Pakke fra E.L.F

Fikk sponset en liten pakke fra eyeslipsface.no for en god stund siden med noe jeg hadde veldig lyst til å teste ut. Jeg fikk Stipple Brush, Matte Lip Colour og Fan Brush. Har vært usikker på å kjøpe sminke derfra siden det er så billig og kvaliteten kanskje ikke er helt på topp. Men sminken er jo samtidig så billig at det nesten ikke er nøye om at man kjøper noen produkter for å prøve de ut. Tror ikke foundation, pudder og mascara derfra er noe å satse på, men kostene og andre redskaper skal visstnok være bra!

Kostene jeg fikk er jeg hvertfall fornøyd med :) Stipple Brush tenkte jeg å faktisk prøve til flytende foundation, men siden jeg ikke bruker det nå så har jeg prøvd den med rouge og solpudder. Fan Brush er for rouge og highlighter? Om jeg ikke tar helt feil. Begge var veldig myke, noe som jeg ellers ikke liker. Synes koster skal være noe midt i mellom, ikke for myke eller for harde. Men resultatet ble ganske bra og hvertfall ikke skjoldete, som er det verste. 


Fargen på lebestiften er Natural. Leppene ble kanskje litt for tørr, og jeg likte ikke fargen så veldig godt. Kommer nok til å fortsette å bare bruke den jeg har fra YSL.

Ny sminke

Bobbi Brown - Skin Foundation #Warm Ivory. Dro på Esthetique i Oslo og spurte etter en foundation som ville gi et naturlig resultat, så ble anbefalt denne. Jeg som egentlig ikke ville bruke så mye penger på sminke, men blir bare så nyskjerrig og får lyst til å prøve mest mulig. Ble veldig skeptisk da jeg skulle bruke den for første gang, siden det så ut som om det bare kom vann ut. Den var veldig tynn, men når jeg påførte den dekte den ujevnheten i huden og gjorde den så og si feilfri. I tillegg gir den huden en fin glød. Men hvis du sliter med kviser e.l, så vil jeg ikke akkurat anbefale denne. Den er også uten parfyme og parabener, så den er ganske mild mot huden. Kostet 385,-


Bobbi Brown - Creamy Concealer Kit #Porcelain. Elsker denne! Den er perfekt for å ha rundt øynene hvis du vil ha et mer våkent blikk. Dekker veldig bra og holder lenge. Kostet ca 350,-. Husker ikke helt.

I tillegg til dette kjøpte jeg en pudderkost fra Clinique (270,-) og en concealerkost fra Kicks (185,-).


Flere som har prøvd Bobbi Brown?

Perfekt hår


Elsker den nye hårfargen til Alena Shishkova!! Er akkurat sånn farge jeg har lyst på selv. Eller ikke bare fargen, hele håret. Eller okei, jeg vil ha hele jævla utseende hennes. Sinnsykt.. 

Produkter fra Karma.no

Ble kontaktet på mail for en stund siden av www.karma.no, de hadde sett innlegget hvor jeg hadde anbefalt Mario Badescu Drying Lotion. Så de lurte på om jeg vil teste ut noen Mario Badescu produkter fra dem - og sier akkurat ikke neitakk til det!  Supert at en norsk nettbutikk har det merket.Fikk dette i pakken, blant annet en ny Drying Lotion som jeg trengte! Den jeg har fra før av er snart tom.

Hadde aldri hørt om den nettbutikken før, så ble litt skeptisk først. Men gjorde en research og kunne bare finne positive ting om den. I tillegg har de jo ofte mange gode tilbud! Skal helt klart begynne å bestille Redken, Tigi, Mario Badescu osv derfra, og prøve ut Waterclouds merket.


Lurer forresten på om jeg skal ha en liten "giveaway" her på bloggen?

Sminkevideo #2

Etter mye slit og banning har jeg endelig klart å poste den. Bare med helt elendig kvalitet da.. jaja. Bedre enn ingenting.

Kleint at jeg sitter å smiler til kameraet uten sminke i starten, jadaa.

Har fortsatt Chanel Matte Lumière som jeg brukte i den forrige, men kjennes ut som om jeg har på meg en maske når jeg har den klint ut i ansiktet. Så en foundation fra Maybelline som gir et naturlig resultat funker helt greit til min hud. Ser ikke vitsen med å kjøpe en svindyr en da, som sikkert gir samme resultat. Concealeren og diplineren fra Maybelline er blitt favoritter. Har i tillegg lagt min elsk på Too Faced Chocolate Soleil og Too Faced Primed & Poreless. 

Wants: Makeup

Blir nok bare et forhåndslaget innlegg i dag. Har hatt en rimelig dårlig dag, så skal bare rydde rommet, se en film e.l og legge meg etterpå.


 1. ELF - Powder Brush

2. ELF - Stipple Brush

3. The Balm - timeBalm Concealer

4. The Balm - timeBalm Face Primer

5. The Balm - timeBalm Foundation

6. Glo Minerals - Protective Liquid Foundation (Satin)

Kommer til å lage flere "Wants"-innlegg som jeg kommer til å poste helt tilfeldig. Er bare masse ting jeg har lyst på osv.

Mario Badescu - Drying Lotion

Har en liten anbefaling til dere!

Hadde en periode hvor jeg slet veldig med dårlig hud. Ble så sykt lei og irritert av det at jeg begynte og søke mye rundt omkring på nettet etter en "mirakelkur" eller noe. Lette spesielt etter anbefalinger fra andre og kom over merket Mario Badescu. Så videoer på Youtube hvor mange sverget til Mario Badescu sin Drying Lotion. Men siden jeg ikke hadde peiling på den tiden hvor jeg skulle få kjøpt den, så fikk jeg ikke prøvd den. Fortsatte å slite med dårlig hud helt til det heldigvis ble borte av seg selv. Kunne jo fortsatt få noen kviser av og til, men da brukte jeg bare Basiron som funket helt greit.
Ser litt ekkel ut, men man skal bare stikke en q-tips ned til det rosa i bunnen og smøre det på der man trenger det.

Grunnen til at jeg kjøpte denne var fordi jeg fant den på http://beautybay.com og fikk veldg lyst til å prøve ut om den var så bra som mange andre hadde sagt. Får jo noen kviser av og til, og da smører jeg bare på Drying Lotion og sover med det på om natten. Når jeg våkner er kvisen(e) tydelig blitt bedre og nesten helt borte.

Hårproduktene mine


Shampoo & balsam // Joico K-Pak Reconstruct
Disse produktene fikk jeg veldig lyst til å prøve siden håret mitt er blitt ganske så slitt etter konstant retting av håret i 3 år, og en del striping osv. Hadde i tillegg lest noen gode tilbakemeldinger på nettet (googler stortsett alt før jeg kjøper det). Som dere kan se på bildet så er balsamen blitt mer brukt enn sjampoen, dette kommer av at jeg bruker balsamen absolutt hver gang jeg dusjer. Til og med etter jeg har hatt i hårkur. Betalte ca 450,- tilsammen for begge to når jeg var i Stockholm.


Sølvshampoo // Loreal Silver
Denne bruker jeg 2-3 ganger i uken, som regel da jeg kurer håret også. Lar den virke i ca 3 minutter før jeg skyller. Kjøpte denne på Nikita for ca 250 kr(?).. husker ikke.


Hårkur // Redken All Soft Heavy Cream
Elsker denne! Utrolig deilig å ha i håret, tillegg til at den har en herlig duft av kokos. Bruker den 2-3 ganger i uken sammen med en dusjhette. Smører den inn, mest i tuppene, og lar den virke i 5 minutter eller mer. Kjøpte den på Nikita på tilbud, tror prisen var på ca 290 kr.


Varmebeskyttende spray // TRESemmè Heat Defence
Denne sprayen har jeg faktisk brukt i over 1 år, siden forrige sommer. Har ikke så mye spesielt å si om den, trengte en varmebeskyttende spray så jeg tok egentlig bare det første jeg så. Den er snart tom da, men tror jeg heller kommer til å erstatte den med en annen spray som sikkert er bedre. Husker ikke prisen.

Curls

Fikk en kommentar for en stund siden der noen spurte om hvordan jeg krøllet håret på det bildet jeg har på facebook-pagen min. Der hadde jeg brukt en litt gammel varmluftsbørte. Ble fornøyd med krøllene, men de varte ikke så lenge + at det tok lang tid å krølle det. Har i tillegg klart å ødelegge den nå.

Så sist uke dro jeg til Elkjøp på leting etter noe annet jeg kunne bruke til å krølle håret med. Bestemte meg tilslutt for å prøve Remington Pearl Wand etter å ha lest noen gode tilbakemeldinger på nettet osv.Var litt skeptisk til den først siden staven ikke er så tykk og jeg vil ha litt løse og store krøller. Prøvde først å krølle med 210°C, som er høyeste varme, men ble ikke særlig fornøyd. Krøllene ble som overdrevne korktrekkere og var i tillegg helt umulig og børste "svakere".

Etter å ha rettet det og skulle prøve et nytt forsøk satte jeg varmen ned til 150°C, snurret håret rundt staven og holdt i ca 20 sekunder for å prøve å få lette og myke krøller. Når jeg var ferdig med hele håret ble resultatet slik:
/ipod

Lager kanskje en video der jeg viser hvordan jeg krøller det, men skal først lære meg å bruke den ordentlig osv. Gi meg forresten forslag til flere videoer! Var utrolig gøy at så mange hadde likt sminkevideoen, og at dere la igjen så fine kommentarer♥

 Tycks?

 

Sminkevideo

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits