden din virker tørr eller ikke. Huden produserer mer fett og talg som fører til kviser og hudormer hvis den blir tørr. Vet at noen kan gjøre feil når det gjelder dette, de tror at det er best å skrubbe ansiktet med varmt vann og gjøre huden tørr, men det blir bare verre! Bedre å vaske huden med lunkent vann og deretter smøre med en oljefri fuktighetskrem sånn at huden får rett type fuktighet. 

Hvordan holder du kroppen så veltrent? Trener du ofte? 
- Det er først og fremst umulig at jeg kan ha en veltrent kropp når jeg ikke engang trener. Jeg klarer faktisk ikke å trene kun for utseendet og ha det som motivasjon. Mye av grunnen til at jeg ikke føler for å trene er fordi jeg er redd for å bli enda tynnere hvis jeg ikke gjør det rett og ikke spiser rett.. Føler liksom jeg ikke har behov for det, og da frister det mer å bare sløve og spise junkfood. Teit ja. Innvendig er jeg sikkert på vei til å råtne opp. Men jeg har bestemt for å endre på det... Sakte, men sikkert. 

Har du noen kjendisforbilder? 
- Nja.. Jeg har ikke akkurat noen spesifikke forbilder. Når jeg tenker på forbilder så er det personer som er sterke og modige. Personer med "goodwill" og som er / har vært tøff nok til å stå opp for meningene sine og bidra til et bedre samfunn. Hvis jeg skulle nevne noen jeg ser litt opp til akkurat nå, så må det være Susanne Kaluza! Ei dame som gjerne deltar i offentlige debatter og sier akkurat hva hun mener. Vi tenåringsjenter holder oss gjerne til Fotballfrue.com som viser oss det perfekte liv, men vi burde også lese bloggen Susannekaluza.com som tar opp en del viktige problemstillinger i samfunnet vårt. Digger hvordan hun stilte seg kritisk til reservasjonsretten - hvor hun hadde høy røst og sa klart i fra hva hun og mange av oss mener om det.
Den beste måneden

Er det virkelig desember allerede? Jeg som ikke har fått noe julefølese... Får håpe den kommer sigende etter hvert. Måtte rydde rommet, tenne telys og sette på julemusikk i et febrilsk forsøk på å kjenne det. Nå er det bare 21 dager til selveste julaften (hvis noen lurte), og bare 12 (!!!) dager til lille meg fyller 18 år. Dette må ikke bare bli en fin måneddet skal bli det. Koselig juletid, super bursdagsfeiring, forhåpentligvis lappen og tilslutt - et nytt år. Jeg har mye å glede meg til!

Har jobbet på XXL de siste dagene, hvor det har vært noe travelt, men mest gøy. Åpningen av butikken var veldig bra. Møtte bare blide og fornøyde kunder i kassa, noe jeg skjønner godt da det er masse bra varer til en rimelig pris. Har faktisk ikke handlet noe der selv enda, men det blir nok en del etter hvert. Heldigvis ikke lenge til lønning :)

Sært nok, disse sangene har stått på repeat i dag.Må si tusen tusen takk til søte Ine Kristine som har anbefalt bloggen min  Så gøy at en av mine favorittbloggere har gjort det! Ble veldig glad og positivt overrasket.

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits