Nye vintersko

Etter å ha brukt kun UGG's om vinteren i noen år nå, så var det kanskje på tide å kjøpe noen skikkelige vintersko i tillegg! Timberland 6" Premium Boots er jo veldig populære denne høsten, og jeg vurderte å kjøpe de selv også. Men når jeg prøvde de på, så synes jeg ikke de helt passet til de tynne leggene mine, haha. Disse fra Lacoste er litt mer slim, og synes de var hakket finere! Til den prisen de har, så er de også verdt å vedlikeholde med impregnering. Satser på at de da holder seg fine lengre.

Skoene heter "Baylen 4" og fås kjøpt på XXL Sport i butikk, eller på nettsiden HER! Ikke reklame, men bare et tips hvis noen er på leting etter vintersko med god kvalitet :-)


#nyttkjøp #innkjøp #vintersko #sko #lacoste #skinnsko #ungmor #ungmamma #mammalivet #mamma #mammablogg #familie

Ny kjole til julI år har jeg vært tidlig ute med å ordne kjole til jul. Det er faktisk noen uker siden jeg kjøpte denne fra Nelly.com (adlink). Det som var så bra med denne kjolen, var at jeg kunne kjøpe den i min vanlige klesstørrelse, men likevel bruke den med gravidmagen. Tøyet er såpass elastisk, så jeg tror og håper den fortsatt vil passe meg når magen er blitt enda større om to måneder. Er litt skeptisk, men det er jo ikke sikkert at magen vil bli så veldig stor i det hele tatt. Også vil jeg kunne bruke den når magen blir flat igjen, hvis ikke tøyet blir for mye strekt. Jeg prøver å unngå å kjøpe for mye mammaklær eller klær som bare passer til stor mage.. Synes det er litt kjipt å bruke penger på plagg som kanskje blir brukt noen få ganger. Da er det supert å finne klær som er fine og samtidig elastiske. Ser at fargen på kjolen ble litt feil på bildene, for den er egentlig mer burgunder og mørkere på ekte. Veldig fin farge som passer perfekt til jul!


#innkjøp #julekjole #gravid  #ungmamma #mammablogg  

Innkjøp fra Airshoppen & Duty Free

Airshoppen:


Beauty Needs

Smashbox - Foundation Primer

La Pinzette de Beter

Too Faced - Extreme Plumping Lip Gloss

Lancome - Bocage Deodorant

YSL - Touche Èclat (nr.2)

Loreal - Caresse Lipstick // 06 Aphrodite Scarlet // 202 Impulsive Fuchsia // 01 Fashonista Pink
Clinique - Eye Serum

Biotherm - Beurre Corporel (Body Butter)


Too Faced - Shadow Insurance (Øyenskygge-primer)

Biotherm - Aquasource Gel Cream (Normal to Combination Skin)


Nilens Jord Duo Concealer (Nr.588)

Duty Free:


Biotherm - Biosource Hydra-Mineral Cleanser Softening Mousse (Dry Skin)

Biotherm - Biosource Softening Cleansing Milk & Softening Lotion (Dry Skin)


Biotherm - Biosource Cleansing Micellar Water

L'occitane - Hand Cream

I tillegg til dette kjøpte jeg solkrem og after sun, men ellers så tror jeg at jeg har fått med alt! Noe jeg skal lage produktanmeldelse av?:-)

Innkjøp fra Bodø
Alt er fra Gina Tricot.

Kjøpte ikke så veldig mye.. Angrer litt på at jeg ikke brukte mer tid inne på Gina Tricot for da hadde jeg sikkert kjøpt mye mer. Kastet bort tiden på alle de andre butikkene hvor jeg ikke fant noe som helst. Jaja, penger spart! 

Macbook Pro

Da hadde jeg endelig fått kjøpt meg Macbook Pro! Sitter å skriver på den nå. Den er jo bare så stilig og alt det der, men herreguuud så uvant.. Tror jeg har en god del å lære meg, for akkurat nå er det fint lite jeg får til og skjønner meg på. Hadde vært noe bedre hvis jeg hadde klart å koble til den eksterne harddisken min hvor jeg har absolutt alt av bilder og videoer. Den registrerer ikke at den egentlig er koblet til? What to do. Klarer meg i grunn ikke uten den. Så skal streve videre og forhåpentligvis bli noe mer klokere på hvordan alt fungerer på den. Den har allerede hengt som opp 3-4 ganger, lover godt det.

Usikker på om jeg kommer til å blogge noe mer i dag. Føler meg ganske slapp og sliten, er faktisk enda ikke blit helt frisk etter bihulebetennelsen.. Tror jeg sluttet for tidlig på pencilin-kuren. Er tilbake når jeg er i bedre form (og flinkere med macen)♥

Bestilt fra Nelly.com

Bestilte dette for noen dager siden fra Nelly.com! Krysser fingrene for at jeg får det før jeg drar til Tyrkia, siden de har noe lengre leveringstid nå for tiden. Tenkte å bruke kjolen i et bryllup i neste uke, eller er det sånn at man ikke kan ha på seg noe hvitt i et bryllup? Er så usikker på det, har lest en plass at det er en "regel", haha.

Synes om klærne og skoene?

Pakker i posten

Hei! Grunnen til at jeg ikke har fått oppdatert her er fordi jeg har jobbet 8 timer hver dag siden torsdag. I går og i dag begynte jeg kl.7 på morgenen, så har ikke vært helt på topp etter at jeg var ferdig. Det har blitt en del deilige powernaps.

Etter at jeg var ferdig i dag dro jeg rett på posten og hentet alt det jeg bestilte i forrige uke. Var veldig fornøyd med tingene, det eneste var at jeg fikk et feil produkt fra Coverbrands. Jeg fikk BDB Brow Boost, i stedet for Brow Gel. Men jeg skrev en mail til Coverbrands og fikk svar med engang om at de skulle sende den i dag - og at jeg bare kunne beholde Brow Boost som "plaster på såret", haha :) Utrolig bra service da!


Dina fant ut at hun ville legge seg å sove akkurat der jeg hadde lagt tingene for å ta bilde, haha. Hadde ikke hjertet til å jage henne vekk.

Også hadde jeg jo bestilt meg et nytt objektiv og kamerastativ! Brukte objektivet til å ta bildene ovenfor, elsket det! Noe som var forventet, i og med at det er mange som bruker det. Kamerastativet var bedre enn forventet. Det var ikke så veldig langt og tok ikke mye plass når det var pakket sammen, men utslått på sitt høyeste så var det faktisk høyere enn meg + at det var helt stødig. Så nå burde jeg hvertfall klare å ta gode antrekksbilder osv. 

Men nå skal jeg ned å spise litt jordbær med fløte, etter det burde jeg vel begynne å tenke på å ta kveld med kjæresten. Vi skal nemlig begge opp tidlig i morgen for å begynne på jobb kl.7. Etter torsdag har jeg forhåpentligvis 1 uke fritt, så får se hva jeg får til av bloggstuff da. Skal hvertfall få laget video av hvordan jeg fikser øyenbrynene, må bare først få den Brow Gel'en fra Coverbrands, heh. Bloggess!


 Nei, forresten.. Må bare få sagt hvor utrolig takknemlig jeg er for de fine kommentarene Dere skulle bare ha visst hvor mye glede det gir meg. Noe av grunnen til at jeg ikke har skrevet så veldig mye om det og ikke har turt å fortelle alt, er fordi jeg ikke vil at folk skal tro at jeg er desperat etter sympati og støtte. Men samtidig så vil jeg være ærlig om det. Det hjalp meg litt å faktisk lese andre plasser at jeg ikke var så veldig alene om å ha det sånn, at det faktisk ikke er så uvanlig. Blir kanskje litt feil å late som om man er bare glad og alt i livet er på topp her på bloggen, mens egentlig så er det langt i fra realiteten. Skjønner? Nok skriving, har så lyst på jordbær nå. Så igjen, bloggess

Bestilt!

New playsuits// Bik Bok (50%)

Elsker playsuits! Får aldri nok, de er så praktiske og enkle. Helt klart det som kommer til å bli mest brukt i syden.

New in from ginatricot.com


Måtte låne en topp av Rolf Martin.

Fikk dette i posten i dag! Har også mer som jeg har kjøpt fra ginatricot.com for ikke så lenge siden, men det ligger jo hjemme. Kanskje jeg klarer å vise dere det senere, og da ikke med elendige speilbilder :-)

Dagens innkjøp

Hei! 

Skulle egentlig poste dette for et par timer siden, men klarte ikke å legge inn bildene i innlegget før nå. Var en liten tur i byen før i dag for å kjøpe meg nye sko, og ta en titt på salgene som er overalt for tiden. Brukte overraskende mye penger på undertøy (hater det), men det er jo også noe man aldri får nok av. Klarte også å miste bankkortet mitt... Så hvis noen av dere finner / har funnet et bankkort med verdens desidert styggeste bilde av meg som 12-åring, let me know! 


Nike Free Run 3 (GS) // G-Sport 


// Lindex.


// Bik Bok. Søt pandabamse i bakgrunnen? Ja.

Haha, dårlige bilder... Skulle bli hentet av Rolf Martin og dem, så jeg stresset noe sykt med å få tatt bildene først.

iPhone 4S

Image and video hosting by TinyPic
Endeliiiig, er ganske så fornøyd ja! Fikk lønning i dag, ikke mindre enn 10 900 kr♥ Dro rett på Telekiosken og kjøpte babyen min. Er vel ikke så veldig mye å si om den, regner med at de fleste vet stortsett alt av det som er verdt å vite hvis de har noe interesse av det. Den kan nok beskrives med et ord; perfekt. Litt komisk hvor "overlykkelig" man faktisk blir av en mobil, haha. Men nå kan jeg i allefall krysse den av ønskelista, og begynne å spare til Macbook Pro! Klarte nemlig å spare ferdig til syden i dag  Wohoo

Var forresten også å hentet noe på posten som jeg lenge har ønsket meg. Kanskje hvis jeg er effektiv så jeg får tatt bilder av den og legger ut et innlegg senere!

VIDEO: Innkjøp fra Oslo

Kjole fra Nelly


Ahh, elsker den!! Eneste var at den faktisk var litt trang, men den blir vel sikkert litt utvidet etterhvert.

Skal forresten til Fauske i morgen! Av alle plasser. Rolf Martin skal gå skirenn der, og som den utrolig støttende kjæresten jeg er (haha) skal jeg bli med! Må stress-pakke etterpå da, drar rett etter skolen.

Ny kjole


Hahah, nice på håret og sånn.... Orket ikke å ordne det og sminke meg osv før jeg skulle ta bildene. Skal legge meg i badekaret straks uansett.


Kjolen er fra Nelly.com. Har også bestilt meg en til kjole derfra Den får dere se når den kommer!

Canon EOS 600D ++

Endelig!! Var å hentet pakken min på posten fra NetOnNet tidligere i dag, hvor jeg bestilte Canon EOS 600D, Canon Ixus 230 HS og en fjernkontroll til speilrefleksen. Begge kameraene overgikk alt av forventninger. Angrer ikke 1 sekund på at jeg brukte alle pengene mine på det.


Vippeskjerm  Bildene av speilrefleksen ble selvfølgelig tatt av digitalkameraet. Bra kvalitet eller hva? Blir så kjekt å ha det når jeg ikke gidder å drasse på speilrefleksen.

Rolf Martin har så pent sengtøy (hehe). Skal sove over her i natt. Elsker å være her! Og ja, er her egentlig ganske ofte.. tror jeg. Nettopp spist god mat, som Rolf Martin tok bilde av og som jeg måtte ta med på bloggen i følge han. Han var nesten mer begeistret over kameraene enn meg, og har tatt bilder av alt mulig rundt omkring i huset. Så legger bare ut noen tilfeldige bilder som han har tatt med speilrefleksen i dag.


Hahah, Henrik


Søteste pusen som liker å sove på klærne til Rolf Martin, og som jeg er så allergisk mot :(
 


Nå har jeg vel ikke noen spesiell unnskyldning lenger for å ikke blogge, fra nå av så kommer det nok til å være pga av ren latskap. Så vi får da vel se hvordan dette kommer til å gå. Bloggees! Forhåpentligvis.

Noen innkjøpHei!

Lager et kjapt innlegg for å vise dere hva jeg kjøpte meg i dag. Blir bare noen speilbilder, får ikke tid til noe mer akkurat nå.Ballerinasko fra H&M.


Overdel fra Bik Bok.


Skjerf fra H&M. (Irriterende uklart...)


Men stikker til kjæresten min nå! Skulle egentlig dra for noen timer siden, så skjønner at han begynner å bli litt lei av å vente på meg. Snakkes senere! :D

 


Husk spørsmålsrunden som du finner HER.

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits