Arkiv måned: desember 2015

Bytter bloggplattform

  • Postet: 15.12.2015 ・ Kl. 12:23
  • Kategori: Diverse

For en stund siden opprettet jeg en ny blogg på Nouw.com. Jeg hadde lest på andre Nouw-blogger at oppsettet var så bra og lettvint, og at de likte det mye bedre enn blogg.no. Da ble jeg nysgjerrig og måtte bare teste det ut selv. Det var superenkelt å importere alt fra denne bloggen dit, og å fikse på designet er jo bare som en lek. Der trenger man faktisk ikke å kunne noe som helst om HTML og CSS, og hvis man kan det så er det enkelt å trikse litt med det også. Foreløpig er designet på den bloggen helt likt som designet her, og det uten å ha brukt noen koder.

Nå tror jeg det da er på tide å prøve noe nytt, så etter mye om og men så har jeg bestemt meg for å bytte bloggplattform! Jeg har også ordnet eget domene, så den nye bloggadressen er nå: 

(Trykk på bildet for å komme til bloggen)

Jeg skal prøve å flytte Bloglovin-følgere over til den nye, så dere som følger meg der vil fra nå av få blogginnleggene fra "kathinkah.com" i feeden deres! Jeg kommer også til å fortsette å bruke denne Facebooksiden (link) evt. bare bytte navnet. Gjerne følg meg der hvis du vil få nye blogginnlegg i feeden på Facebook :-)

Julekonsert

Hei! Jeg har såvidt hatt tid til å engang åpne macen de siste dagene, men det er jo forsåvidt en bra ting. I går på dagen var jeg faktisk på julekonserten til Rana Kormakeri. Mamma og mormoren min har vært på julekonserten deres de siste årene og har det som juletradisjon. Hvert år er det også en kjent artist med på julekonserten, noe som er utrolig imponerende at Rana Kormakeri får til! I år ble jeg og storesøsteren min med for første gang, og det er jeg nå veldig glad for!

Årets artist var flotte Mari Boine, og hun presterte som forventet. Hun skapte en magisk stemning med musikken sin. Fikk frysninger og litt tårer i øynene. Kjente jeg ble innmari stolt av å ha samiske aner der jeg satt, fordi det er så vakkert og unikt. Den samiske kulturen er en enorm berikelse for Norge. Skulle bare ønske at alle nordmenn var klar over det!Senere på dagen dro jeg og RM på julebord med XXL. Glemte helt bort å ta bilder, bortsett fra litt tull på Snapchat, haha. Men det betyr vel at jeg "var tilstede i øyeblikket". Storkoste meg der, og var hjemme ganske så sent. Avsluttet natten med kebab og film hjemme sammen med RM! Men det beste var å hente Theodor i dag og få kose med han igjen ♥

Time out

Hei! Den siste uken ble ikke helt som jeg hadde sett for meg, men sånn er livet noen ganger.. Det kan ikke alltid planlegges fra punkt til prikke. Nå har jeg da hatt noen dager hvor jeg har koblet litt av og fokusert på å få det bedre. I dag våknet jeg så tidlig som i halv 6 tiden, og fikk et skikkelig energiboost. Fikk da noen timer for meg selv, før jeg vekket Theodor og vi dro avgårde på 10 mnd-kontroll på helsestasjonen. Allerede i morgen den 10.desember er han 10 måneder! 

I dag har jeg da endelig fått gjort en del her hjemme, og er klar for to dager med jobb. Forhåpentligvis får jeg en natt med søvn først. Theodor sover akkurat nå, men har ikke helt troen på det er for natten. I dag har han faktisk sovet utenfor den vanlige søvnrytmen sin, men kanskje en annerledes søvnrytme på dagtid vil funke bedre? Noe som i hvertfall hjelper mye på er kveldsbad! Det er faktisk først nå at jeg har begynt å bade han så og si hver kveld, noe jeg skulle ha gjort fra dag én. Han blir jo så rolig og trøtt, og er så kjekt at han kan sitte der og kose seg i halvtime, mens jeg setter i gang vaskemaskinen osv og får gjort litt på badet samtidig!

Måtte bare oppdatere litt her, og så satser jeg på at det blir mye mer fremover :-) Takk til dere som fortsatt er innom her! Det betyr faktisk mye for meg å se det, uansett hvor klisjé det høres ut som.

Desember

  • Postet: 03.12.2015 ・ Kl. 23:37
  • Kategori: Hverdagsliv

Endelig er vi i desember! Riktignok allerede kommet til 3.desember og snart 4, haha. Jeg har hatt to dager med jobb nå, så derfor har innlegget blitt litt utsatt. Jeg klarer sjeldent å finne tid til å oppdatere her inne verken før eller etter jobb, fordi den tiden går heller til Theodor. I dag har jeg da hatt fri, men med hjelp fra svigerforeldrene mine så har vi fått skiftet tapet i stua vår! Det gikk noen timer til det, og nå som Theodor er i seng så har jeg endelig litt tid for meg selv.

Må bare si at det ikke er typisk meg å være så gira når det gjelder jul. De siste årene har jeg ikke brydd meg noe særlig. Jeg har bare "hengt med" og ikke klart å få julestemning engang. Det har ikke vært stort for meg siden jeg var liten. Dessverre har jeg også litt vonde minner fra juletiden, men det er ikke noe jeg kan la påvirke meg. Det er forbi og nå er det noe helt annet å fokusere på!


1 år gammelt bilde. Gravidmagen fra uke 30 ♥

Jeg vil gjøre det så spesielt som mulig i år, og det blir jo mest for min egen del da. Theodor vil jo ikke huske noe fra sin første jul, men jeg vil ta masse bilder å vise han senere. Må vel også få tatt julekort-bilder snart, noe jeg tenker å gjøre selv. Det er ikke bare bare å ta bilder av han, da han nekter å sitte i ro mer enn 2 sekunder. Tror ikke jeg vil utsette en fotograf for det slitet, haha. Det er jo ikke garantert at det vil bli vellykket heller, så da kan det være kjipt å ha brukt penger på det. Men har i allefall fått ordnet nissedrakt, så nå gjenstår bare fotografering og en god dose tålmodighet!

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits