Tilbake til normalen

Dette innlegget ble først postet på "kathinkah.com" den 10 januar 2016. Poster det her også i tilfelle jeg skulle gå tilbake til blogg.no senere!Først må jeg starte med å si at desember ble ikke som jeg hadde sett for meg i det hele tatt. Det er altså en grunn til at jeg har tatt pause fra bloggen. Egentlig tatt pause fra alt med sosiale medier.. Noen ganger betyr det bare ikke noe som helst. Da er det viktigere å være tilstede i det ?virkelige liv? og takle motgangen, i stedet for å legge ut på blogg og Instagram at alt bare er fryd og velstand. Beklager, men jeg får det bare ikke til.

Jeg hadde så utrolig høye forventninger til årets siste måned. Theodor sin første jul, og det var jo så spesielt for meg! Det var noe jeg hadde gledet meg til siden forrige jul når han lå trygt og godt i magen min. I tillegg hadde jeg jo gledet meg til 20 årsdagen min, litt festligheter og generelt bare en veldig koselig tid. Men julestemningen ble borte og fokuset var ikke der det skulle være. Jeg har bare ikke hatt det helt bra.

Jeg har vært så sint og frustrert på egentlig alt og alle. Mest meg selv igrunn. Jeg kunne ha stengt det ute, men jeg valgte å bry meg. For hva da? Ingenting. Det kom absolutt ingenting godt ut av det. Bare masse unødvendig oppstyr. Jeg fikk ikke skrevet de blogginnleggene som var planlagt, jeg har vært ukonsentrert på jobb, og generelt ikke klart å være meg selv. Det verste var at jeg ikke var bra nok mamma for Theodor heller.

Men dette er ikke noe klageinnlegg egentlig. Følte bare at jeg måtte forklare litt. Jeg prøver uansett hva å være en optimist, og har nå satt meg mål for tiden fremover. Det hjelper alltid! Nå er det da tilbake til normalen. Det vil si rolige dager og jobb før Theodor sin 1-årsdag om bare 4 uker og familieferie like etterpå! Må tilføye at min kjære Macbook Pro sluttet å fungere noen dager før nyttår, så jeg har også ventet med å blogge til jeg fikk kjøpt ny. Nå sitter jeg da å skriver på min helt nye Macbook Pro som er en drøm i forhold til den forrige! Akkurat nå kan jeg altså ikke klage på noe 😊


Bilder fra 1.juledag. Theodor fikk masse bra til jul, bl.a gåvogn som han er flink til å bruke!

Julekonsert

Hei! Jeg har såvidt hatt tid til å engang åpne macen de siste dagene, men det er jo forsåvidt en bra ting. I går på dagen var jeg faktisk på julekonserten til Rana Kormakeri. Mamma og mormoren min har vært på julekonserten deres de siste årene og har det som juletradisjon. Hvert år er det også en kjent artist med på julekonserten, noe som er utrolig imponerende at Rana Kormakeri får til! I år ble jeg og storesøsteren min med for første gang, og det er jeg nå veldig glad for!

Årets artist var flotte Mari Boine, og hun presterte som forventet. Hun skapte en magisk stemning med musikken sin. Fikk frysninger og litt tårer i øynene. Kjente jeg ble innmari stolt av å ha samiske aner der jeg satt, fordi det er så vakkert og unikt. Den samiske kulturen er en enorm berikelse for Norge. Skulle bare ønske at alle nordmenn var klar over det!Senere på dagen dro jeg og RM på julebord med XXL. Glemte helt bort å ta bilder, bortsett fra litt tull på Snapchat, haha. Men det betyr vel at jeg "var tilstede i øyeblikket". Storkoste meg der, og var hjemme ganske så sent. Avsluttet natten med kebab og film hjemme sammen med RM! Men det beste var å hente Theodor i dag og få kose med han igjen ♥

Time out

Hei! Den siste uken ble ikke helt som jeg hadde sett for meg, men sånn er livet noen ganger.. Det kan ikke alltid planlegges fra punkt til prikke. Nå har jeg da hatt noen dager hvor jeg har koblet litt av og fokusert på å få det bedre. I dag våknet jeg så tidlig som i halv 6 tiden, og fikk et skikkelig energiboost. Fikk da noen timer for meg selv, før jeg vekket Theodor og vi dro avgårde på 10 mnd-kontroll på helsestasjonen. Allerede i morgen den 10.desember er han 10 måneder! 

I dag har jeg da endelig fått gjort en del her hjemme, og er klar for to dager med jobb. Forhåpentligvis får jeg en natt med søvn først. Theodor sover akkurat nå, men har ikke helt troen på det er for natten. I dag har han faktisk sovet utenfor den vanlige søvnrytmen sin, men kanskje en annerledes søvnrytme på dagtid vil funke bedre? Noe som i hvertfall hjelper mye på er kveldsbad! Det er faktisk først nå at jeg har begynt å bade han så og si hver kveld, noe jeg skulle ha gjort fra dag én. Han blir jo så rolig og trøtt, og er så kjekt at han kan sitte der og kose seg i halvtime, mens jeg setter i gang vaskemaskinen osv og får gjort litt på badet samtidig!

Måtte bare oppdatere litt her, og så satser jeg på at det blir mye mer fremover :-) Takk til dere som fortsatt er innom her! Det betyr faktisk mye for meg å se det, uansett hvor klisjé det høres ut som.

Desember

  • Postet: 03.12.2015 ・ Kl. 23:37
  • Kategori: Hverdagsliv

Endelig er vi i desember! Riktignok allerede kommet til 3.desember og snart 4, haha. Jeg har hatt to dager med jobb nå, så derfor har innlegget blitt litt utsatt. Jeg klarer sjeldent å finne tid til å oppdatere her inne verken før eller etter jobb, fordi den tiden går heller til Theodor. I dag har jeg da hatt fri, men med hjelp fra svigerforeldrene mine så har vi fått skiftet tapet i stua vår! Det gikk noen timer til det, og nå som Theodor er i seng så har jeg endelig litt tid for meg selv.

Må bare si at det ikke er typisk meg å være så gira når det gjelder jul. De siste årene har jeg ikke brydd meg noe særlig. Jeg har bare "hengt med" og ikke klart å få julestemning engang. Det har ikke vært stort for meg siden jeg var liten. Dessverre har jeg også litt vonde minner fra juletiden, men det er ikke noe jeg kan la påvirke meg. Det er forbi og nå er det noe helt annet å fokusere på!


1 år gammelt bilde. Gravidmagen fra uke 30 ♥

Jeg vil gjøre det så spesielt som mulig i år, og det blir jo mest for min egen del da. Theodor vil jo ikke huske noe fra sin første jul, men jeg vil ta masse bilder å vise han senere. Må vel også få tatt julekort-bilder snart, noe jeg tenker å gjøre selv. Det er ikke bare bare å ta bilder av han, da han nekter å sitte i ro mer enn 2 sekunder. Tror ikke jeg vil utsette en fotograf for det slitet, haha. Det er jo ikke garantert at det vil bli vellykket heller, så da kan det være kjipt å ha brukt penger på det. Men har i allefall fått ordnet nissedrakt, så nå gjenstår bare fotografering og en god dose tålmodighet!

Første advent

Siden det er første søndag i advent i dag, så kan jeg vel si at Theodor sin første jul er i gang? Og min første jul som mamma! Føles nesten som om det var i forrige uke at jeg skrev innlegget "Adventsmiddag", men som i morgen er nøyaktig 1 år siden. Da hadde jeg akkurat 10 uker igjen til termin. I år har jeg da en godgutt som er nesten 10 måneder! 

Vi har ikke pyntet til jul her hjemme enda, men vi var på middag hos svigerforeldrene mine i år også! Der var stjerner og nisser på plass. Og siden Theodor også var litt pyntet, så måtte jeg bare ta noen bilder av han med nisser i bakgrunnen. Det er i grunn helt umulig å få tatt bilder av han nå, men hvis han har noe å knaske på så sitter han i det minste i ro :-) Men et skikkelig glis eller å få han til å se mot kamera er ikke så lett, haha..

Å klatre opp trappa er jo ti ganger så mer morsomt! 

Frisk høstluft

Må bare innom for å poste et lite hverdagsinnlegg! Helst skulle jeg ha hatt noen gode bilder for å gjøre det, men det ble ikke prioritert i dag. Nå blir det derfor litt kvantitet ovenfor kvalitet, hehe. Håper det er godkjent!

Jeg har akkurat lagt en sliten liten kar. Både han og jeg har fått rikelig med frisk høstluft i dag, og det var på tide! Det har dessverre blitt lite trilleturer i det siste, da jeg alltid har funnet en eller annen unnskyldning for å ikke dra ut. Men i dag kunne jeg i hvertfall ikke skylde på været eller jobb, så da var det bare å komme seg ut. 

Etter at middagen var inntatt, så ble jeg veldig fristet til å prøve ut bæreselen som jeg kjøpte i går. Jeg hadde lyst på en bæresele som jeg kunne bruke på turer, og da var jeg ikke i tvil om å kjøpe ErgoBaby 360.

Det eneste jeg fryktet var at den skulle være tungvindt å ta på, noe den også var før jeg lærte meg "teknikken". Også var det noe mer avansert å ta den på når vi begge hadde på oss boblejakke. Men etter mye slit og irritasjon så var vi good to go. Med engang vi da var ute og i bevegelse, så sovnet Theodor. Måtte vri armen bak noen ganger for å kjenne om han faktisk pustet, haha. Etterhvert oppdaget jeg at den ene votten hadde sklidd av, så da fikk han seg noen nye tykke polvotter fra XXL også. Ikke verst det.

Synes det var godt med litt variasjon, i stedet for å bare gå med vogna. Det var ikke tungt i det hele tatt, og med musikk på ørene så kunne jeg sikkert ha gått langt og lenge. Synes det er nærmest som terapi å bare gå og la tankene vandre til musikk. Får alltid en så god følelse av det, og et stort pluss at jeg kan ta med Theodor. Bra for både han og meg, og når han var våken så fikk han sett mye. Likte også å kjenne at jeg hadde han inntil meg, fordi da følte jeg at han var 100% trygg. Mamma passer på!

Ser nå at innlegget ble noe lengre enn planlagt, haha. Jaja. Ønsker dere en god helg! Jeg skal selv jobbe i morgen, men etter det har jeg noen dager fri som jeg håper på å få brukt på bloggen. 

Følg gjerne bloggen på Facebook HER forresten! Der legger jeg ut alle nye innlegg :-)


#høsttur #høst #gåtur #ergobaby #bæresele #ergobabybæresele #8måneder #8mnd #baby #babygutt #ungmor #ungmamma #mammalivet #mamma #mammablogg

Min type fredagskveld

Jeg kan jo prøve å fremstille denne fredagskvelden som perfekt, men helt ærlig så har jeg gått/løpt frem og tilbake mellom sofaen og soverommet. Theodor vil ikke sovne inn for natten. De siste nettene har han ikke sovnet før i 12 - halv 1 tiden, noe som naturligvis er alt for sent. Jeg prøvde forgjeves å amme han, ligge inntil han, putte i smokken om og om igjen. Tilslutt tok vi han bare opp, og nå ligger han og ler og gliser bredt? Viser ikke snev av å være trøtt engang.. Greit at han er i godt humør og at det ikke er skriking, men uansett slitsomt i lengden. Tar gjerne i mot tips! 

Det er faktisk ikke ofte vi er samlet alle tre en fredagskvelds. Jeg og Theodor bruker å dra på besøk hos foreldrene mine, og Rolf Martin er som oftest sammen med kompiser. Men i kveld fikk vi laget oss en skikkelig biffmiddag, mens Theodor var på besøk hos farmoren sin! Etter det ble det litt TV-titting, før jeg startet kveldens intervalltrening mellom sofaen og soverommet. 

I morgen er det tilbake på jobb etter tre dager med fri. Med tanke på bloggen så har jeg utnyttet tiden dårlig, men jeg har heldigvis fått gjort en del andre ting! Bl.a vært en tur i Sverige og hamstret middagsglass osv til Theodor, vært på 8 mnd-kontroll, og fikset på gjesterommet som skal bli et barnerom senere. Jeg skal vise etterhvert! 

Nå satser jeg på at den lille rampen min er trøtt og veldig klar til å sove for natten. God helg til dere som har det! 

På etterskudd

Hei! Vet at det ikke akkurat er underholdende å trykke seg inn her for tiden. Jeg prøver å ha kontroll og få ting gjort slik som jeg vil, men det går bare i surr. Føler jeg er skikkelig på etterskudd med alt, og det spesielt bloggen. Jeg har idéene klare, men mangler tid. Nå har jeg hatt noen dager med jobb og andre gjøremål, men i dag har jeg heldigvis fri og skal prøve å hente meg inn litt igjen. Takk til dere som fortsatt er innom her! Det blir jeg veldig veldig glad av å se.

Siden sist har Theodor fått plass på svømmekurs fra søndag, gleder meg veldig til det! Og i går kjøpte vi ny bilstol til han, skal vise hvilken senere. Det var 25% rabatt på hele Barnas Hus, så måtte bare slå til da når han uansett ha ny bilstol ganske snart. Merker det mer og mer at det blir noen tusen her og noen tusen der. Ikke noe tvil om at det koster å ha barn. Passer dårlig nå når jeg ikke har fått foreldrepenger siden juli. Jeg var for treg med å få sendt inn søknad om gradert uttak, så mens den ligger til behandling er det jo full stopp. Håper virkelig at den blir ferdig behandlet snart. Kjenner jeg får fnatt av alt styret, haha.

Legger med noen bilder fra da vi var å besøkte tantene til Theodor for noen dager siden!


Alltid like morsomt med "borte-bø".

Noe av det verste

De siste dagene har virkelig vært en påkjenning. Det å ha en syk baby og i tillegg være syk selv, det tar på så det holder. Helt ærlig, så var ikke det noe jeg trodde skulle skje allerede nå. Jeg som har vært så lite syk.. Det er ille nok å se babyen min ha det så vondt, og så i tillegg klarer jeg ikke å være helt tilstrekkelig - når han faktisk trenger meg som mest.

Formen har vært helt på bunnen, men den er sakte men sikkert på vei opp nå. Jeg har nesten glemt hvordan det føles å være frisk og normal. Jeg og Theodor har også bodd hjemme hos foreldrene mine i 5 dager nå, så jeg savner den vanlige hverdagen. Ikke minst å tilbringe kveldene med Rolf Martin, og bare sløve i sofaen med en serie på tv-skjermen. Men helt greit å være her når jeg uansett er en snørrete zombie med hoste, hodepine og feber. 


Theodor virker bedre nå han også. I likhet med meg så er han da fortsatt snørrete og hes. Men i tillegg til feberen og alt det der, så har han hatt litt øyekatarr. Og når vi var til legen i går, så fant vi ut at han har ørebetennelse. Det kan liksom nesten ikke bi verre for han. Jeg skulle så gjerne ha hatt alt det der, hvis han kunne ha sluppet. Han har grått og sutret mye om kveldene og natta, så det er ikke noe tvil om hvordan han har hatt det. Men ellers har han faktisk klart å få frem smilet uansett! Tydeligvis ingenting som svekker sjarmen hans.

Håper og tror det vil bli mye bedre for oss fra og med i morgen! Har en del klesvask som venter på meg, og tapte trilleturer som må hentes inn. Haha, #mammalivet. Ellers så har jeg forskjellige prosjekter jeg vil sette i gang med. Skal prøve å få utnyttet dagene enda mer etter dette! 

"Maamaa"

Ligger for øyeblikket utstrakt i senga til foreldrene mine med feber. Kjente det allerede på torsdag at dette kom til å skje, og på fredag måtte jeg da bare bli hjemme fra jobb og holde senga mestparten av dagen. Smittekilden er trolig RM som har vært syk hele uken, så når jeg også ble syk var vi to helt ubrukelige foreldre. Mormoren min hadde Theodor nesten hele fredagen, og senere på kvelden dro jeg og han hjem til foreldrene mine. Vi har overnattet her i to netter nå, og natt til lørdag fikk uheldigvis Theodor også feber. Da var jeg ekstra glad for å være her, slik at han fikk pleien han trengte.

Dette er første gangen Theodor har skikkelig feber, og jeg kan ikke huske å ha vært så syk før som nå. Jeg har vært lite syk i livet mitt og blir det sjeldent. Av alle ørten gangene RM har vært det, har jeg blitt smittet noen få ganger. Jeg bruker å si til han at han er ei pingle og overdriver når han er syk, og nå har det tydeligvis "backfired" på meg. Veldig hardt også. Når vi blir frisk igjen, skal jeg være overlykkelig og ikke ta det for gitt! 


Bildet ble tatt for noen minutter siden. Paraceten har slått inn, og da kom også smilet tilbake ♥

I natt var jeg så skrøpelig at jeg følte meg nesten som et lite barn igjen. Det gjorde godt å få litt pleie av foreldrene mine, akkurat sånn som før. Men da jeg hørte "maamaa" måtte jeg ta meg litt sammen, og faktisk være mammaen. Theodor trengte meg, og det noe som føltes som hvert 10 minutt i natt. Det ble veldig lite søvn på oss, men masse kos og amming.  

Jeg har hørt "maamaa" så mye nå som han har vært dårlig, at jeg er blitt overbevist på at det er et rop etter meg. Trodde ikke at det var noe jeg skulle få høre før han var godt over året, men ble gledelig overrasket der. Han har sagt det og "bappa" flere ganger før, men jeg har ikke helt trodd på at han sa det bevisst. "Bappa" er jeg enda litt usikker på om han sier bevisst, men "maamaa" er på plass! Haha, no offence "bappa" :-)


#baby #babygutt #ungmor #ungmamma #mammalivet #mamma #mammablogg

Bading i klesbalje

Nå skal dere få se hvor mange bilder det går ann å ta av en baby i en klesbalje. Eller dette er ikke alle engang, men mange av dem. Klarte ikke å velge noen få av noe så søtt! Lille T sitter ikke selv uten støtte enda, men i denne klesbalja fikk han akkurat strekt ut føttene. Herlig å se han sitte der og plaske ivrig! Å bade i balje hos mimmi og besten var noe jeg og søsknene mine gjorde ofte på sommeren da vi var små, og i går var det Theodor sin tur!

Veldig skeptisk til badeendene i starten.

Må forsiktig ta på og sjekke om det er trygt.

Viktig å smake litt.

Hahah, elsker dette bildet! Ser ut som om han bevisst dekker seg til.


#hverdag #sommer #idyll #baby #babygutt #ungmor #ungmamma #mammalivet #mamma #mammablogg

Hauknestinden

Pjuh! Så godt å kunne slappe av med macen i sofaen nå. Er imponert av meg selv med tanke på alt jeg har rukket å gjøre i dag. Dagen startet tidlig og siden vi hadde barnevakt, så dro jeg og RM på tur opp til Hauknestinden. Husker så godt da vi var der i fjor sommer, da var jeg faktisk 11 uker på vei med Theodor! Da hadde jeg jo ikke "offentliggjort" at jeg var gravid, så på turen oppover den gangen så tenkte jeg mye på hva jeg faktisk bar på og når jeg skulle fortelle det til familien. I år er han et halvt år, og jeg kunne tenke på at han sikkert storkoste seg sammen med morfaren sin ♥ (Også fikk mora endelig rørt på stjerten sin.)

Tilslutt to snaps bare for å fylle innlegget (lol). 

Fra 4 til 8 var jeg på jobb, og etter det måtte jeg gjennomføre en etterlengtet storhandling på OBS. Jeg har utsatt det i flere dager nå, og derfor har det vært minimalt med mat i kjøleskapet. Det jeg spør meg selv da, er hvordan jeg klarer å dra på tur, være på jobb og storhandle på én og samme dag, også klarer jeg såvidt én av delene andre dager.. Haha. Er vel sikkert sola som gir energi da!


#hverdag #sommer #idyll #natur #fjell #fjelltur #topptur #ungmor #ungmamma #mammalivet #mamma #mammablogg

Sosial uke

  • Postet: 10.08.2015 ・ Kl. 23:36
  • Kategori: Hverdagsliv

Forrige uke var veldig sosial og travel for min del. I tillegg til det jeg nevnte i forrige innlegg, så var jeg på tapaskveld på torsdag, og på bursdagsvors på fredag - etterfulgt av en tur ut på byen! Det var en stund siden sist gang, så det var absolutt gøy med en slik kveld! Bare helt grusomt å våkne med den sykeste melksprengen. Det er så innmari vondt. Senere dro jeg noen timer på jobb, og når jeg var ferdig der så dro jeg faktisk på slektstreff!

Resten av helgen ble da brukt til å hente meg inn igjen, og til å kose masse med Theodor. Lillestore gutten min fikk faktisk sin første tann på fredag! Tror ihvertfall det var da den kom ut. Det var mamma som oppdaget den mens jeg var på bursdagsvorset, så hun ringte meg å fortalte det da jeg var der. Måtte fortelle det til alle og juble litt, haha! Er vel sikkert en typisk mamma-reaksjon det. 

Her var Theodor på tapaskveld, og fikk som vanlig rikelig med oppmerksomhet ♥ 

Har tatt lite bilder, ihvertfall bilder som egner seg til å legge ut, haha.. Festbilder og babybilder kan ikke helt kombineres heller.

Dager som dette

I går var det nydelig "trillevær" igjen, så da dro jeg og Theodor ned til sentrum. Der møtte vi venninner av meg og spiste lunsj på uteservering! Theodor har ei gudmor som bor i Stavanger, som nå er hjemme på Mo en tur. Så i går fikk hun endelig møtt Theodor for første gang, og jeg fikk hilst på pomeranianen hennes! Har så lyst på en slik hund selv, men må nok holde meg til å være mor til bare èn bebis en stund til. 

Senere dro jeg i 20-årsdag med alle jentene! Kom som vanlig sent, da ting tar tid med en baby, haha. Men veldig koselig med en slik kveld. De fleste flytter bort snart, så det var den siste kvelden hvor alle var samlet. Heldigvis har vi høytider hvor alle kan samles igjen, og det er så fint å tenke på! Regner med at denne høsten kommer til å gå veldig fort. Plutselig er det jul og nyttår! For tidlig å nevne det? Vel, bare sier det. Så rar som jeg er, så gleder jeg meg allerede til desember. Haha, er jo så mye trivelig som skjer da!

Jeg som liksom ikke fikk til hverdagsblogging. Akkurat nå er det "dessverre" bare det jeg har tid til..

Et lite avbrekk

Hei! Tusen takk for kommentarene på forrige innlegg. Jeg hadde ikke forventet å få noen i det hele tatt, så ble positivt overrasket og veldig glad! Det gir absolutt motivasjon når jeg får bekreftet at noen faktisk gidder å lese det jeg skriver. Tar det absolutt ikke som en selvfølge, haha :-)Juli var kjapt overstått. Vi har vært så heldig å ha hele fire dager med fint vær, eller var det å ta hardt i? De dagene har jeg faktisk vært ute å trillet så mye som mulig. Trengte virkelig den mosjonen! Var faktisk så "vondtgodt" at jeg ble fristet til å kjøpe joggevogn. Men så kom jeg på at jeg sikkert ikke rekker å bruke den før snøen kommer. 

Jeg har vært i skikkelig feriemodus og bare tatt en dag om gangen. Har hatt noen dager med jobb, og andre dager hvor jeg har gjort minst mulig. Jeg og Theodor har som vanlig vært rundt omkring på besøk og fått besøk. Det har vært en del overnatting hos foreldrene mine, noe som har vært veldig koselig. Der har jeg fått avlastning og tid for meg selv også. Altså tid til å se serier, skrive og bare slappe helt av. Det er ikke noe jeg tar for gitt lenger!


Noen bilder fra juli!

Jeg har bestemt meg for å prøve å dele mer her. Nå jeg skal jeg også ut av denne feriebobla, og begynne å planlegge dagene mer. Håper det skal resultere i at jeg får tid til å sette meg ned med bloggen. Gleder meg til å få rutiner på plass, og faktisk til høsten kommer! I år blir jo ikke overgangen så stor uansett.

Håper dere har hatt en fin sommer, og at dere fortsetter å holde ut med meg! 

Eldste og yngste

  • Postet: 12.07.2015 ・ Kl. 21:46
  • Kategori: Hverdagsliv

Jeg må virkelig begynne å følge med på værmeldingen, for jeg blir like paff hver gang jeg våkner i en stekeovn. Og hver gang er jeg så trøtt, at jeg nesten ligger å ønsker at det heller var regn og kjølig vind. Men når jeg først kommer meg ut og kjenner sola, så er det faktisk verdt å våkne med heteslag. Skulle bare ønske at jeg kom meg opp tidligere, og fikk med meg enda mer av en dag som dette. 

Denne fine søndagen har vi tilbringt hos svigermor. Synes det er så idyllisk der om sommeren, og storkoser meg der! Vet at Theodor vil vokse opp med samme oppfatning. De neste somrene kan han bl.a leke i hagen, plukke rips, lage bål i grillkøta og dra ut med båten for å fiske! 

Vi spiste også helt fersk fisk, noe av det beste jeg vet om! Må begynne å lage fisk selv også.. Synes det er så fantastisk godt, og håper Theodor også vil like det når han blir større.


Hvor søte er ikke de da? Theodor og oldefar. Den eldste og den yngste! 

GudmorkosBåde i går og på tirsdag var jeg og Theodor på besøk hos gudmoren hans. På tirsdag var det kosekveld med taco og film, og i går var jentene samlet der for å spise reker og loff! Veldig koselig å dra på venninnebesøk, noe jeg gjør alt for sjeldent. Theodor er også en knupp når vi er borte på besøk. Han elsker all oppmerksomheten og har som regel gliset på plass. Storsjarmøren ♥

I dag har jeg ikke jobb, så skal prøve å utnytte dagen godt. Skal først på helsestasjonen med Theodor, for det er nemlig tid for 5 måneders kontroll og vaksine! Spent på å se hvor mye han veier nå og hvor lang han er. Får kommentarer fra andre hele tiden om at han er så stor, og det er han jo. Synes nesten det er rart at han har vært mye mindre.. Han ble jo så mye større på bare et blunk.

Vaksinen gruer jeg meg litt til. Sist gang gråt han voldsomt mye rett etterpå, og det er ikke noe jeg akkurat er vant med. Men det går jo over, og vaksine må han ha.

Sol og grilling

Det lønner seg visst å klage på været, for i dag ble det heldigvis noe helt annet! Så deilig å få en dag som dette, før jeg begynner å jobbe litt igjen fra og med i morgen. Siden vi kom hjem fra Portugal har det bare vært sløve dager, så tror det blir bra med noe som tvinger meg opp om morgenen. Skulle egentlig tro at Theodor gjorde det, men han kunne sikkert ha sovet hele dagen hvis vi hadde latt han gjøre det, haha! 

Vi har tilbringt solskinnsdagen hos faren til Rolf Martin. Der spiste vi god grillmat, og Theodor fikk kost seg med tantene sine!


*Tommel opp* :-)

God start på juni

Første uken av juni er snart overstått, og den har gått i ett. På tirsdag jobbet jeg litt, og samme dagen hadde Rolf Martin 20-årsdag! Da var det middag og kake å få hjemme hos moren hans. Vi var ikke hjemme igjen før sent på kvelden. Morgenen etter måtte vi tidlig opp siden vi skulle dra på dagstur til Bodø. Rolf Martin var innkalt på sesjon del 2 der, og jeg og Theodor ble med for å shoppe litt. Må egentlig spare før vi drar til Portugal i neste uke, men kjøpte bare noen shortser på Gina Tricot og en uro til Theodor på Tøffeliten.

På torsdag var vi på 4 måneders kontroll. Da var det gruppekonsultasjon med fysioterapeut. Synes det var nyttig informasjon, og fra nå av skal vi bli enda flinkere til å legge han på magen osv. Vi fikk også veid han, og det viste seg at han nå veier 7145 gram og er 67 cm! Stor og god babygutt.

Håper dere også har hatt en god start på den første sommermåneden! Det er forresten veldig trivelig at så mange har lagt meg til på Snapchat. Jeg har fått over 250 nye der, og har derfor ganske mange stories å se gjennom hver dag, haha. Men nå får jeg se hvem som faktisk bruker å være innom her, og små øyeblikk fra deres liv. Hyggelig at noen også sender snaps direkte til meg! Hvis flere vil legge meg til, så heter jeg "kathinkah" der også. Legger stortsett bare ut bilder og videoer av Theodor såklart, men får liksom aldri gjort det nok.. Tar helt av.

Vårrydding

Jeg ante fred og ingen fare, helt til pappa plutselig kom til oss for noen dager siden med sikkert 20 kasser full av mine ting. Eller rettere sagt; rotet mitt fra tenåringsrommet. Da jeg flyttet ut og inn i egen leilighet, så tok jeg bare med meg det jeg visste at jeg kom til å få bruk for. Resten har jeg i flere måneder sagt at jeg "kom til å ta snart". Det har bare blitt utsatt hele tiden. Men nå har jeg da fått ryddet masse. Har bare litt igjen, som jeg da skal ta når jeg gidder, haha. Har bl.a en del ubrukte sko jeg har lyst til å selge.

I forrige uke fikk pappa malt og lagt nytt gulv på den innglasserte balkongen vår. Nå er den så fin at vi faktisk kan ta den i bruk som oppholdsrom. Skal vise bilder i eget innlegg! Når vi da hadde fått en så fin balkong, så manglet det bare ny trapp ned til plenen. Ville få bort den gamle som var i ferd med å råtne opp. Men så kom vi på at vi kunne jo faktisk få laget en platting like utfor balkongen. Det kan jo ikke bli noe bedre enn det! Stefaren til Rolf Martin tok på seg oppdraget, og bare i løpet av kort tid så var det ordnet. Satser på at det blir mye finvær fremover, slik at vi får brukt den masse!


Vognen på bildet ble faktisk kjøpt da jeg skulle bli født. Nå bruker mamma og pappa den når de har Theodor på besøk :-)

På tirsdag skal jeg faktisk jobbe litt for første gang siden desember. Rolf Martin har pappaperm fra og med mandag, og da skal han virkelig få kjørt seg. Haha, neida.. Men selv om at jeg ikke skal jobbe mer enn noen timer denne måneden, så skal jeg utnytte denne pappapermen. Ikke at jeg har behov for å være mindre sammen med Theodor, men det er bare bra at de to er mer sammen alene også. Jeg fullammer fortsatt, så det vil ikke bli så veldig lenge i slengen uansett. Men nok til at Rolf Martin blir enda flinkere med han!


Barne-TV har allerede blitt populært her i heimen ♥

Hektiske dager

Hei! Forrige uke kjente jeg meg bare nødt til å ta pause fra macen. Vi (pappa) har pusset opp balkongen vår, og i tillegg bestemte jeg meg for å dra en tur ut på byen natt til 17.mai. Ikke bare det, men jeg ville ha vorset her hjemme hos oss også. Det resulterte i mer stress enn jeg hadde forventet. Jeg ville ha det mest mulig ryddig og fint her, noe som faktisk ikke er så lett når man bor sammen med en gutt på snart 20 år og en liten baby. Jeg var også nervøs for hvordan det ville bli for Theodor å ligge borte. Og om jeg ville klare å få pumpet ut nok melk til han. Jeg visste at jeg kom til å bli utrolig skuffa hvis ikke alt gikk etter planen, så jeg gikk konstant og kjente på litt uro. Det var først når vi var godt i gang med vorset på lørdag at jeg kunne senke skuldrene. Det ble heldigvis en vellykket kveld! 

Theodor overnattet hos farfaren sin, og ble med de å gå i barnetog tidlig på 17.mai. Jeg og RM var ikke akkurat helt i form, så vi brukte lang tid på å komme oss ut døren. Vi dro til sentrum for å besøke morfaren hans og se på folketoget. Like etterpå dro vi rett hjem igjen. Det var riktignok Theodor sin første nasjonaldagfeiring.. Men ikke særlig spesielt når han uansett bare ligger å sover i vognen. Det blir noe annet til neste år når han kan gå rundt i bunad! Jeg kan nesten ikke huske sist gang jeg følte at 17.mai var en spesiell dag, men det vil vel bli det de neste årene for Theodor sin del. 

Vi fikk heller ikke tatt noen gode bilder, så jeg må bare bruke disse bildene av en 3 uker gammel Theodor ♥♥

Nå som alt av konfirmasjoner og nasjonaldagen er overstått, så går vi over til det neste vi har å se frem til. Kan fortelle mer om det senere! Håper dere har hatt en fin 17.mai :-)

Bytur i herlig vær

Nå har jeg akkurat fått lagt en sovende Theodor i sengen sin. Han var gretten og urolig en stund, så vi har strevet en del med å få han til å sovne. Tilslutt var det smokken og litt kos i armene mine som gjorde susen. Kjenner at det tok på, spesielt når jeg var litt sliten fra før av. Jeg har ikke vært særlig mye i aktivitet i det siste, så når jeg trillet med Theodor ned til sentrum og hjem igjen kjentes det nesten ut som en treningsøkt. Kondisen er helt elendig, og tror faktisk jeg har fått litt gangsperre. Det er noe flaut, for det tar ca 10 min å gå dit.

Ellers vil jeg si at dette har vært en av de bedre dagene, og det er vel også derfor jeg blogger nå. Det må altså dokumenteres. Vi sto opp tidlig, men ikke for tidlig, og da var Theodor smørblid. Og når man våkner opp og ser solskinn inn vinduet og et tannløst babyglis, så er det umulig å stå opp med feil fot fra senga.

Senere trillet vi da ned til sentrum for å møte gudmoren til Theodor, se litt i butikkene og spise på kafé. Etterpå dro vi til XXL hvor Rolf Martin snart var ferdig på jobb, så da fikk vi trillet hjem sammen. Utrolig godt å komme seg ut og gjøre noe, og enda bedre var det å få vårfølelse i så herlig vær. Ikke noe tvil om at vi har en fin tid foran oss. Det vil bli mange trilleturer!

Må også nevne at jeg synes hverdagen som småbarnsmor plutselig har blitt litt enklere og bedre. Nå som han også har begynt å smile og bable masse, så har det også blitt mer gøy. Det er stor forskjell fra hvordan det er nå, i forhold til hvordan det har vært frem til nå. Det må være en kombinasjon av å ha blitt mer vant til det, flinkere og fordi vi vet mer om hvilke behov Theodor har. Vi har rett og slett blitt kjent med han. Jeg var jo glad i han allerede før han var født og forelsket når han var nyfødt, men det er så svakt sammenlignet mot hva jeg føler nå. Tror liksom ikke at det er mulig å bli mer glad i han enn det jeg allerede er, men så blir jeg stadig motbevist. 

En annerledes hverdag

Etter å ha prøvd hver dag i flere uker med å få postet et innlegg her, så innser jeg at noe ikke helt stemmer. Jeg er for nøye. Så irriterende nøye på hva jeg skriver, hvordan jeg skriver og hvilke bilder som skal være med. Det ender opp med at jeg sitter å pirker på innlegg som får meg til å nærmest sovne av. Det er så sterilt og kjedelig.. Eller det er jo bra å være nøye også. Man burde bry seg om hva som havner på nett, men når en blogg blir helt upersonlig og nesten falsk - ja, da må man rett og slett gi litt mer faen.

Nå som jeg har fått blogglyst, så blir dette mer naturlig for meg. Det er lettere å skrive mer "ekte", og slipper å bli lei av innleggene før de i det hele tatt har blitt postet. De innleggene som jeg har drevet å pirket på, de må jeg tvinge meg selv til å få ferdig. Selv om jeg er lei av de, så har jeg fortsatt lyst til å dele dem. Vil spesielt vise bilder fra de siste 8 ukene! Tiden går alt for fort. Jeg skjønner ikke hvor det blir av timene i hvert døgn..Bilder som ble tatt i går kveld! Fine gutten min vokser så fort, og blir bare mer herlig for hver dag ♥

Jeg har jo fått en helt annerledes hverdag nå som Theodor er en del av den. Det har vært mye nytt som jeg har måttet bli vant til. Så det har vært godt å koble av, ikke bruke vekkeklokke og bare fokusere på å slappe av og nyte tiden med han. Han var veldig rolig og enkel de 3-4 første ukene, men så begynte han å bli litt vanskelig om natten. Nå håper jeg og tror at han begynner å få noe som ligner på en døgnrytme. Det har vært slitsomt å være våken med han, og det førte jo også til at jeg sov langt ut på dagen og fikk lite gjort. Men nå som han er 8 uker og vi begynner å få rutiner på plass, så kjenner jeg at jeg er klar for å gjøre mer om dagene. Jeg ble veldig avhengig av å skrive gjøremålsliste i mens jeg var gravid og styrte med forberedelsene, og det må jeg bare fortsette med nå. Siden det er en stund siden sist, så er listen forferdelig lang. Men jeg skal nok klare å få jobbet meg gjennom den.

Ventemodus

Hva jeg gjør for tiden? Vel, jeg sover mye på dagen, spiser mye, sitter mye på sofaen med macen og er en del på besøk hos besteforeldrene mine hvor jeg blir foret for fullt. Jo, også har jeg sett litt på tv-serier. Det samme har jeg gjort i dag. Døgnrytmen er helt rar. Får ikke sove om nettene, så derfor sover jeg mange timer på dagen. Våknet faktisk nettopp. Skulle egentlig bare sove én time, men det ble seks timer i stedet. 

Jeg har vel gått inn i "ventemodus" nå, men vil egentlig ikke være her. Har bare blitt litt tvunget til det. Vil ikke si at jeg egentlig går rundt og venter på å føde, men jeg venter på å få sykepenger slik at jeg kan leve litt "normalt" igjen. Det å ikke ha penger til noe som helst gjør meg jo litt isolert. Jeg har blitt forsørget av RM siden jeg ble sykemeldt i starten av desember. Det har vært litt for mye tull med opplysningene NAV trengte fra arbeidsgiver, så prosessen har blitt satt på vent flere ganger nå. Håper virkelig at det blir ordnet så fort som mulig, og at jeg snart kan få ta i bruk bankkortet igjen. Nå går det så tregt at jeg tror nesten at lille Theodor vil komme før det skjer. Irriterer meg at jeg ikke får kjøpt de siste småtingene for å gjøre "redebyggingen" komplett.  Jeg skal forresten vise det jeg har gjort av "redebygging", og hva jeg har pakket i fødebagen i eget innlegg. Må bare først gidde å ta bilder til de innleggene, som igjen betyr at jeg må være våken når det faktisk er dagslys.

Hvis jeg ikke klarer å oppdatere her, så skal jeg i hvertfall prøve å være litt aktiv på Instagram. Følg meg gjerne der @kathinkah

Instagram


#ventemodus #fødeklar #gravid #graviditet #svangerskap #baby #babygutt #ungmamma #mamma #mammablogg

Bursdagen min

Dagen i dag har gått fort og bursdagen min har vært vellykket! Sitter nå og kjenner jeg holder på å krepere. Sto opp ganske tidlig i dag, og det på tross av at jeg bare hadde sovet noen få timer. . Men måtte legge meg nedpå litt for å sove en time ekstra senere da. Det var verdt å være så trøtt, fordi jeg hadde det så koselig med Rolf Martin i natt! Vi la oss først for å sove i halv 12 tiden, men så foreslo han at vi kunne jo heller sitte oppe en stund. Spesielt siden jeg da hadde bursdag om bare en halvtime. Så da sto vi opp igjen, laget ostesmørbrød, tente stearinlys og satte på en film. Like etter midnatt fikk jeg også bursdagsgaven min fra han! Ble så glad og rørt. Fikk akkurat det jeg hadde et lite ønske om, men som jeg ikke hadde turt å håpe på. Må si at han har vært flink. Det var det rette å overraske og glede meg med nå ♥Som forventet var da resten av bursdagsgavene til lillegutt sitt bruk. Kan ikke huske sist gang jeg fikk store pakker til bursdag eller jul. Det må ha vært den tiden når jeg fikk masse dukkeutstyr i gave. Haha, ironisk nok. Men det var midt i blinken! Vet ikke hva vi skulle ha gjort uten de snille familiene våre. Han vil ha absolutt alt og enda mer når han kommer til verden. Skal vise gavene osv senere og fortelle om bursdagsgaven fra Rolf Martin :-) 

Hadde planlagt en "bursdagsselfie" og greier i dag, men. . Haha, nei. Alt for trøtt. Og akkurat nå sitter jeg her og prøver å bli ferdig med dette dårlige innlegget. Ikke bare bare når Rolf Martin og lillebroren hans irriterer vettet av meg. Er jo så morsomt at jeg blir sur, så da går de "all in". Åh, klikk. Setter endelig en strek. Punktum. God natt!

Tar det med roHei! Bloggfraværet skyldes formen jeg har hatt de siste dagene. Det har vært godt å ha noen dager hvor jeg har gjort minst mulig. Jeg kjenner nå at jeg har kommet et godt stykke i svangerskapet. Ikke like enkelt å stå opp, plages med hodepine og får mer og mer vonde kynnere. Dette har ført til at jeg nå er sykemeldt fra jobb. Hadde håpet på å "holde ut" lengre, men det er jo ikke noe jeg absolutt må gjøre. Nå trenger jeg mer hvile og mindre å tenke på. De neste ukene blir det heller fokus på å gjøre alt klart til den lille kommer. Han har allerede tusen klær og andre ting som jeg må rydde plass til, men det er noe jeg gleder meg til å holde på med! 

Fikk plutselig dårlig tid, så det ble bare et kort innlegg. Nå blir det kino med pappa og lillebror for å se Hobbiten! I morgen skal vi forresten hente barnevogna, så da kommer det bilder av den :-)

Trekker vinneren av gavekortet fra Jollyroom.no i morgen!


#gravid #graviditet #svangerskap #uke31 #svangerskapsuke31 #baby #babymage #gravidmage #babybump #babygutt #ungmamma #mamma #mammablogg

Adventsmiddag

Første søndag i advent har vært veldig avslappende og koselig. Tilbringte litt vel mange timer i senga, før jeg sto opp. Akkurat slik som det skal være på en søndag! Senere dro vi til svigerfamilien hvor vi var invitert på adventsmiddag. Fikk som vanlig servert nydelig mat, og i dag var det selvfølgelig juleribbe på menyen. Helt perfekt start på denne adventstiden!


Fikk også favorittdesserten! Spiste ikke akkurat lite av dette, haha. Når Rolf Martin ikke spiste opp sitt, var jeg snar med å hive innpå det også. En porsjon til den lille i magen.

Tar aldri pause fra Snapchat.


Julehuset ♥


Tilslutt må jeg legge til et iPhone-bilde av meg og kjæresten. Haha, ser så stor ut!

Nå har jeg fått tullet meg inn i pleddet på sofaen, og skal kose meg resten av søndagen foran TVen (som vanlig). Håper dere også har fått en fin start på advent! ♥


#advent #jul #søndag #mat #middag #hverdag #hverdagsliv #helg #familie #familietid #kjæreste #gravid #uke30 #svangerskapsuke30 #baby #babymage #gravidmage #babybump #babygutt #ungmamma #mamma #mammablogg 

Alt for sliten

I dag hadde jeg egentlig tenkt å vise det jeg kjøpte i Trondheim, men jeg er faktisk så trøtt og sliten at jeg ikke gidder å ta bilder av alt. Jeg burde egentlig bare sove nå, fordi det er det hodet mitt skriker etter. . Men jeg hater å sove bort en hel dag. Spesielt nå som det er så mye jeg har lyst til å gjøre. I tillegg har jeg fått så enorm skrivelyst, noe som vil komme mer og mer frem på bloggen. Det går ikke én eneste dag hvor jeg ikke setter meg ned og skriver et eller annet. Enten er det utkast som ligger i bloggarkivet fra før av, eller så begynner jeg på nye. Jeg har så mange tanker og meninger, så hvis jeg ikke hadde fått de ut en plass ville jeg ha blitt fullstendig gal.Nå ligger jeg da i senga med tjukkmagen og knasker på mariekjeks. Grunnen til at jeg spiser noe så trasig som det, er fordi jeg har fått mine første og ekstremt irriterende svangerskapsplager. Sliter med halsbrann og sure oppstøt så til de grader. Det er selvfølgelig verst når jeg legger meg om kvelden, så nattesøvnen kan jeg bare si takk og farvel til. Hvis jeg klarer å sovne, så våkner jeg alltid igjen av at jeg har vond smak i munnen og svie i halsen. Så nå må jeg være mer forsiktig med hva jeg spiser. . Noe som er en utfordring når jeg også er blitt mer sulten og er så glad i krydret middagsmat. Det er såklart det verste jeg kan få i meg nå. Skulle egentlig ha vært på apoteket og kjøpt meg noe som hjelper, men enn så lenge får jeg nøye meg med melk og mariekjeks som visstnok skal nøytralisere litt. Hadde egentlig masse youghurt også, men det ser ut til at jeg ikke fikk ha det for meg selv. . Haha.

Kanskje jeg klarer å våkne tidlig i morgen og mer opplagt, og da skal jeg prøve å få tatt bilder osv! Men det er stor sannsynlighet for at jeg kommer til å sove bort dagen helt til jeg begynner på jobb. Kjenner at øyenlokkene gir mer og mer etter, og hvis jeg sovner nå kommer jeg sikkert til å våkne i natt. Døgnrytmen har gått helt i surr. Men det blir den vel å gjøre uansett når vi får en nyfødt baby. Tenk at det snart er bare ti uker igjen, kanskje til og med mindre enn det ♥


#gravid #graviditet #svangerskap #uke29 #svangerskapsuke29 #baby #babygutt #ungmamma #mamma #mammablogg

Står på

Dagene går så innmari fort nå. . Føler jeg bare henger etter med alt jeg vil få gjort. Her i heimen har vi også fått helt vrengt døgnrytme - noe som serien The Walking Dead får skylden for. Vi blir ikke trøtte før i 3 tiden på natta, og så står jeg opp like før jeg skal på jobb i 1 tiden. Tidligere enn det er jeg så godt som en "walker". Han andre sover lengre, men han må bruke dagene til eksamensøving og i tillegg noe jobb. Det er altså det samme som skjer stortsett hver dag. Når jeg tenker meg om, så er jeg litt glad for den døgnrytmen vi har nå. Når dagene går bort til bare jobb og eksamensøving, så er det ekstra godt å kan ha litt kjærestetid foran TVen på kvelden / natten. 

Skal ikke legge skjul på at jeg aldri har vært så glad i fridager, som jeg er nå. Det er de dagene jeg faktisk er i live og får gjort ting. Å stå på jobb i flere timer kjennes også på kroppen nå. Når jeg er ferdig, så har jeg så vondt i føttene og begynner å kjenne det i hoftene også. Det blir gradvis tyngre, men må bare holde ut. Siste arbeidsdag før den lille melder sin ankomst er om 7 uker, så satser på at formen ikke svikter totalt før den tid. Det er jo ikke så lenge til, og da skal det bli herlig å bruke mer tid på bloggen og bare styre med babyredet! Det har plutselig blitt så mye jeg vil lage og gjøre klart før midten av januar. Mistenker at jeg kommer til å stresse som en tulling på slutten. 


Slik har kvelden vår sett ut etter at vi kom hjem fra jobb. Rolf Martin er i eksamensmodus, mens jeg ligger her med macen. Tacoen ble servert oppå eksamensarkene. . Var litt vel ivrig med å få spist.


Ellers har jeg begynt å lese litt i denne boken som er fra 1992. Litt morsomt at dette faktisk var favorittboken min når jeg var yngre. Når jeg fant den i bokhyllen til mamma som ei lita jente, så var det som å finne gull. Det var flere ganger jeg satt å bladde i den. Selv om jeg ikke skjønte så mye, så syntes jeg at bildene og alt med svangerskap og fødsel var så fascinerende. Rart å nå sitte og lese i den mange år senere som gravid, og skjønne alt og faktisk ha bruk for informasjonen. Lille uskyldige meg på ca 6 år hadde ikke akkurat noen nytte av denne boken. Jeg har bare alltid vært snodig og ikke helt til å skjønne seg på, haha.


#hverdag #hverdagsliv #helg #gravid #ungmamma #mamma #mammablogg  

100 days left

Heihei! De siste dagene har bare gått til jobb og soving.. I 5 tiden i dag kunne jeg endelig ta helg, og det med god samvittighet. Når jeg kom hjem måtte det ryddes litt, og etterpå ble det lørdagskos med god mat og Skal Vi Danse på tv-skjermen. Må bare følge med på det, med tanke på hvem som er med. 

Jeg kom til å tenke på noe når jeg fortalte en kunde på jobb at vi har 100 dagers åpent kjøpt. Jeg vet nemlig nøyaktig hvilken dato det er om 100 dager, for da har jeg termin! Sprøtt.. Jeg husker så godt når jeg sjekket utviklingsappen og det sto at det var 200 dager igjen. Nå føler jeg meg mer som ei bolle og bærer på en velproposjonert minibaby. Denne uken skal jeg også få se han på 3D-ultralyd! Gjett om jeg gleder meg. Når det er overstått, så kan bare desember, juletid og det nye året komme så fort som mulig. 

Nå sitter jeg faktisk å ser på "Jeg skal bli pappa" på TV 2 Sumo. Morsomt å se hvordan andre forhold har det i slutten av et svangerskap. De mennene som er med, gjør jo kjæresten min til et glansbilde av en vordende pappa sett i forhold, haha. Sinnssykt hvor lite kunnskap de har og hvor sløv og rare de er. Han ene som driver gård, trodde at fødselen kom til å bli det samme som lamming? Han andre ble sykt skuffet over at han måtte dra på fødestua, når han hadde planlagt å feste med kompisene samme kvelden. Haha, det er helt utrolig. Men de var veldig flinke under fødselen og tiden etterpå, og det er da det virkelig gjelder! De beviser at det er håp for alle og enhver.

Okei, aaalt for mye babyprat på meg. Skal prøve å roe ned litt. Denne uken skal jeg prøve å få ferdig innlegg som ikke har noe med graviditet og baby å gjøre :-) Må forresten takke for de hyggelige kommentarene på forrige innlegg! Herlig at så mange likte bildene.


#hverdag #hverdagsliv #helg #gravid #ungmamma #mammablogg  

Ordne-alt-dagen

Denne uken har formen min vært litt dårlig, så har ikke fått vært så effektiv som jeg skulle ønske. I går var jeg på jobb fra 12 til 20, og var helt død når jeg kom hjem. Hadde egentlig planlagt å få gjort en del i leiligheten da, men det fristet mer å bare ligge på sofaen under pelspleddet. Da ble det heller fyr i peisen, kakao med krem og Idol på skjermen. I tillegg fikk jeg selskap av kjæresten, noe som ikke akkurat er hver helg.. Haha. Godt med en rolig fredagskveld av og til også!

I dag skal jeg derimot prøve å få gjort så mye som mulig. Blant annet rydde i skyvedørsgarderoben vår, rydde på gjesterommet og få vasket leiligheten. Kanskje dra en tur hjem til foreldrene mine også, for å sortere gjennom mer arvede babyklær. Det vil trolig ta hele dagen, spesielt når jeg er så flink til å ta meg god tid til alt.. Dette innlegget skulle egentlig bli postet for noen få timer siden, men jeg måtte kjøre avgårde med skifteklær til kjæresten. Han er å hjelper faren sin med å rydde på tomten til nyhuset hans. Ble værende der en liten stund også. 


Sov leenge, derfor ble det sen frokost også. Ikke akkurat kalkunskinke med hjerteformet agurk og ferskpresset juice ved siden av. Noen ganger må bare frokosten smake så søtt som mulig.


Gjesterommet har dessverre blitt omgjort til et lite roterom.. Skal bli så godt å få det på stell igjen. 

Nå må jeg nok komme meg ut av koseklærne og sette i gang. God helg, dere ♥


#gravid #hverdag #hverdagsliv #mammablogg 

Fin høsttur

Hei! Jeg har vært så heldig å bli syk, så de siste dagene har jeg ikke vært helt på topp. Sliter med å være svimmel, tett og har en veldig sår hals. Jeg blir egentlig aldri syk, men tror jeg må ha et svekket immunforsvar akkurat nå. Bloggfraværet er på grunn av det og fordi jeg holder på med noen tidkrevende innlegg. Har fått stor skrivelyst i det siste, så fingrene har vært i full aktivitet på tastaturet. Tror det vil være verdt det når jeg er ferdig.

Uansett gravid og syk, så skal ikke det få holde meg hjemme. Tidlig i morgest dro jeg på kontroll til jordmor for første gang. Alt så ut til å være som det skulle. Fikk også høre hjerterytmen til lillegull igjen, som var veldig fin ♥ Da jeg kom hjem igjen dro Rolf Martin meg med ut på tur. Vi har vært for dårlige til å utnytte det fine høstværet de andre dagene.. Da var det på tide. Håper vi får flere dager som dette før kulden kommer for fullt!


Vi var også å hentet lille Ask til å bli med på tur ♥


Haha, ser stor forskjell på kroppen min nå. Blir nok en stund til vi får se "hun lille tynne" igjen. 


#gravid #hverdag #høsttur 

En kveld ute

I det siste har jeg vært sløv med å bli med på ting (kanskje ikke så rart), men i går følte jeg at jeg måtte trosse formen og dra ut en tur likevel. Jeg jobbet fra 12 til 20, og dro rett hjem etterpå hvor jeg fikk slappet litt av før jeg fikset håret og sminken. Merket at jeg faktisk følte meg ti ganger bedre etter at jeg hadde fått pyntet meg litt. Så fresh hadde jeg ikke følt meg på veldig lenge, og det skulle ikke akkurat mye til. Jeg har både sett ut og følt meg som en utslitt småbarnsmamma i det siste (ikke at de nødvendigvis er så ille, ser bare for meg hvordan jeg blir å se ut). Har virkelig ikke brydd meg om utseendet, så hvis noen har sett et spøkelse i kassa på XXL - det var meg. Jeg har også bodd i comfy koseklær, og i går presterte jeg til og med å kjøre til jobb i pysjamasbukse uten å ha noen skifteklær. Da var det bare å skynte seg å snu. 


Hadde bare to snapchat-bilder fra i går til å fylle innlegget med. Er for dårlig til å ta selfies og bruke speilrefleksen.. Kjæresten har forresten hatt fadderuke, og gjorde seg derfor klar til å bli noe ustødig. 

Jeg ble absolutt fornøyd med kvelden i går. Selv om det er noe kjedelig og rart å være ute edru. Ikke at jeg er så glad i alkohol og synes man må drikke hele tiden.. Men ja, det er bare sånn. Og musikken og all dansingen blir bare mer klein enn artig. Den ekstremt gøyale hoppingen og viftingen med armene gir så stor mening når man er noe beruset, men når man er dønn edru - så føler man seg helt latterlig. Etter å ha bare stått der blant folkemengden og sett meg rundt, så skjønte jeg at det passet mye bedre at jeg bare satt meg ned. Grunnen til at jeg ble så fornøyd med kvelden, var fordi jeg møtte på så mange fine og hyggelige folk. Jeg satte stor pris på at folk kom bort til meg for å snakke og gratulere meg. Det betyr virkelig mye! Så tusen hjertelig takk for det :-) Jeg tror ikke det blir flere turer ut på byen på en stund, men det er ikke noe tvil om at jeg kommer til å savne det å møte på venner og bekjente. Fra nå av blir jeg vel sikkert litt mer innestengt, men det vil gå bra når jeg også trives godt med å være hjemme og gjøre andre ting. 

Jeg må også nevne responsen på forrige innlegg. Den var helt enorm og utrolig bra. Mange fine kommentarer og meldinger ♥ Samme dagen hadde jeg over 2000 unike lesere her på bloggen, og i går var det opp mot 900. Det hadde jeg ikke akkurat sett for meg, men nå kan det umulig være noen som ikke vet om det.. haha.

#blogg #hverdag

Perfekt sommerdag

Jeg og kjæresten kjørte ut mot kysten og fant oss en fin plass ved et vann. Der la vi ut pledd og satt oss ned med noe godt å spise og drikke, for å så bare ligge der og nyte det fantastiske sommerværet helt til vi sovnet. Blå himmel, solskinn, glinsende vann, grønt gress, fuglekvitter og irriterende innsekter. Bare helt idyllisk. 

Så kjenner jeg følelsen jeg har ventet lenge på; lykke.

Den beste måneden

Er det virkelig desember allerede? Jeg som ikke har fått noe julefølese... Får håpe den kommer sigende etter hvert. Måtte rydde rommet, tenne telys og sette på julemusikk i et febrilsk forsøk på å kjenne det. Nå er det bare 21 dager til selveste julaften (hvis noen lurte), og bare 12 (!!!) dager til lille meg fyller 18 år. Dette må ikke bare bli en fin måneddet skal bli det. Koselig juletid, super bursdagsfeiring, forhåpentligvis lappen og tilslutt - et nytt år. Jeg har mye å glede meg til!

Har jobbet på XXL de siste dagene, hvor det har vært noe travelt, men mest gøy. Åpningen av butikken var veldig bra. Møtte bare blide og fornøyde kunder i kassa, noe jeg skjønner godt da det er masse bra varer til en rimelig pris. Har faktisk ikke handlet noe der selv enda, men det blir nok en del etter hvert. Heldigvis ikke lenge til lønning :)

Sært nok, disse sangene har stått på repeat i dag.Må si tusen tusen takk til søte Ine Kristine som har anbefalt bloggen min  Så gøy at en av mine favorittbloggere har gjort det! Ble veldig glad og positivt overrasket.

Good to be home

Heihei! Det ble visst ikke noe særlig blogging i Thailand likevel. Skjønte etterhvert at jeg ikke kunne sitte inne for å blogge, når jeg heller kunne være ute og nyte sola og varmen. Og på kveldene var vi ute i gatene og markedene, eller så var jeg bare trøtt og orket ingenting. Men jeg har tatt en del bilder som jeg kommer til å legge ut her, så det er ikke helt håpløst. Vi reiste fra Thailand grytidlig på fredag og var i Oslo i 1 tiden på dagen. Veldig stas å på en måte reise tilbake i tiden, fordi da vi landet i Oslo hadde vi jo hele dagen foran oss. Vi dro først på hotellet og fikk sjekket inn der og lagt fra oss bagasjen, deretter dro vi inn til sentrum for å spise på Egon og shoppe litt. Ble ikke så veldig lenge der da, i og med at resten av familien ble ganske så trøtte og slitne. Neste morgen tok vi fly til Bodø, hvor vi også spiste på Egon og dro en tur til Glasshuset og City Nord. Har handlet så sinnssykt mye nå! Både i Thailand, Oslo og Bodø. I tillegg har jeg noe fra Airshoppen og Tax Free. Kjente jeg ble svimmel av å samle det meste på senga for å se hvor mye det fakitsk var. Kontoen er totalt sleika, men jeg er såå fornøyd! Skal prøve å få lagt ut alt her på bloggen, selv om at jeg kjenner at jeg gruer meg til å ta bilde eller filme det.

Nå gjenstår det bare å få møte kjæresten min igjen etter ca 18 dager borte. Åhh, det er en evighet! Må bare vente til sent i kveld da han kommer hjem fra Lillehammer. Gleder meg så ufattelig mye!♥ Mens jeg venter skal jeg bare fortsette å slappe helt av med å se PLL og spise Bueno. 

No time

Hei! :) Skal komme med en stor bombe og si at jeg har ikke hatt tid til å blogge fordi jeg har jobbet i helgen. Skulle ha fått betalt for hver gang jeg nevner det her, hadde tjent godt bare på det.

Skal til Røros i morgen for å delta på sørsamisk språksamling og festival (kan fortelle mer om det senere), så har veldig mye å gjøre før den tid. Må pakke, jobbe med innleveringer, rydde rommet osv.. Alt er så stress altså. Skulle egentlig fått gjort mye av det i dag, men så ble det i stedet en liten bytur og barnepass for lillesøsteren til Rolf Martin + en lang powernap.


Haha, søteste

Skal prøve å få til et innlegg i morgen før jeg reiser sørover. Er usikker på hvordan det blir med blogging når jeg er der, skal iallefall ta bilder! Er forresten veldig imponert av at det fortsatt er noen innom her selv om at jeg er elendig blogger. Jeg prøver, men sliter noe grusomt, haha. 

Thank god it's weekend

Hei! :) Har egentlig veldig lite å komme med, men følte for å blogge nå. Har hatt kosekveld med Rolf Martin hjemme hos meg. Vi var først på butikken og kjøpte masse godt, så gjorde vi egentlig fint lite etter det. Sovet, sett på tv, nytet tiden sammen. Haha, lol. Hva skal jeg egentlig skrive? Så alt for uinteressant. Hadde jeg bare ikke hatt jobb i morgen og på søndag så skulle jeg ha laget sminkevideo og fått ferdig noen innlegg. Hadde jeg vært effektiv så hadde det nok vært mulig selv om jeg har jobb, men har ikke helt troen på meg selv på det. Tar ikke sjansen på å love noe. Forteller meg selv at jeg skal bli flinkere, og jaa, det skal jeg. Blogglysten er bare ikke så veldig stor akkurat nå. Er spesielt lei av å blogge om at jeg skal blogge, haha.

Uansett, ønsker dere en god helg! 

Hjemme fra tur

Etter at skolen startet opp igjen har jeg ikke hatt humøret på topp. Ikke at det var så grusomt å begynne på skolen igjen, men merket at jeg ble noe mer stresset og ikke minst veldig sliten. Håper det blir bedre etterhvert, at jeg får mer energi og overskudd i hverdagene. Ellers skal jeg begynne å jobbe igjen til helgen! Gleder meg faktisk, begynner å bli en stund siden jeg var der sist. Er helt blakk siden jeg ikke har jobbet i hele august.. Hater det.

På tirsdag dro jeg på 2 dagers-tur med resten av 2.trinnet på idrettsfag. Kom hjem før i dag, og er helt skutt i kroppen nå. Klarer ikke å gå ordentlig engang, hvertfall ikke opp og ned trappa, haha. Helt jævlig. Gud så jeg klager. Burde bare avslutte nå og legge meg. Har egentlig masse jeg vil blogge om, men må bare bli kvitt latskapen. Bilder fra turen kommer i morgen. Godnatt ♡

Reiseklar

Nei.. ikke helt. Har forsåvidt fått pakket ferdig kofferten, men må nok en tur inn til byen for å kjøpe diverse småting. Har enda ikke fått alt det jeg bestilte fra Nelly.com for 2 uker siden, men var på tirsdag å hentet den USA-bikinien og de hvite tøyskoene som jeg bestilte like etter + at det kom en til bikini frem i dag. Fornøyd med det hvertfall! Fikk melding i går om at skoene fra Jeffrey Campbell og den hvite kjolen er sendt nå, men resten av klærne hadde de ikke inne på lager for øyeblikket... Gruer meg bare litt til å komme hjem fra ferie helt blakk også har jeg garantert pakker med postoppkrav som ligger på posten og venter på meg. Hvis jeg er heldig så er pakken fremme til lørdag, og da får jeg kanskje plukket den opp når vi kommer fra Dønna 

Kjenner jeg faktisk har reisenerver.. Tror jeg er så spent og gleder meg så mye at jeg ikke helt klarer å slappe av. Føler meg så anspent og kvalm, haha. Aldri opplevd det før, tror det må være fordi det er første gang jeg skal sammen med en annen familie enn min egen på ferie. Blir jo noe annerledes. Kan jo ikke mase og være like sur som jeg har brukt å være før. Standar meg. Jeg er ikke akkurat typen som er "ut på tur, aldri sur". Jeg er mer alltid sur på tur, så må skjerpe meg skikkelig denne gangen altså.. heh.


Har forresten stripet håret! Fikk tvingt Rolf Martin til å gjøre det, haha. Synes han var flink, ble fornøyd med resultatet!

Fikk ikke tid til noe bedre innlegg enn dette, må nok forte meg å dra å fikse de siste småtingene. Vi drar jo om ca 1 time! Er veldig usikker på hvordan bloggingen blir mens jeg er i Tyrkia, leste at det bare var internetkafè der. Ikke internett på rommene eller noe. Kanskje jeg får til litt mobilblogging, vi får se. Hadebra!

With my boy

Er for øyeblikket hos Rolf Martin (sjokk), vi har vært på butikken og handlet litt godsaker som vi skal kose oss med http://cmfoto.files.wordpress.com/2012/05/loveheart1.png Har egentlig ingenting spesielt å skrive. Ville bare innom for å si hei, oog har noen FILMTIPS?? Er desperat etter å se noe action/skrekk/creepy shit e.l. Kanskje noen krigsfilmer? Rolf Martin maser om det.

Er det forresten bedre at jeg legger ut sånne innlegg som dette, altså korte og kjedelige, enn å ikke blogge i det hele tatt? Vil liksom ikke komme med en shitload av uinteressante innlegg som bare blir irriterende. Men hvis det er bedre enn at bloggen plutselig er helt dø i flere dager, så kan jeg jo gjøre det.

Besøk fra Tromsø

Det var så alt for godt å ikke måtte stå opp i 6 tiden for å dra på jobb i dag. Våknet forsåvidt i 9 tiden noe som ikke er så veldig sent. Hadde lagt "store" planer om å blogge da, men jeg klarte å sløve bort tiden.. Før jeg visste ordet av det var det på tide å dra inn til byen for å møte tanten min, onkelen min og søskenbarnene mine! Tok en del bilder av søskenbarnene mine, de er så utrolig skjønne♥
Stakkars, hun har blitt angrepet av mygg..


"Se på mæ, æ kan stå sånn her"


Søskenkjærlighet!


"Ta bilde nu når æ drikk brus". Haha, søteste :)Fisketur

Herregud for en kjedelig dag.. Trodde ikke at jeg kom til å si dette i ferien, men jeg har så lyst til å jobbe! Lurer virkelig på hva jeg skal gjøre resten av uka. Får vel kanskje finne på noe bra til bloggen, heh. Men burde vel også nyte denne uka med fri, i stedet for å bare kjede meg. Til helgen og hele neste uke blir det jo fullt kjør med jobb. 

Anywaay, jeg og Rolf Martin dro ut på en liten spontan fisketur natt til søndag. Det er så sykt koselig! Minner meg om de somrene da jeg var lita.
hehe

Kjørte forbi asylsøkere som sto på kaia og fisket. Sushi til nattmat?

Solskinnsdager

Heihei!

Kom hjem fra jobb for ikke så veldig lenge siden. Jeg føler dagene har gått i ett, men nå er det vel på tide å legge av litt tid til bloggen. Været her i nord har jo bare vært helt herlig de siste dagene, så har jo prøvd å utnytte det mest mulig! Sitter faktisk i nuet å soler meg :D

Har så mange bilder jeg har lyst til å legge ut her, men får bare legge de i hvert sitt innlegg slik at det ikke blir veldig uoversiktelig. Disse bildene er fra da vi var i klokkerhagen på fredag! 

Espen & Gina


Hahah!

Stian & Mats 

Late dager

Jeg har visst kommet i sommerferiemodus et par dager for tidlig. Har ikke vært på skolen de siste dagene, bare vært oppe sent og sovet langt ut på dagen. Altså ikke gjort en dritt. Tenke jeg kanskje i det minste skulle få laget video hvor jeg svarte på spørsmålsrunden. Jeg gjorde det, men ble ikke noe fornøyd med resultatet.. Kommer sikkert ikke til å bli det heller, så må nok svare på de skriftlig. Kjedelig, vet det. Sånn blir det når jeg har så utrolig teite komplekser.


Så nå sitter jeg her i natt og. Lys våken og kjeder meg. Får vel bare skrive litt mer på de utallige utkastene jeg har lagret i arkivet! Kanskje de blir postet en vakker dag.

Bilder fra i dag

I dag var jeg på skolen, så etter det spiste jeg softis med Rolf Martin, så hoppet vi på trampolina, så tok vi en laang powernap. YOLO.
..Ja, jeg blogger bare for å blogge. Dere gir meg så dårlig samvittighet når dere maser. Men på fredag er jeg heldigvis ferdig med alt av fag, så kanskje jeg klarer å prioritere bloggen mer da! 


Jaaa, jeg er så rå!! Neida, men jeg turte å ta backflip helt alene for første gang i dag! Har bare turt det når jeg har hatt noen ved siden av meg som støtte i tilfelle jeg skulle gjøre noe feil. Er egentlig ganske pysete... Det å ikke gjøre det er jo bare noe som ligger mentalt, for det er jo egentlig ekstremt lett, haha. Men fikk en helt herlig "mestringsfølelse" da jeg tilslutt bare kastet meg bakover og landet på føttene. 


Haha, jeg nektet å tro at jeg gjorde det noe bra, så Rolf Martin måtte filme meg sånn at jeg fikk se om jeg i det hele tatt klarte det. Den første ble mongo ja, legg også merke til hvor lang tid jeg bruker på å bare hoppe og manne meg opp til å gjøre det.

Oppussing

Heihå!
Først må jeg bare si at jeg elsket at dere likte innlegget til Rolf Martin! Jeg ble utrolig glad og rørt. Så også at noen av dere spurte om jeg kunne skrive et innlegg om oss. Jo, kan vel det. Får vel bare skrive det opp på "lista" blant mye annet som jeg også har sagt at jeg skulle gjøre her på bloggen. Vi har forresten vært sammen i 3 år denne sommeren :-)

Helgen min besto av alt fra omgangssyke, "flukt" fra politiet (ikke spør) og oppussing. Jeg og Rolf Martin begynte nemlig på fredag å pusse opp rommet hans, flinke ja? Vi holdte på hele helga. Til og med på lørdag da han hadde bursdag sto vi å malte i flere timer..


Haha, rommet så jo faktisk helt forferdelig ut.. Her hadde vi begynt å rydde osv. Det var blant annet sprittusj og klistermerker på veggene, og kurvstativet var stappet med masse klær som hadde han ikke hadde brukt siden 7.klassen eller noe? Ekstrem rydding og oppussing trengtes virkelig.
Pause med oreokake♥

17 år og handyman

Resultatet! Hvertfall nesten. Hadde vært hjemme og lagt fra meg kameraet da vi fikset alt på plass igjen, så fikk ikke tatt bildet av hvor fint det ble! Det er et helt annet rom nå. I tillegg skal han få noen nye ting osv. 

Interessant innlegg? Ja, vet. Men det er bedre enn ingenting foreløpig. Huff, for en skuffelse jeg er.. haha.

Over og ut

Neida. Tok meg visst en pause fra bloggen. Men fader.. er bare så sykt sliten. Det har vært så mye skolearbeid og jobb at jeg har ikke hatt noe tid eller energi til overs. Jobbet til og med på 17.mai. Også er jeg og resten av de i klassen som har p-matte blitt trekt ut til skriftlig eksamen i matte :-( Hjelpes.. var bare det som manglet. Er helt ræva i det faget, så nå blir det mattemattematte hver dag fram til fredag. Etter det skal jeg serr brenne den stygge boka.


Men det er ikke så ille at det ikke er godt for noe, har nemlig "trøsteshoppet" en del på nett og venter noen pakker fra nelly.com og ginatricot.com. Har allerede fått den første fra ginatricot.com, er så herlig! Elsker pakker♥ 

Kanskje jeg får tatt bilder av klærne og viser dere senere! Må bare komme meg opp av senga osv først. Er det noe dere forresten savner på bloggen? Spørsmålsrunden vurderer jeg om jeg skal svare på video eller ikke. Tror ikke det var så veldig mange spørsmål, hvis noen har flere så kan dere spørre > her <.

Lol

Dagen ble jo bare litt sånn fucka etter at jeg ble ringt opp i morgest og fikk beskjed om at jeg måtte dra på jobb. Hadde sett for meg en sykt avslappende lørdag med cola, tv-serier og ikke minst blogging. Det var den dagen... Så da jeg tilslutt kom hjem prøvde jeg forgjeves å ta bilder av meg selv og den nye jakken min, noe som gikk på ræv. Er bare alt for sliten, klarer jo ikke å finne en ordentlig overskrift engang.


Dette får nok holde! SVEA Smith Jacket / Navy / str. XS. Bestilte den fra Nelly.com da den var satt ned fra 3500 kr til 1500 kr :-) 

Btw; LEGG TIL KATHINKAH PÅ RUMBLE OG SPILL MOT MEG! Jeg er helt hekta, men har ingen å spille mot akkurat nå. døør 

Husk også å stille spørsmål på spørsmålsrunden

De siste dagene

What to write? Hallo, mega skrivesperre og null motivasjon. Har som sagt vært syk, i tillegg til lei og slapp som faen. Men skal spare dere for masse syting og usaklig babbel, slenger bare inn litt bilder og en filmsnutt fra hytteturen. 


Hahahaha

Påsken

Hei! Har ikke akkurat hatt en vanlig påske, eneste som kanskje kan forbindes litt med den er hytteturen. Ellers har jeg jobbet fra 7 til 15(!!) på torsdag frem til søndag. Jobbet sammen med Ine Emilie, så hadde overnattingsbesøk av henne de dagene! Hadde planer om å blogge, men ble mye søvn og chill på oss. Var helt utslitt etter jobb... Kjenner at jeg savner ordentlig påskekos i Sverige, men var verdt å jobbe i stedet. Cash

Rolf Martin, Ine Emilie, Johan (følger med) og Johannes  Koselig kveld hos Rolf Martin!


The Situation


Hahah


Colaa Må bare vise dere at jeg har begynt å smøre meg inn i selvbruning, skal bli såå tan lism. Blir solarium etterpå 


Hva har dere gjort? Har jeg fortsatt lesere eller? Hehe

Søteste


Gjett om det var godt å komme hjem til dette! Det var helt forferdelig her før jeg dro, klærne mine lå strødd overalt og gulvet hadde ikke vært støvsuget og vasket på flere måneder. Men pappa har ryddet og til og med skrubbet gulvet. Lukter så rent og herlig! Ah, god påske

Östersund

Heihei! Ligger å slapper helt av i sengen på hotellrommet nå. Dagen har vært.. litt av hvert. Vi tok nattoget 00:15, og var i Steinkjer i halv 6 tiden i morgest. Derifra ble det lokaltog til Hell, hvor vi måtte vente i ca 1 time, så ble det buss fra Hell til ... i Sverige en plass. Så ble det tog igjen, men vi kunne ikke ta toget helt til Østersund, fordi togstasjonen der hadde blitt stengt etter at de hadde fått bombetrusler. What a lovely world. 

Det som da skjedde var at det ble buss igjen, og etter et par timer ble vi satt av i Østersund uten å ha null peiling på hvor vi var. Så vi for å gikk i halve byen med tung baggasje, eller jeg hadde tung baggasje. Da vi tilslutt kom over Sibylla var det som sendt fra himmelen, måtte rett inn der å spise heftig frokost. 


Takk gud. Men måtte jo også dra en tur på selveste McDonalds senere på dagen for å kjøpe cheeseburger og milkshake.

Bortsett fra alt styret i morgest, har det vært en koselig dag! Kjenner at jeg er blitt litt mer motivert for å lære meg sør-samisk. Har ikke tatt noen bilder enda, men kanskje jeg får tatt noen i morgen. Var ganske så trøtt og sliten i dag. Men må sove nå, god natt!

Soon

Beklager! Men jeg har bare ikke hatt tid til bloggen, noe som skyldes skole og jobb. Var på jobb i går og skal på jobb nå straks. I morgen skal jeg ikke jobbe, men må i grunn proritere skolearbeid. Men kjenner jeg meg selv rett, så kommer jeg nok sikkert til å finne bloggingen mer interessant. Uansett, kjøpene fra Oslo osv kommer!


Vår i hovedstaden♥ 

Torsdagskos

..Og takk og lov for det! Når jeg våknet i morgest og spurte Rolf Martin om hvilken dag det var i dag så fikk jeg høre at det var fredag, lot meg lure og tenkte bare "fml", siden jeg skal jobbe på lørdag. Var ikke før senere når jeg ringte mamma og spurte om jeg hadde fått lønning at jeg fant ut at det bare var torsdag. I tillegg hadde jeg faktisk fått lønning! Lykkee Fikk faktisk hele lønna denne gangen, så tror jeg må ta en tur til byen i morgen  

Som dere kan se så har jeg besøk av Rolf Martin nå som skal overnatte her. Vi har sett film, gjort unna litt skolearbeid, spist god mat osv. Også har vi jo selvfølgelig hatt en liten photoshoot, hehe.


Kunne ikke ha byttet ut dette for noe som helst i hele verden. Utallige gutter og fester hadde langt i fra målt seg. Elsker deg


Skulle egentlig poste dette innlegget for flere timer siden da det enda var torsdag, men har hatt litt problemer med nettet.. Kommer forresten flere innlegg i morgen! Skal skjerpe meg. God natt:* 

Kjærestekos

Etter en uke med 4 timer styrketrening, 3 timer med snowboard, 6 timer med turning, 2 timer med svømming og 8 timer med jobb, så kan jeg vel si at jeg var ganske så ferdig. Tror aldri jeg har gjort så mye på en uke før... og fyy, det kjennes! Når jeg endelig var ferdig på jobb i 11 tiden i går kveld, dro jeg rett til Rolf Martin, la meg i badekaret og etterpå sovnet som en stein i armene hans #denfølelsen. Men så våknet jeg i morgest og hadde helt intense smerter i nakken, ryggen, armene, lårene, leggene.. ja overalt. Hver eneste bevegelse var smertefull, greide såvidt å bevege meg.


:PP xD


Vaniljeis med brownies-deig

Men da var det kveld, skal opp litt tidlig i morgen for å dra på jobb (åhh). God natt

Ikke bra

Jaa, dårlig blogging. Har bare ikke passet helt, humøret har ikke vært på topp osv. Men kan jo ta en liten update: Hadde det kjempe koselig i Fauske, satt alene igjen i to fuckings timer på skolen på tirsdag for å ha matte, og feiret ikke Valentines Day med kjæresten. Ellers har jeg også fått to nye kjoler fra Nelly.com (skal roe meg helt ned fra nå av), oog fått en liten sponsorpakke fra www.karma.no  Skal vise dere produktene i morgen!


Bilde fra julaften.

Skal spise is og se litt på TV nå, så hejdå

Lahkoe biejjine

Så i dag er det samefolkets nasjonaldag.Ellers har jeg vondt i hodet, er slapp og har så sykt lyst på kebab. I tillegg er jeg hos Rolf Martin nå, han kom hjem fra Trondheim i går kveld så jeg sov over her. Venter bare på at han skal komme hjem fra Friskhuset, som jeg faktisk tror er akkurat nå siden det kommer noen trampende/løpende opp trappa.


Joda, det var tydeligvis han, så jeg ble da dratt ut av døra og med på sykehuset for å besøke bestemoren hans.Det var kjempe koselig :-) hehe (Rolf Martin og Joakim.)

 Men nå har jeg spist en twist og fikk så lyst på is. Så vi må på butikken og kjøpe det! Byeee

Revenge

Igjen må jeg bare klage på at jeg er sliten. Tenker hver dag: "i dag må jeg blogge", men orker bare ikke når jeg kommer hjem. Vil bare sove.. masse. Denne uka har egentlig gått så fort at jeg ikke helt har klart å henge med, men gjør meg ikke så mye, blir jo fortere helg. Men har blant annet vært å prøvd meg på cheerleading denne uka, tror jeg skal begynne på det! Var også på jobb på onsdag fra 4 til 11, det vil si at jeg dro rett fra skolen og var der hele dagen. Null blund på hele lange dagen var bare smertefullt, men garantert verdt det den dagen lønningen er på kontoen, som forhåpentligvis er i morgen Shopping 

Siden jeg ser ut som et dass akkurat nå, skal jeg ikke utsette dere for bilder av meg selv. Men kan vise dere dagens høydepunkt:Aah, chinese♥ Ble sulten av å se på bildet, må nok med glede dra ned å spise mer etterpå.

Anywhoo, jeg savner kjæresten som er i Trondheim, og gleder meg egentlig ikke til helga siden jeg ikke kommer til å få lov til å sove lenge uansett. Må på jobb fra 10 til 3. Såklart.

Noen av dere har kanskje spekulert gjennom hele innlegget hvor fanden overskriften "Revenge" passer inn. Vel jo, jeg så på det i sted på TV'en og skal nå se resten av episodene som lå på Piratebay. Er helt totalt avhengig av TV-serier, ser på alt for mye.

Tusen takk for alle kommentarene på sminkevideoen! Dere er så utrolig søte ♥ Hjerter all over ♥ God natt.

Trenger døgnrytme..

Har som vanlig tatt meg en veldig lang lur i dag, noe som da fører til at jeg er lys våken i den tiden jeg egentlig skulle ha ligget krøllet sammen under dyna i dyp søvn. 

Siden jeg først er våken kan jeg jo bruke tiden min på å tenke at jeg burde rydde rommet, tenke på at jeg burde finne fram klær til i morgen, og tenke på at jeg egentlig burde legge meg uansett. Og mens jeg tenker på alt det skal jeg ligge her:Med hårkur i håret. 

Kjøpte forresten en ny i går siden min Redken All Soft har gått tom. Nemlig denne:
MoroccanOil - Intense Hydrating Mask

I morgen er det fullt kjør med snowboard på Skillevollen. Grugleder meg siden det sikkert blir gøy, men er så jævlig dårlig og alle andre er sykt gode.. Tar med meg digitalkameraet da, så jeg kan jo kanskje bare sitte på siden og ta bilder og filme litt. Hehh. 
Blogges i morgen

Fin søndag

Hei!

Sov over hos Rolf Martin i natt, og ble med han og familien på Skillevollen for å se på skirennet hans. Han skulle gå 15 km klassisk i sitt første Kretsmesterskap (KM) siden han begynte å satse på ski først i år. Veldig imponerende!


Godt inntullet. heh


Lillebroren og lillesøsteren til Rolf Martin! Søte :D


Lille Therese Johaug, haha:-)


Sliiiten.Nå er vi stappmette etter pizzaene jeg tok med meg fra jobb. Kjenner at jeg har jobbet 22 timer denne helga! Skal bli bra godt med fritt neste helg. Men nå skal vi legge oss. Skal prøve å få laget noen ordentlige innlegg denne uken. Snakkes♥

Last friday night

Dro til Rolf Martin etter skolen i går og var der hele dagen. Gjorde ikke så mye utenom å dra til Johan, men var der ikke så alt for lenge før vi dro hjem til han igjen for å legge oss. 


megafloke i bakhodet...


fineste gutten!

Nå blir det egg og bacon til frokost♥ Snakkes!

 

God morgen

Våknet opp her for ikke så lenge siden og gikk ned på kjøkkenet hvor jeg fant Rolf Martin som sto i full smoothie laging. 
Men selvfølgelig, var ikke sånn smoothie jeg bruker å lage. Han hadde proppet mikseren full av blåbær, bringebær, eggehvite, biola, linfrø, havregryn osv... Var litt skeptisk først, men den viste seg å faktisk ikke være så kvalmende.


Så satt han som vanlig en god stund og så på Northug.

Men nå kom han med Grandiosa til meg! Mmhh, frokost♥ haha. Måtte le da vi fant en stein som satt fast i pizzaen da.. + et langt hår.


Nom.

 


Husk spørsmålsrunden som du finner HER.

Herlig...Siden jeg er så langt i fra trøtt så tenkte jeg at jeg like greit kunne ha litt hjemme-spa. Så jeg tappet i badekaret, tok på meg ansiktsmaske, tente noen duftlys og satte på rolig musikk. Heaven♥ 

Hårproduktene jeg bruker:


Shampoo & balsam / Joico K-Pak Reconstruct  
Hårkur / Redken All Soft Heavy Cream + dusjhette
Sølvshampoo / Loreal Silver


(Lager et eget innlegg senere hvor jeg forklarer litt mer om produktene og hva jeg synes osv)


Ansiktsmaske / Origins Out of Trouble

Jeg og pappa (trengte backup) hadde forresten krig mot ca 6 fluer før jeg badet, skulle være så smart med å ta opp vinduet og jage ut èn flue.. da kom selvfølgelig 5 fortløpende inn og plutselig var det en hel hær. Jeg hater insekter, fluer inkludert. De er så utrolig irriterende, så jeg ga meg ikke før hårsprayen og Jif-flaska var så godt som tom og de var drept hele gjengen. Har uheldigvis en irriterende jævel svirrende rundt her på rommet nå. Tror de seriøst er ute etter meg. 

Men nå skal jeg legge meg godt til rette i den nyoppredde senga mi, spise nybakte brownie cookies og se en episode av Blue Mountain State! Vi hörs.

 

Gjesteinnlegg!

Hallais!

Tenkte vi skulle lage et lite gjesteinnlegg siden Kathinka ikke gidder å blogge i dag. Vi hadde heldigvis sykt fint vær her på Mo i dag, så vi tok oss en liten båttur med den nye båten til Mats.


Mats og Rolf Martin

  
The Captain


Johan nyter livet


Bading ;)Nå sitter vi å ser på Harry Potter og skal snart lage oss nattmat, så blir det kveld. I morgen er det meldt fint vær så det blir sikkert en til båttur. Snakkes! :D

- Rolf Martin Jensen, Mats Høgås Hansen og Johan Utland

Bulking big

Hei! Sitter nå og spiser utrolig god mat og ser på CSI sammen med Rolf Martin. Har faktisk ikke gjort noe som helst i dag... Været her på Mo er jo en total fiasko, blir bare trøtt og nærmest deprimert. 


Luv♥

Var Rolf Martin som sto for matlaginga i dag (som regel ellers også). Men jeg fikk faktisk prøve meg i går, men da skjedde dette:

Forsøk nr.1 og  forsøk nr.2

Var nok siste gangen jeg slapp til på kjøkkenet :( Endte opp med at vi spiste forsøk nr.1 da, den andre var sikkert ikke så langt unna fra å være helsefarlig.

 

Men nå skal vi se film og spise masse frukt og is! Sløkkis-sommer på meg♥ Btw, Tyrkia-innlegget ble slettet igjen!!! bahh. Gir snart opp, er så lei av å skrive det samme om og om igjen.

 

God natt

  • Postet: 14.07.2011 ・ Kl. 02:14
  • Kategori: Hverdagsliv

Først må jeg bare beklage den elendige bloggingen min, men jeg har virkelig ikke hatt tid... Eller jo, jeg har vel det. Men har bare ikke prioritert det. I tillegg har jo mange fler enn det jeg hadde forventet likt bloggen min på facebook! Ble så sinnsykt glad for det! 

Når det gjelder bildene fra Tyrkia som jeg hadde lovet, så gikk det rett vest. Hadde skrevet ferdig innlegget, men alt ble slettet. Var så sykt irriterende, så jeg har bare ikke giddet å skrive alt og legge inn alle bildene på nytt etter det. Skal prøve å få laget innlegget snarest mulig! 

Nå legger jeg meg med verdens herligste gutt som ligger og halvsover ved siden av meg♥

Kos dere med dette:

 

 

What a mess

Huff, jeg er slappeste noensinne... Og føler meg så alt for lite fresh. Jeg har mascara klint utover ansiktet, og som dere ser er etterveksten 2 meter lang og håret mitt trenger desperat striping og en shampoo som dreper gulskjær. Øyenbrynene mine trenger også skikkelig med fiksing og napping. I tillegg er rommet mitt igjen snudd på hodet og klær og gud hvet hva ligger strødd overalt. Hadde planlagt å lage et kjempe heftig og deilig måltid, men endte opp med å hive en Big One Resturant i ovnen i stedet... Hjelpees, hvorfor gidder jeg ingenting? Får vel bare hive meg i det og sette i gang med extreme makeover på meg selv og rydde rommet mitt strøkent og rent. 

 

Hjemme

Hei! 

Kom hjem i 8 tiden i morrest. Var sinnsyykt godt etter den 15 timer lange bussturen! Heldigvis gikk det fort siden jeg sov stortsett hele veien, men dro likevel rett hjem og la meg strakt ut i senga for å sove lenge og behagelig.
Skulle egentlig blogge tidligere i dag, men fikk besøk av Rolf Martin som dro for ikke så lenge siden.Som dere kanskje har fått med dere så vart det bare tull med bloggingen der. Hadde så tregt nett hele tiden at jeg bare ga opp. I tillegg så var det hele tiden et sted å dra eller noe å finne på. Fullt kjør og dårlig med tid til blogging med andre ord.


Ikke så lenge etter at vi kom fram. I motsetning til bussturen hjemover, ble det dårlig med søvn på bussturen ditover.. pga av visse ekstremt irriterende personer.

 


Ganske så fornøyd med rommet!


Flere bilder og innkjøp kommer i morgen! Ble så trøtt.. Godnatt

 

Guess what?

Jeg får låne pappa sin speilrefleks (Canon EOS 500d) framover! Så nå skal jeg sjerpe meg en del og blogge mye mer. Skal selvfølgelig ha det med til Stockholm og sikkert bruke det i Tyrkia også. Skal tvinge meg selv til å ta masse bilder! Bare dumt at jeg må gå å drasse på det, blir sikkert litt slitsomt + at det ikke akkurat er et kamera man vil ha med på stranden osv. Men bildene blir jo selvsagt mye bedre.


Blogges i morgen!

 

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits