Svar på spørsmålene (2/2)

 


Hva er det kjæresten din studerer?
- Han studerer økonomi og ledelse. 


Når bestemte dere for at dere ville flytte sammen?
- Foreldrene mine og jeg begynte først å snakke om det å kjøpe en leilighet. Det var mye snakk om det hvis jeg eller søsteren min skulle til Trondheim, og da kjøpe en leilighet der. Det ble jo ikke tilfellet, men de fant ut at de like greit kunne kjøpe en leilighet her i Mo i Rana. Det er jo en investering for dem, og bare helt supert for meg og Rolf Martin! Når vi fikk muligheten til å leie vår egen leilighet, så var det helt naturlig for oss å bli samboere. Vi ville det før vi fikk vite at vi skulle ha et barn sammen, men det er klart at graviditeten satte inn et ekstra gir for å flytte sammen :-)


Hvem er bestevennene dine?
- Det er to jenter som jeg ser på som mine bestevenner, og det er Karoline og Ine Emilie. De kan jeg snakke med om alt og fortelle alt til. De blir også to av fire faddere til lille prinsen ♥ De to andre fadderne blir bestekompisene til Rolf Martin. 


Har du eller opplever du mye sjalusi rundt forholdet deres?
- Det har vært mye sjalusi tidligere, men det har kommet av umodenhet. Jeg har vært så usikker på meg selv, at jeg sikkert kunne ha blitt sjalu av en hund. Har taklet det ekstremt dårlig i noen tilfeller og vært mye lei meg. Det er ikke noe tvil om at jeg har vært redd for å miste kjæresten min. Før tenkte jeg at alle andre jenter var bedre enn meg, og hvis han ble kjent med noen andre, så ville han oppdage det han også. Noe jeg nå vet ikke trenger å stemme, haha. Sier seg selv at denne tankegangen har vært psykisk slitsom og nedbrytende. Det var faktisk det at jeg hadde så lite tro på meg selv, som bidro til å skade forholdet vårt. I dag tenker jeg annerledes og har rett og slett vokst, og jeg føler meg ikke usikker. Jenter kan være så pene, snille, flørtete og sjarmerende som overhodet mulig, men ingen av de vil være meg. Rolf Martin er også flink til å vise hvor mye han elsker meg, og det gjør meg såklart mer trygg på han.


Ser du for deg du og kjæresten din som et par de neste 10 årene?
-  Jeg kan absolutt se det for meg, og jeg håper det virkelig for gutten vår sin skyld også! Jeg håper han får vokse opp med foreldre som samarbeider og skaper god harmoni i hjemmet. Forhåpentligvis får han også helsøsken senere. 


Hvem står deg aller, aller nærmest?
-  Jeg må nok si at det er kjæresten min. Vi bor jo faktisk oppå hverandre og deler det meste. 

 

 

Har du noen gang gjort noe du har angret på i ettertid?
- Ja! Har vi ikke alle det? Tror det er veldig få som aldri har gjort noe de har angret på i ettertid. Jeg har ikke gjort mye som jeg angrer på, men det jeg har gjort, det angrer jeg ufattelig mye på. Det er tøft og vanskelig å ha gjort noe man skulle ønske aldri hadde skjedd. Men man kan jo ikke bare legge seg ned for å dø av den grunn, selv om jeg faktisk har gjort det før.. Livet går videre og man får bare ta lærdom av det. Heldigvis kan man også få mulighet til å rette opp i det, og da gjelder det å gripe sjansen og gjøre det beste ut av det. Skulle vi alle ha blitt dømt for livsstid for feil vi har gjort, så hadde vel menneskeheten gått under. 


Du er et bra forbilde! Hva tenker du om at andre ser opp til deg?
- Så fint sagt av deg! Spesielt at noen synes det, for det er ikke noe jeg akkurat ser for meg. Det er stort å bli sett opp til av andre, men det skaper jo et lite press. Jeg håper jo at andre får et godt inntrykk av meg, og at jeg klarer å inspirere andre. Men skal prøve å holde føttene godt plantet på jorda, og ikke bare være opptatt av å tilfredstille andre sine krav og forventninger. Jeg har de meningene jeg har og er meg selv, så må jo bare andre enten like det eller ikke. 


Hvordan vil du beskrive deg selv? Hvilke type folk liker du å omgås med?
- Heh ja.. Det var det. Jeg ser på meg selv som litt stille og rolig, mye fordi jeg har fått høre det av andre så mange ganger. Jeg vil også si at jeg er snill og omgjengelig, det fordi jeg bare vil behandle andre godt og med respekt. Liker veldig godt å være sammen med folk som ikke tar seg selv så høytidelig, har mye humor, men som i tillegg kan være litt seriøs når det trengs. Haha, gir det mening? Litt vanskelig å svare på. Kan egentlig bare si at jeg liker de som liker meg!


Hva vil du bli?
-  Skulle jeg ha svart på dette spørsmålet for bare noen måneder siden, så ville jeg bare ha svart; "lykkelig". Men jeg regner med du mener i arbeidslivet, og da må nok svaret bli journalist e.l. Ellers har jeg lyst til å bli den beste mammaen for sønnen min :-)


Hva blir det beste ved å bli mor?
-  Åh, det er så mye. Jeg ser for meg at det først og fremst vil gi en ubeskrivelig kjærlighet. Bare tenk på hvor stort det egentlig er. Det å ha skapt et nytt liv og satt det til verden. Et liv som blir fullstendig avhengig av deg for å vokse, bli sterk og tilslutt selvstendig og klar til å stå på egne bein. Men før den tid så skal han heldigvis få være babyen og lillegullet mitt lengeHvordan har DU det akkurat nå?
-  Trivelig at du spør! Akkurat nå har jeg det bare veldig fint. Jeg føler alt er slik som det skal, og jeg har virkelig ingen grunn for å ikke ha det bra nå. 


Har du tenkt å ta videre utdanning etter graviditeten? Evt. hva da?
- Ja, det vil jeg! Jeg er enda litt usikker, men jeg ser for meg å først få tatt et årsstudium som kan knyttes til journalistikk. Hvis jeg liker det og finner ut at det er noe for meg, så blir det kanskje en bachelor i journalistikk senere.


Hvordan var oppveksten din? Sånn hjemme generelt, på skolen, med venner osv. 
-  Jeg har vokst opp i et stabilt og trygt hjem, med foreldre som er avholds og mye hjemme. Familien min har alltid vært der og gjort mye for meg. Selv om vi har våre feil, så har vi alltid støttet og tatt vare på hverandre. Jeg vet at foreldrene mine er villig til å gjøre alt for at jeg og søsknene mine skal ha det best mulig. 

I løpet av hele oppveksten frem til ungdomsskolen, vil jeg si at jeg hadde det plettfritt. Jeg hadde det bra med meg selv, gode bestevenninner og ingen bekymringer. Problemene dukket opp da jeg kom i tenårene og begynte på ungdomsskolen. Jeg taklet den overgangen veldig dårlig. Var misfornøyd med meg selv og utseendet, mistrivdes på skolen og mistet kontakten med flere venner. Kunne også føle meg mislikt, venneløs og ensom. Isolerte meg selv enda mer av den grunn. Men det er lang historie som jeg ikke får plass til her. Konklusjonen er at barndomsårene var veldig fine, mens tenårene har vært utfordrende på forskjellige måter. 


Har du lyst til å gifte deg, få flere barn?
-  Ja, så absolutt! Synes ikke det er så nøye å bli akkurat "gift". Man lever like godt som samboere, og det viktigste er jo at kjærligheten og det gode forholdet er der. Men flere barn, det skal jeg ha! Har Rolf Martin tenkt til å holde ut med meg de neste 10 årene, så må han nok bare forberede seg på at det vil bli travelt. Men etter at første er kommet, så blir det nok en stund til neste. Skal jo prøve å få tid til å gjøre andre ting enn å være en mamma.

 Hvilken sminke bruker du? Du er så sinnsykt pen!
-  Tusen takk for det! Akkurat nå bruker jeg et fast foundationpudder fra Bare Minerals, concealer rundt øynene fra The Balm, mascara fra The Balm og solpudder fra Too Faced. Skal få laget et mer detaljert innlegg av sminken jeg bruker :-)


Kan du ha høst/vinter fashion inspo? Altså typ nøkkelplagg for høst/vinter, hva du mener er de viktigste klærne å bruke penger på?
-  Oi, jeg er virkelig ikke rette personen å spørre om sånt.. Men selv har jeg brukt penger på ytterjakker. Det er jo begrenset for hvor mange jakker man kan ha, men jeg hadde ingen fine kåper fra før av, derfor har jeg brukt penger på ullkåper denne høsten. I tillegg har jeg kjøpt en lett og veldig fin dunjakke med høy hals fra Svea. Kan vise i et eget innlegg!


Har du noen Nike-produkter? Hvilke?
- Jeg har fire treningsshortser (tre Pro), fem par joggesko, en lilla bag, en hettejakke, en treningstights og en del t-skjorter.. Hvis jeg ikke tar helt feil. Nike er uten tvil et av mine favorittmerker, og det blir jo kjøpt en del når vi har produkter fra Nike på jobb. 


Hva er favorittseriene dine?
- Det er en god del.. Pretty Little Liars, KUWTK, Criminal Minds, Big Bang Theory, White Collar, Elementary, Vikings, Game of Thrones. De jeg kommer på nå, men har sett og følger med på flere. Jeg og kjæresten har nettopp begynt å se Arrow sammen, som vi liker veldig godt. 


Hvordan bør man forholde seg til sjenerte mennesker?
- Jeg var veldig sjenert før, og da likte jeg så godt personer som var utadvendte og tok intiativ. Selv om jeg sikkert virket litt tilbaketrukket, så skjønte de heldigvis at det ikke betydde at jeg ikke ville ha noe med de å gjøre. Etterhvert ble det jo da naturlig for meg å slippe meg mer løs sammen med de personene. Det er så synd at sjenerte personer kan bli misforstått og sett på som uhøflig og avvisende.. Også vil de så gjerne ikke være det, men får det ikke helt til. 

Det å prøve å bli kjent med noen som er sjenert kan være litt vanskelig, men det er aldri umulig. Før man vet ordet av det, så har man plutselig fått sett en helt annen side av den personen også. Det kan vise seg at han eller hun egentlig passer deg veldig bra, som enten venn eller kjæreste. Så vær litt pågående og ta intiativ, hvis du har lett for det selv. Men ha også litt tålmodighet.. Ikke press det så langt at den sjenerte føler seg udugelig for å være nettopp sjenert. 


Noe mer dere lurer på?


#spørsmålsrunde #gravid #mamma #ungmamma #mammablogg #kjæreste #venner #familie

Svar på spørsmålene (1/2)


Hvordan merket du at du var gravid?
- Kjente det litt i brystene, også fikk jeg bare en følelse på det. Ble likevel overrasket da jeg fikk det bekreftet med en test. 


Gikk du på p-piller når du ble gravid?
- Ja, det gjorde jeg.. Men den måneden var jeg forferdelig sløv og glemte flere piller. Travel tid med russetid, heldagsprøver og eksamen. I tillegg dro jeg mye mellom hjemme til meg selv og til Rolf Martin. Glemte det ene og det andre. Dårlig unnskyldning, men slik var det. Er bare glad for det nå, haha :-)


Var det planlagt?
- Nei, det var det ikke.


Hvilke symptomer hadde du?
Bare litt øm i brystene. 


Hvordan reagerte du når du fant ut at du var gravid?
- Det var blandede følelser.. Ble først overrasket og overveldet, men så kjente jeg faktisk at jeg ble litt glad. Det er jo noe spesielt med det, og jeg tenkte at det gjorde meg faktisk ingenting å bli mamma nå. Uansett om jeg bare er 18 år, så føles det veldig rett. Tanken på at jeg var blitt gravid med gutten jeg elsker, føles også veldig stort. Jeg så med engang for meg at vi kan få det til, og at vi vil kunne gi dette barnet uendelig mye kjærlighet. 


Var det positivt eller negativt?
Det føltes litt negativt ut først når jeg tenkte på alt som kreves av oss. Livene våre og forskjellige planer blir jo totalt forandret. Og vi må jo innstille oss på at det til tider vil være utfordrende og vanskelig. Men i helhet ser jeg bare på det som positivt. Jeg vet hvor mye glede, kos og kjærlighet det vil gi, og det å få barn er jo faktisk det største man opplever i livet. 


Hvordan fortalte du det til kjæresten din?
- Jeg var på klassetur i Umeå da jeg fant det ut, men jeg fortalte det til han med engang jeg kom hjem. Jeg gruet meg til det, men jeg måtte jo fortelle det før eller siden uansett. Det er jo noe som gjelder han også, så det hadde vært feil av meg å holde det hemmelig en stund først. Jeg husker godt akkurat det øyeblikket da jeg fortalte det til han.. Jeg klarte ikke å slutte å le. Jeg bare så for meg at reaksjonen kom til å bli hysterisk morsom. Som forventet trodde han ikke på meg først, men så skjønte han at det ikke var en spøk og måtte fordøye det. 


Hvordan reagerte Rolf Martin?
-  Som jeg sa over her, så trodde han først at jeg bare tullet med han. Når han skjønte at jeg var seriøs, så kom det nok som et sjokk. Det var mye å ta innover seg. Han fikk nok tusen tanker og tenkte på alt av konsekvenser osv. Men så vente han seg til tanken, og begynte å se positivt på det og glede seg. Akkurat som jeg visste han ville gjøre, så jeg var ikke så bekymret.

Han har så mange gode kvaliteter som vil gjøre han til en fantastisk pappa. Og nå viser han en kjærlig, støttende og trygg side av seg selv. Jeg er så heldig som har han nå i svangerskapet, og spesielt når det kommer en liten en til verden ♥
Kan du skrive litt utfyllende om hvordan nærmeste familie (både din og Rolf martin sin) reagerte på nyheten og hvordan dere fortalte det?
-  Da jeg var 11 uker på vei, så fortalte jeg det til både foreldrene mine og til moren til Rolf Martin. Da sa jeg bare at jeg måtte fortelle de noe, og sa alt slik som det var. Jeg synes de tok det veldig fint. Det er ingen som har vært negativ eller gitt inntrykk for at de synes det er feil. De har bare vært støttende og gitt oppmuntring, noe som er veldig rørende. 


Trodde du at du kom til å få en jente eller en gutt før du fikk vite kjønnet?
- Hadde først ikke noen spesiell følelse på hvilket kjønn det var, også tenkte jeg hele tiden at det faktisk er 50/50. Men siden Rolf Martin og vennene våre omtalte det som en gutt, så begynte jeg å tenke det selv også. Rolf Martin sa også at han var helt sikker på at det var en gutt og at det var det han så for seg. Når vi da fant ut at det var en gutt, så tenkte jeg med engang at det hadde vært veldig rart og overraskende hvis det hadde vært jente.. Haha. Nå klarer jeg jo bare å se for meg en liten kosete gullgutt ♥ 


Har dere tenkt på navn, eller venter dere til prinsen kommer til verden?
-  Ja, jeg tror vi har bestemt oss for navn! Jeg vil fortelle det senere :-)


Hvor mange uker var du på vei da du fant ut at du var gravid?
-  Jeg var 4 uker på vei da jeg fant det ut. Det vil si at jeg hadde vært gravid i bare 2 uker, siden de 2 ukene før befruktning blir regnet med. 


Gruer du deg til fødselen?
-  Nei, faktisk ikke! Jeg kjenner ikke noen form for fødelsangst eller spesiell bekymring. Jeg kommer sikkert til å ligge der med de største smertene og tenke "hva faen er det jeg har gitt meg ut på", men jeg vet jo at det er noe jeg må gjennom for å få den store "premien". Hvis det skulle være noen bekymring, så er det ikke for meg, men for den lille som skal bli født. Jeg håper virkelig vi slipper komplikasjoner som kan gå utover han. Slipper vi det, så skal jeg være fornøyd uansett om jeg ligger helt ødelagt etterpå.

 


Hadde du bra karakterer på ungdomsskolen?
-  Jeg slet mye psykisk på ungdomsskolen og fikk da mye fravær som følge av det. Det gikk utover karakterene i de fagene som trengte strukturert arbeid. De fagene som var lette for meg, spesielt norsk og engelsk, de fikk jeg 6 i uten å jobbe med dem. Jeg kunne faktisk bare møte opp på heldagsprøvene og skrive meg til en 6'er. Det vil jeg si var høydepunktene mine på ungdomsskolen!

Ikke for å skryte uhemmet her, men for meg som manglet selvtillit, så var det jo gull verdt å få ros for skrivingen min av lærerne. Eller det å ha gjort lite skolearbeid på ungdomsskolen, er ikke akkurat noe å skryte over. Skolen er veldig viktig å prioritere, så man burde aldri satse på å bare gjøre det bra på heldagsprøvene. Jeg tenker jo selv på hvor bra jeg faktisk kunne ha gjort det, hvis jeg bare hadde lagt mer tid og arbeid i skolen. 


Hvordan var det å gå idrettsfag?
- Helt ærlig, så hadde nok vanlig allmenn passet meg best fagmessig. De treningsfagene vi hadde, synes jeg var unødvendig og vanskeligere å lære enn først antatt. De fagene man kan velge på allmenn hadde jeg nok vært mer interessert i.. Men jeg har fått minner for livet fra de turene vi var på, hadde flinke og snille lærere, og likte veldig godt de jeg gikk i klasse med! Er du flink på skolen? Hva hadde du i snitt på VGS?
-  Flink hvis jeg bare vil! Er det ikke det mange sier? Jeg vil ikke si snittet mitt, fordi jeg synes det er så flaut.. Videregående skulle helst ha gått mye bedre for min del, men i likhet med ungdomsskolen, så hadde jeg høyt fravær. Og det å ha høyt fravær på VGS, er vel type ti ganger verre enn å ha det på ungdomsskolen. Jeg fortsatte å slite med depresjon, og begynte da å gå til BUP for å få hjelp. Det hjalp så mye som det kunne hjelpe, men det gikk likevel hardt utover karakterene. Hadde jeg vært mer på skolen og brukt dagene til å gjøre skolearbeid, i stedet for å ligge på rommet mitt og gråte, så hadde nok karakterene også vært bedre. Men igjen, så var fag som norsk, engelsk og samfunnsfag litt lette for meg å gjøre det bra i, uansett strukturert arbeid eller ikke, så det har nok reddet meg litt. Heldigvis kan man jo ta opp fag og forbedre karakterene, så "løpet er ikke kjørt" hvis man ikke gjorde det bra nok de tre årene på VGS. 


Hvordan likte du deg på videregående?
- Jeg har både trivdes og mistrivdes. Det var litt i perioder.. I starten var jeg ikke særlig kjent med noen i klassen, og det var ikke så lett for meg som var så stille og sjenert. Jeg turte ikke å ta så mye intiativ heller. De periodene depresjonen var verst, så var jeg også ekstra tilbaketrukket og for meg selv. Heldigvis var noen av de andre flinke til det, og klarte å dra meg mer med. Nå sitter jeg igjen med gode venninner og minner!
På slutten fikk jeg også oppleve litt "High School-drama" som man bare tror skjer på filmer fra USA.. Og det var selvfølgelig ikke en trivelig periode for meg. Da ble det bare ekstra godt å bli ferdig der og komme seg bort fra det. 


Hva er timeslønnen din på XXL?
- Usikker på om det er så lurt å dele sånt, men jeg kan si at den er helt normal. Vet om flere som jobber i butikk og tjener ca det samme. 


Får du noen rabatter ved å arbeide der?
-  Ja, alle ansatte får personalrabatt. Noen varer har veldig bra personalpris, mens på andre varer er det nesten ikke noe forskjell. XXL Sport er jo opptatt av å være billigst, så mange varer er presset veldig ned i pris fra før av. 

 
Er du utadvendt? Hvis ikke, hva "skrøt" du av deg selv på jobbintervjuet for å få jobben? Har selv problemer med å være sosial, og de fleste jobber søker etter pratsomme folk... Har du noen tips angående det?
- Jeg vil ikke si at jeg er akkurat utadvendt, men noen ganger kan jeg prate mye. Det var mye verre for meg før å skulle snakke med fremmede osv, men det har jeg vokst en del i fra meg. Like før jeg fylte 16 år, så var jeg så bestemt på å få meg en jobb at jeg bare måtte overgå den "frykten". Og når man jobber med salg og service, så vil det bli så naturlig etterhvert å kunne snakke med hvem som helst. Det kan være rart til å begynne med, men det kommer seg etterhvert. Selv de mest sjenerte og de med sosial angst vil klare det. Det er jeg selv et eksempel på. Du må nok bare utfordre deg selv og prøve deg utenfor "komfortsonen", når det først er gjort så vil du være utrolig glad for det!

Synes det var litt skummelt å dra på jobbintervju på XXL Sport, men det gikk greit.. Som regel så blir det nesten bare stilt spørsmål som man svarer på. Det verste er vel "fortell om deg selv", for da må man kunne snakke opp seg selv. Det viktigste er jo å få frem de gode egenskapene som er ettertraktet i en jobb, og alle har da vel noen. F.eks; effektiv, arbeidssom, pålitelig, samarbeidsvillig, nøye osv. Hvis det blir rart å skryte av seg selv på den måten, så går det jo ann å si "jeg har fått hørt av andre at jeg er det". Det vil nok gå fint :-) Arbeidsplasser trenger da vel kvalitetene til de mer stille og sjenerte også. Det viktigste er uansett å stå på og yte sitt aller beste!

Det kommer et til innlegg med flere spørsmål og svar senere! Noe mer dere lurer på?


#spørsmålsrunde #gravid #graviditet #svangerskap #skole #videregående #idrettsfag #jobb

Spørsmålsrunde (12.09)

Hei! Etter at jeg plutselig begynte å blogge igjen og kom med den store nyheten, så kan jeg tenke meg at flere av dere kan ha spørsmål på lur. Jeg vil svare på alt mulig, uansett om det er om meg, sminke, hår, graviditeten, planer fremover osv. Jeg tar gjerne i mot forslag til hva jeg kan blogge om også. Vil ikke at bloggen bare skal handle om graviditeten og babyting, men også litt mer sånn som den har vært når jeg har blogget tidligere :-)

 

 


#spørsmålsrunde 

Svar på spørsmål (4)

Fant et gammelt utkast i bloggarkivet med noen spørsmål fra forrige spørsmålsrunde. Tror de er i fra 2012, så ja.. Det merkes på spørsmålene, men kan vel uansett få lagt det ut. Skal ha en ny spørsmålsrunde om ikke så veldig lenge :-)Justin Bieber eller One Direction?
- Justin Bieber.
 

Aldri kunnet sminket deg igjen eller aldri kunnet møte Rolf Martin? 
- Haha, kreativt spørsmål.
 

Drømmejobben? 
- En jobb som jeg vil trives godt i og som gir nok inntekt til livets opphold. Kanskje en jobb hvor jeg får skrive masse? Hadde vært noe det!
 

Blondt eller brunt hår på deg selv?
- Blondt, uten tvil. Har sett på bilder fra da jeg hadde brunt hår, og jeg synes ikke at jeg så noe bra ut. Jeg trives så absolutt best med lyst hår! Noe merkelig at jeg føler blondt er mest meg, når det ikke er min naturlige hårfarge. Men det føles egentlig som om jeg har vært blond hele livet. 
 

Hvor handler du mest? 
- Tror det må være på XXL Sport, kanskje ikke så rart når jeg jobber der. 


Anbefaler du fortsatt Too Faced sitt transparant pudder? 
- Ja, det gjør jeg. Jeg synes i hvertfall at det er veldig bra! Brukte det opp, og kjøpte et nytt på Sephora da jeg var i Praha. Kan du vise hvordan du napper og fikser øyenbrynene dine? 
- Ja, kan kanskje lage et eget innlegg om det. 
 

Hva synes du om mobbere? 
- Synes selvfølgelig de er ufattelig barnslig og tragisk. Klarer ikke å forstå hva som får noen til å mobbe andre. Hvis man faktisk er så opptatt av å bruke tiden sin på å oppføre seg dårlig mot andre, så har man jo mislykket totalt i livet. Jeg får ordentlig vondt å tenke på at noen må oppleve mobbing. 


Ditt favoritt klesplagg? 
- Det må være vinterjakka mi fra Svea. Jeg bor i den om vinteren. I tillegg kjøpte jeg den da den var nedsatt på Nelly.com til bare 1500,-. Et veldig godt kjøp med andre ord. 

 

Kan du lage sminkevideo?
Haha, ja. Når huden blir bedre og jeg får satt av tid til det! Sminkevideo må være det som har blitt best mottatt her på bloggen. Så gøy at dere liker de :-)
 

Har du dyr? 
- Nei, det har jeg ikke.. Har aldri hatt det heller, men har alltid ønsket meg hund. Nå som jeg er gravid, så blir jo ikke det med det første. Men tror jeg vil få meg hund senere!
 

Kan du lage rom-video? 
- Nå har jeg jo ikke lenger bare et eget rom, men egen leilighet. Kanskje jeg kan lage video for å vise hele leiligheten? Hvis jeg ikke bare legger ut bilder i stedet.
 

Bestiller du ofte ting fra E.L.F? 
- Har aldri bestilt noe derfra, men fikk en liten sponsorpakke fra dem for ca 2 år siden. 


Får du masse ting sponset? 
- Nei, jeg har bare fått sponset noe småtterier to ganger for lenge siden. 
 

Hvor mange seriøse forhold har du hatt? 
- Jeg ble sammen med Rolf Martin da jeg var 13 år, så det sier jo seg selv at forholdet vårt er det eneste. Jeg var så sjenert og usikker at jeg trodde ikke jeg skulle få min første kjæreste før jeg i hvertfall var 18 år eller eldre. Rart å tenke på det nå som jeg faktisk er 18 år og er gravid med kjæresten jeg har hatt i over 5 år. 


#spørsmål #spørsmålsrunde

Svar på spørsmål (3)

Oi, dette ble sent! Jeg har frivillig satt meg opp på jobb stortsett hver dag nå i desember, så dagene går veldig i ett. Skal likevel prøve å få postet noe her. Har enda en god del spørsmål fra tidligere spørsmålsrunder, så det er det jeg kan få til akkurat nå, uten å må ta bilder og bruke veldig lang tid. 


 Liker du Justin Bieber? 
- Ja, jeg liker han og musikken hans. Han er så absolutt en drøm å se og høre på, men jeg har ikke akkurat en hodestups crush på han. Var ikke desperat etter å skaffe meg billetter til konsertene som var i Norge osv. Må si at jeg kjenner en som nærmest forguder han og som alltid hører på musikken hans. Alltid.

Hvilke blogger leser du? 
- Veldig mange! De aller fleste er jo blogger på topp 40-listen som er godt kjente, men det er også noen som ikke er så kjente. Hvis jeg tilfeldigvis er innom en blogg som jeg synes ser bra ut, så bruker jeg som regel å følge den på Bloglovin'. Du kan se hvem jeg følger på profilen min på Bloglovin' her.

Hvem betyr aller mest for deg? 
- De jeg har rundt meg, rett og slett. Er så takknemlig og glad for de jeg har, og alle betyr mye for meg. 

Hvordan har du det nå? 
- Koselig spørsmål! Nå har jeg det greit, vil jeg si. Dagene går og det nærmer seg 18 årsdagen min, ferie og juul ♥ Kan ikke la være å smile da. 

Kan du legge ut outfitbilder? 
- For å være helt ærlig, så har jeg den desidert kjedeligste klesstilen.. noensinne. Bruker bare basic-klær, så har egentlig ikke så veldig lyst til det. Dere blir nok bare mindre inspirert av å se hvordan jeg kler meg. Skal gjøre noe med det når jeg har økonomien til det, haha.. Det er så mange klær jeg har lyst på, men så må jeg bare godta at jeg faktisk ikke har rå til alt. Sikkert flere som kan kjenne seg igjen i det. 

Kan du lage en sangvideo? 
- Ja, det kan jeg! Men har for øyeblikket ikke noen planer om ta sosialt selvmord, kanskje senere.. eller helst aldri. 

Kan du lage en video der du sier 10 ++ hva som irriterer deg? 
- Tror neppe det.. Ikke at det finnes mye jeg irriterer meg over, for det gjør det, men ser ikke noen grunn til å sitte å pøse ut om det i en video. Man skal helst ikke bruke energi på å irritere seg over alt og ingenting. 

Hvilket sternetegn er du? 
- Haha? Skytten.

Favoritt matrett? 
- Klarer ikke å velge. Er ikke akkurat kresen når det gjelder mat, er glad i veldig mye. 

Kan du vise bilder av håret ditt og hvordan det ca ser ut på ordentlig? Fargen osv? 


Må bruke bildet fra sidemenyen til å vise hårfargen. Er så vanskelig å få tatt et nytt når det ikke er så mange timer med dagslys...

Vil du ha silikon? 
- Nei, ikke i det hele tatt. Selv om jeg ikke akkurat har store pupper, så bryr jeg meg ikke så mye om det. Jeg har flere ganger ønsket å ha større, men har samtidig akseptert at det er sånn jeg ser ut. For noen kan små pupper være veldig ødeleggende for selvfølelsen, det er forståelig med tanke på hvor stort fokus folk har på kropp og utseende generelt. Men selv synes jeg det også er fint med små pupper, og at det ikke er like fint med unaturlig store silikonballonger. Det er utrolig mange pene jenter og kvinner som ikke akkurat har de største struttepuppene, men det gjør de ikke noe mindre pen av den grunn.. Hvis noen mener at små pupper er ødeleggende for utseendet på ei jente, så er det nok heller de det er noe "feil" med og burde kanskje fikse litt på tankegangen sin.

Har ikke noe i mot at noen tar silikon, som sagt så er det forståelig.  De fleste tar vel også silikon uten at det ser helt unaturlig ut, og har falt på det valget siden det hadde veldig mye å si for selvfølelsen. Det er ikke noe tvil om at det er viktig å ha akkurat det. Er bare litt synd at noen ikke klarer å være fornøyd med den naturlige versjonen av seg selv, og føler at utseendet har så mye å si at de må legge seg under kniven. 

Hva heter frisørsalongen du stripet håret ditt i? Og hvor mye kostet det? 
- Jeg striper håret mitt på Folk & Røvere! Betalte rundt 700 kr sist gang jeg var der og tok etterveksten. 

Hvordan får du så fin og ren hud? Tips til oss med uren hud? 
- Jeg har nok ikke så fin og ren hud.. Eller det bruker å variere en del. Har skjønt at huden min avhenger veldig mye av hormoner. Dere kan tenke dere til i hvilken periode jeg faktisk får uren hud, og i den perioden kan jeg prøve alt for å få den finere uten å lykkes. Bortsett fra i den perioden, så kan jeg faktisk sove med sminke og la være å rense den uten å få en eneste kvise.. Men det er selvfølgelig lurt å gjøre det uansett. Tips jeg kan gi er:

- Aldri sov med sminke, fjern den med sminkeservietter eller kanskje aller helst cleansing milk/gel og toner hvis du har. 
- Bytt putetrekk ofte.
- Vask ansiktet godt i dusjen med evt. ansiktsrens eller skrubb. 
- Smør på et tynt lag med Basiron (fås kjøpt på apotek), eller noen andre lignende produkter før du legger deg. Drying Lotion fra Mario Badescu er også veldig bra, men det må bestilles fra enten Beautybay.com eller Karma.no.
- Bruk en oljefri fuktighetskrem uansett om huden din virker tørr eller ikke. Huden produserer mer fett og talg som fører til kviser og hudormer hvis den blir tørr. Vet at noen kan gjøre feil når det gjelder dette, de tror at det er best å skrubbe ansiktet med varmt vann og gjøre huden tørr, men det blir bare verre! Bedre å vaske huden med lunkent vann og deretter smøre med en oljefri fuktighetskrem sånn at huden får rett type fuktighet. 

Hvordan holder du kroppen så veltrent? Trener du ofte? 
- Det er først og fremst umulig at jeg kan ha en veltrent kropp når jeg ikke engang trener. Jeg klarer faktisk ikke å trene kun for utseendet og ha det som motivasjon. Mye av grunnen til at jeg ikke føler for å trene er fordi jeg er redd for å bli enda tynnere hvis jeg ikke gjør det rett og ikke spiser rett.. Føler liksom jeg ikke har behov for det, og da frister det mer å bare sløve og spise junkfood. Teit ja. Innvendig er jeg sikkert på vei til å råtne opp. Men jeg har bestemt for å endre på det... Sakte, men sikkert. 

Har du noen kjendisforbilder? 
- Nja.. Jeg har ikke akkurat noen spesifikke forbilder. Når jeg tenker på forbilder så er det personer som er sterke og modige. Personer med "goodwill" og som er / har vært tøff nok til å stå opp for meningene sine og bidra til et bedre samfunn. Hvis jeg skulle nevne noen jeg ser litt opp til akkurat nå, så må det være Susanne Kaluza! Ei dame som gjerne deltar i offentlige debatter og sier akkurat hva hun mener. Vi tenåringsjenter holder oss gjerne til Fotballfrue.com som viser oss det perfekte liv, men vi burde også lese bloggen Susannekaluza.com som tar opp en del viktige problemstillinger i samfunnet vårt. Digger hvordan hun stilte seg kritisk til reservasjonsretten - hvor hun hadde høy røst og sa klart i fra hva hun og mange av oss mener om det.
Svar på spørsmål (2)

Hei! Skal straks lage meg noe å spise og deretter drar jeg på jobb.. Ikke helg på meg helt enda. Er ikke hjemme før sent i kveld, så da kan jeg like greit begynne å svare på alle spørsmålene jeg har fått tidligere. Er vel på tide det. Er du komfortabel med å gå ute blant folk uten sminke?
Tja, noen ganger bryr jeg meg ikke så mye. Eller noen ganger driter jeg bare i det, og noen ganger gjør jeg det selv om at jeg føler meg sykt ukomfortabel. 

Er du fornøyd med utseendet ditt?
Jeg er ikke helt 100% fornøyd med det, men jeg prøver å ikke bry meg så mye. Uansett om det er noe jeg misliker, så prøver jeg å bare tenke at det er meg.

Tjener du noe på bloggen? Isåfall hvor mye?
Nei, jeg tjener absolutt ingenting på bloggen. Men kan ikke si at jeg har takket nei hvis jeg har fått noen tilbud! Bloggen er nå kun en hobby for meg, en plass hvor jeg kan bevare minner, dele tanker og meninger. Kan også innrømme at den er litt "terapi" for meg. Dette hele konseptet med blogg har virkelig gitt meg noen gleder! Men jeg må nok stå på en bensinstasjon og flippe burgere nå hvis jeg skal tjene noe.. haha.

Hvor mange ferier var du på i sommer, og med hvem?
Jeg var på én ferie sammen med kjæresten min i Tyrkia ♥


Favoritt fag på skolen?
Har ikke peiling.

Hva fikk du i snitt i fjor på skolen?
Heh... Nei, si det. 

Drømme syden destinasjon?
Jeg må nok si California eller Florida.. Kanskje Hawaii! Ja, er så mange plasser. Vi skal til Thailand nå i februar, men vi har planer om å dra til USA i 2014! :D Håper jeg, ta hintet mamma. 

Er du eller Rolf Martin interessert i engelsk fotball? Holder dere med et lag?
Jeg er ikke akkurat noe interessert i fotball, men jeg tror Rolf Martin holder med Manchester United.

Har dere et godt miljø i klassen?
Hmm, vet ikke helt hva jeg skal si. Før var vi egentlig veldig splittet, men synes det begynner å bli bedre! Vi jentene har hvertfall vært litt flinke til å finne på noe sammen av og til. Synes det var litt vanskelig i starten i og med at jeg er så sjenert som jeg er, men nå går det fint. 

Hvem føler du at du kan stole 100% på?
Kjæresten min.

Hvor var det du tok piercing i navelen?
Piercingen i navelen tok jeg selv da jeg var sånn 12-13 år gammel. Det anbefales ikke. Det var først og fremst veldig vondt, også ble det ikke så bra som det kunne ha vært.. men helt greit da. Har bare piercing i navelen når jeg går i bikini. Den er bare irriterende og i veien ellers. Synes egentlig det er finere uten piercing på jenter, men nå har jeg jo et hull der og et arr som må dekkes til så.. 


Måtte bare briefe brunfargen fra Tyrkia i samme slengen. Bare 4 uker igjen til jeg forhåpentligvis får den tilbake! 

Er du en type sjenert jente?
Ja, jeg er i grunn veldig sjenert. Spesielt sammen med folk jeg ikke kjenner eller aldri har møtt før. Foretrekker å holde meg mest mulig i bakgrunnen til vanlig.

Har du hytte på Dønna?
Nei, det har jeg ikke.

Vinter eller sommer?
Må nok si sommer, selv om at jeg egentlig ikke har noe i mot vinteren heller! Synes alle årstidene har noe fint og koselig ved seg. 

Hvor gamle er søsknene dine?
Storesøstera mi er 20 år, og lillebroren min er 12 år.

Favoritt artist?
Aner ikke, er så mange jeg liker.


Kommer to innlegg til med flere svar, men hvis det er noe mer dere lurer på så er det bare å spørre her!

Spørsmålsrunde

Vet at jeg har noen gamle ubesvarte spørsmål, skal prøve å få svart på de. Men vil også ha noen ferske, så kom med dem! grin Dere kan selvfølgelig spørre meg om det meste, bare dere vennligst holder dere til en viss grense også. 

Svar på spørsmål

Ble en total fiasko for meg å svare på videoblogg, men kanskje det går bedre hvis jeg har noen som kan stille meg spørsmålene. Skal spørre Rolf Martin, haha. Men først kan jeg svare på de spørsmålenene som jeg ikke gidder å svare på muntlig uansett.Har du søsken?

» Ja, jeg har ei storesøster og en lillebror.

Hvilket forhold har du til dine søsken? (bilde er alltid koselig)Hvis jeg ikke husker feil så var jeg og søsteren min alltid sammen da vi var små, akkurat som erteris. Hun var mitt store forbilde og jeg så veldig opp til henne (noe jeg fortsatt gjør). Beundrer det at hun gir blanke blaffen i hva andre synes, hun er bare seg selv fullt ut. Alltid sterk, godt likt, engasjert i ting og har humøret på topp (noen ganger). Misunner henne for det. Men ja, som vanlige søstre kranglet vi en del. Jeg hadde en tendens til å ta klær fra henne, noe som forståelig nok gjorde henne gal. Ellers så kunne vi krangle om alt og ingenting. Nå som hun har flyttet ut så har vi jo ikke de samme kranglene i og med at vi ikke bor oppå hverandre lenger. Men kan ærlig innrømme at jeg savner henne i blant :( Ikke at jeg er så veldig mye hjemme selv da.. haha.   

Når jeg først fikk vite at mamma var gravid og jeg skulle bli storesøster så håpet jeg veldig på at jeg kom til å få en lillesøster. Jeg tror faktisk at jeg var sikker på at det var det. Når mamma da kom hjem fra ultralyd og viste oss at det helt klart var en liten gutt ble jeg så sinnsykt skuffet, haha. Husker verden falt i grus. Men så ble jo han født, og når jeg først fikk se han ble jeg i lykkerus. Første gangen jeg fikk holde han, så tviholdt jeg og ville ikke la noen andre holde han (bildet til venstre er fra sykehuset). Han var liksom min baby da! Jeg var veldig opptatt av han, la han blant annet i dukkevogna mi og trillet med han i huset osv. Dukker ble jo bare så dårlig i forhold til han. Han var jo også verdens nydeligste baby med store brune øyne, så nesten ut som en dukke. Ga han alltid mye oppmerksomhet og lekte masse med han! Noe jeg gjorde i mange år, helt til jeg ble en sur tenåring og han ble en litt mer plagsom lillebror. Men den dag i dag kommer vi godt overens og er generelt veldig snille mot hverandre! Oi.. det ble visst ganske mye.

Hva liker du best med deg selv?

 » Tror ikke det er noe jeg liker spesielt godt med meg selv.

Har du god selvtillit?

» Nei, det vil jeg ikke si at jeg har. Jeg har egentlig alltid vært stille og litt mer tilbakeholden, før brydde jeg meg ekstremt mye om hva andre syntes osv. Selvtilliten har helt klart forbedret seg gradvis, men den er nok ikke akkurat på topp... enda. Men hey, jeg blogger jo faktisk og bretter ut en del om meg selv og livet mitt. Jeg er faktisk litt overrasket over meg selv, for 2 år siden hadde jeg aldri i livet sittet og skrevet alt dette her. Har presset meg selv litt til å ikke la "frykten for hva andre synes og mener" stoppe meg til å gjøre det jeg vil og liker å holde på med.

Gode tips for å få bedre selvtillit?

» Tror ikke jeg er helt den rette til å gi tips om akkurat det. Men av egen erfaring så er blant annet trening veldig bra! Tren regelmessig, og du vil faktisk føle deg 10 gang bedre. Og ikke heng deg opp i hva andre synes heller, noen kan være noen skikkelige idioter. Så bare gi faen! :)  En annen ting er at du ikke må sammenligne deg selv med andre, vær deg selv og kjør ditt eget løp. Sist men ikke minst, lev i nuet! La fortid være fortid, og ta fremtiden i mot med åpne armer. (Dette gjelder meg selv også.)

Har du noen gang løyet om noe stort til noen av de nærmeste?

» Ikke som jeg kan huske..

Kan du legge ut et bilde av deg fra da du var liten/mindre?

» Ja, har noen få på PC'en.


Hvem er du mest knyttet til?

» Det må nok være Rolf Martin, vi har vært gjennom så sinnsykt mye sammen, både godt og ondt. Jeg føler jeg kan si absolutt alt til han, og kan være meg selv fullt ut. 

Konfirmasjonsbilde av deg?


Kan kanskje legge ut et innlegg med flere! :) Selv om at de er ca 2 år gamle.

Verste minne?

» Er det noe som virkelig går inn på meg så er det når noen dør. Så de verste minnene for meg er når noen i familien har gått bort. Jeg kan den dag i dag tenke litt på det og begynne å gråte.

Du er utrolig pen, vet du det?

» Åh, tusen ♥ takk! Vil nok ikke si at jeg er "utrolig pen", men bare helt vanlig.

Har du det fint nå?

» Akkurat nå har jeg det ganske fint ja! Det er jo trossalt sommerferie 

Du sier du har vært lei deg en periode, hva er årsaken til det (hvis du vil si det) og hva tror du gjorde deg glad igjen?

» Jeg skal være helt ærlig.. Jeg har hatt perioder helt siden 7.klassen hvor jeg har vært veldig deprimert. Mye av dette kom av at jeg aldri følte meg bra nok og bare hatet meg selv. Men det er så mye å forklare osv.. Blir bare teit. Har egentlig skrevet et milevis langt innlegg om dette, men har aldri turt å poste det. 

Jeg begynte å dra til BUP (Barne - og ungdomspsykiatri) for å snakke med noen der. Det har hjulpet en del, men det er jo først og fremst meg selv som faktisk kan gjøre noe med det. Jeg må bare tenke mer positivt osv.. Ikke være så kritisk mot meg selv. Det hjalp også mye å få jobb! Når jeg er på jobb kobler jeg helt av fra tanker som vanligvis trykker meg ned, jeg fokuserer i stedet på akkurat hva jeg skal gjøre der. Også er det et stort pluss å få lønning, blir alltid så glaad!

Er du sjenert? Liker du å bli kjent med folk eller holder du deg til de gamle vennene?

» Ja, jeg vil si at jeg er ganske sjenert. Men det betyr jo ikke at jeg ikke liker å bli kjent med folk, for det er mange jeg har lyst til å bli kjent med! Jeg er bare ikke så veldig flink til å ta intiativet til det, derfor har jeg det lettere for å bli kjent med de som tar intiativ og snakker med meg først. Sært og komplisert ja.

Hva skal du gjøre etter videregående? 

» Er egentlig veldig usikker på akkurat det.. men jeg kunne i grunn tenkt meg til å ha blitt journalist e.l. Også har jeg jo veldig lyst til å flytte til Trondheim! Så kanskje jeg flytter dit og studerer journalistikk.

Svar på spørsmål av kjæresten

Heihei!

Tenkte jeg kunne svare på disse spørsmålene siden Kathinka har vært så slapp med bloggingen i det siste. Hun har vært så flink og jobbet stortsett hver dag, noe som jeg synes er sykt imponerende! Aldri om jeg har giddet det, haha.Handler du ofte klær?

Nei, 1 gang i måneden. Kanskje ikke det engang.

Favoritt film?

Har ikke peiling. 

Er du sunn?

Er ikke så flink med kostholdet som jeg egentlig burde være. Men jeg er flink til å spise rett før og etter trening, og det er det viktigste! Spiser litt godis og usunt når jeg får lyst på det, skulle kanskje ha vært litt flinkere til å holde meg unna. Er nok ikke så veldig lett når man har en kjæreste som spiser absolutt alt og elsker junk og godis... haha.

Spiser du mye godteri/usunt?

Vil ikke si at jeg spiser så veldig mye av det. Men det skjer.

Er du opptatt av å holde deg i form?

Ja, kan vel si at jeg er over gjennomsnittet interessert i det! Som skiløper stilles det svært høyt krav til utholdenhet, så det vil være naturlig.

Spiller du fotball?

Nei, gjorde det før. Nå er det langrenn som gjelder.

Drikker du i helgene?

En sjelden gang, men går jo på ski så vil holde formen oppe så mye som mulig.

Hvem er dine bestevenner?

Mats, Johan, Espen og Kathinka.

Drikker du kaffe?

Haha ja, av og til.

Hvor ofte trener du?

Ca 6-20 timer i uka. Kommer ann på om det er rolig, hard eller mengdeuke.

Hvordan trener du?

Jeg løper, sykler, går på rulleski / ski og trener styrke. Er veldig glad i å variere på treningen, det er noe som jeg tror er veldig viktig om man skal prestere bra i en idrett. Det har mye med motivasjonen å gjøre. Hvis man bare holder på med èn ting, f.eks løping hver økt, kan man fort bli lei og tilslutt kanskje kutte helt ut med treningen. Det er derfor viktig for meg som trener såpass mye å få variasjon.

Hva synes du om bloggen til Kathinka?

Beste bloggen selvfølgelig! Hun er jo flink til å skrive. Blir ikke irritert av å lese den, noe som man kan bli av visse andre. Det synes også veldig godt at den betyr mye for henne, mye pga av alle kommentarene hun får osv. Hun er alltid helt i 100 og overlykkelig hvis hun får mange fine tilbakemeldinger fra dere.

Hva liker du best med Kathinka?

Åh, det er mye.. Først og fremst så behandler hun meg så sykt bra, hun er en helt fantastisk person som jeg kan snakke med om absolutt alt. Uten tvil den mest omtenksomme og snilleste jeg vet om! Hun har jo også det nydeligste utseende med den fineste kroppen og de vakreste øynene♥

Hva synes du om at andre gutter ser på Kathinka?

Skjønner jo at de ser på henne, hun er jo sykt nice. Men vil nok ikke si at jeg akkurat føler meg truet av noen ;)

Hva er din beste og verste egenskap?

Min verste egenskap er nok at jeg kanskje ikke bryr meg så mye om ting som jeg egentlig burde gjøre. Vet ikke helt hva min beste er.. er så mange ;)

Er dere like i personlighet?

Egentlig ikke, men likevel passer vi helt perfekt sammen. 

Beskriv deg selv med 5 ord.

Nei, aner ikke..

Beskriv Kathinka med 5 ord.

Snill, omtenksom, vakker, best, mi.

Hva er irriterende med henne?

Hun er irriterende nice. 

Er dere ofte uenig i ting?

Haha ja, det kan være av forskjellige småting osv. Men jeg vet at jeg alltid har rett uansett ;)

Trives du godt sammen med Kathinka?

Ja, veldig godt. Vil aldri i livet gi slipp på henne, blir bare mer og mer forelsket i henne for hver dag som går! Elsker henne og hun betyr så utrolig mye for meg. Er helt sykt å tenke på at vi har vært sammen i snart 3 år! 

Er hun en bra kjæreste?

Hun er den beste! Uten tvil drømmekjæresten!

Hva bruker dere å gjøre sammen?

Alt mulig. Trene, kose, se film, spise, bade, osvosv. For å si det sånn, det er ikke mye vi ikke har gjort sammen.Det var det! Har dere noen flere spørsmål er det bare å spørre! :) (Bare det ikke er noe useriøst dritt.) Skal få Kathinka til å blogge snarest mulig, men tror hun stresser veldig med skolearbeid og jobb akkurat nå. 

Takk for meg!

- Rolf Martin Jensen 

Spørsmålsrunde

Setter i gang en spørsmålsrunde, men denne gangen også om meg. Hvis det er noe dere lurer på om meg som person, så kan Rolf Martin få svare på det. Synes det er dritkleint å skal beskrive meg selv osv. Men dere kan selvfølgelig spørre meg om alt mulig annet, bare ikke masse usaklig som dere egentlig vet at jeg ikke kommer til å svare på. 

Flott bilde med knekt håndledd og greier, haha. Gidder ikke å streve for å ta bilder av meg selv, er i ganske dårlig form.. 

Svar på (gamle) spørsmål - Del 3

Hvordan pc/mobil har du? 

Bruker bare PC'en vi fikk på skolen, og mobilen min er en mini x-peria. Har så sykt lyst på Macbook Pro og iPhone...

Har du ipod, i såfall hvilken? ¨

Ja, har iPod Touch 32 GB.

Har du rett hår naturlig? 

Nei, det er ikke helt rett. Er litt bølgete.

Kan du vise rommet ditt? 

Kanskje, skal få nye møbler osv. Så vil vise det når det er helt ferdig! Hele huset vårt er for tiden et stort oppussingsprosjekt. 

Beskriv deg selv med 5 ord. 

Haha, huff.. Klarer ikke, har ikke peiling på hva det skal være.

Bruker du rettetang/krølltang ofte? 

Bruker rettetang stortsett hver dag.

Bruker du sminke hver dag? 

Ja, mer eller mindre.

Hva er din naturlige hårfarge? 

Den er ikke så veldig ulik den jeg har nå.

Favoritt mat? 

Er jo så mye godt! Men er kanskje ekstra glad i kinamat, mmhh

Favoritt drikke? 

Cola, no doubt. Drikker det stortsett hver dag.

Favoritt sport? 

Turn og cheerleading.

Favoritt tv-program? 

Er så mange..

Favoritt klesbutikker? 

Bik Bok, Zara, Bershka, Gina Tricot, Weekday, Topshop, H&M osv.

Favoritt merke? 

Aner ikke.

Hvilken sminke bruker du hver dag? 

Bruker foundation, concealer, solpudder, mascara og dipliner. Varierer.

Hva gjør du med håret ditt? 

Ikke noe spesielt. Hvis jeg skal pynte meg litt så retter jeg det, tuperer og sprayer med hårspray

Hva slags ansiktprodukter bruker du, og hvordan bruker du dem? 

Mario Badescu

Har du gått på fotball eller håndball før? 

Ja, begge deler.

Hvor handler du mest klær?

Bik Bok og H&M.

Hvorfor begynte du å blogge? 

Hmm, er litt usikker. Hadde lyst til å begynne med det allerede da jeg var 12-13 år og fant ut at jeg tydeligvis hadde gode "skriveferdigheter", siden jeg fikk 6 på alt av stiler. Liker å skrive, rett og slett. I tillegg er det jo så gøy når man får tilbakemeldinger osv! 

Noen blogger du leser? 

De kan du se her!

Tar du selvbruning eller sol? I såfall hvordan eller hvor mange ganger? 

Nei, bruker faktisk ikke å ta sol, men skal prøve å begynne. Bruker ikke selvbruning noe særlig heller, en sjelden gang.

Hva er favorittfaget ditt på skolen? 

Samfunnsfag kanskje. Noe vi ikke har 1.året på Idrettslinja.


Ble en god del spørsmål og svar, men er det noe mer dere lurer på?

Svar på (gamle) spørsmål - Del 2

Hva går du på VGS? Idrettsfag.

Går du på noe sport, i såfall hvilken? Har lyst til å begynne på cheerleading! Virker veldig gøy. Er dumt at jobben bruker å kræsje litt med treningene...

Liker du å ta bilder? Joda, men har det ikke som hobby akkurat. Har lyst til å bli flinkere til det, og lære meg å bruke Photoshop.

Hva bruker du mest av flytende eller pudderfoundation? Flytende.

Er du fornøyd med bloggen din? Ikke egentlig, men prøver jo å gjøre den så bra som mulig! Er hvertfall fornøyd med kommentarene jeg får fra dere♥ Herlige lesere 

Er du opptatt av å vær sunn? Niks, spiser akkurat det jeg vil spise.

Fester du mye? Haha, nei. Er kanskje like greit det! Eller ulempen med at jeg gjør det en sjelden gang er at jeg ikke er sikker på hvor mye alkohol jeg faktisk tåler. Gikk på en liten smell i går, for å si det sånn.

E du en jentete jente? Ja, jeg er vel det.

Gjør du noe for å holde deg slank, eller e det naturlig? Nei, prøver å helst legge på meg.

Er du bortskjemt? Vil ikke si at jeg er mer bortskjemt enn andre..

Hvor får du alle klærne dine fra? Er det du som betaler? Ja, nå som jeg jobber betaler jeg stortsett alt selv.

Jobber du, eller gjør du noe for å tjene penger? Ja, jeg jobber på bensinstasjonen Best her på Mo.

Hva spiser du helst? God mat.

Spiser du mye godteri og drikker mye brus? Tja, drikker Cola hvertfall hver dag.

Hva mener du er det beste å spise hvis man vil ha vekk "side flesk" ? Sunt kanskje?

Liker du starbucks? Elsker frappuccino!

Dømmer du folk etter utseende? Nei, jeg dømmer nok folk etter oppførselen og personlighet.

Hva synes du om folk som mobber andre og mobber du selv? Synes det er tragisk.

Når mistet du jomfrudommen din? Da jeg var klar.

Snuser/røyker du? Nei.

Hvor høy er du? 158-59 cm.

Svar på (gamle) spørsmål - Del 1

Hvor ofte trener du, og hordan trener du? Etter at jeg begynte på IF sluttet jeg faktisk å trene på fritiden, sa opp medlemskapet på Friskhuset osv. I tillegg har jeg jo også fått meg jobb, så har rett og slett ikke tid. Men vi har jo også 10 timer gym i uka på skolen.

Hordan holder du deg så slank? Hmm. Er lat, spiser junk, går på p-piller, drikker mye mer brus enn vann osv.. Så vet ikke?

Er du fornøyd med kroppen din og utseende ditt? Ikke egentlig, men jeg har begynt å lære meg litt å leve med det jeg har, i stedet for å hele tiden lengte etter noe annet. Tror jeg.

Jogger du ofte, og hvis du gjør det, alene eller sammen med noen? Har ikke jogget på.. alt for lenge.

Hva synes du om folk på Mo? I likhet med resten av verden vil jeg tro at Mo har en god blanding av herlige folk og idioter.

Er du populær? Nei.

Har du god selvtillit? Varierer egentlig. Av og til kan jeg føle meg på topp, mens jeg stortsett er på bånn ellers.

Er du overtroisk? Nei.

Er du overfladisk? Kanskje litt(?) Er jo opptatt av utseende osv.

Kan du svare mer utdypende på spørsmålene? Nja.

Trenger en person å være 'populær' for å bli venn med deg? Haha, nei. Ikke i det hele tatt!

Får man kjøpt Joico merket på Mo eller noen nettside? Er ikke helt sikker på om du får kjøpt Joico her på Mo. Har ikke sett det, men du finner det hvertfall på nett.

Kathinka K. Herbst.. Hva står K for? K står for Kappfjell.

Har du en sunn livsstil, eller spiser du mye usunn mat og godteri? Har nå i det siste begynt å spise mer junk og godis.

Hva har du gjort i dag? Våknet med øyekatarr og hodepine, så har nok holdt meg til søvn og Paracet.

Er foreldrene dine skilt? Nei, det er de ikke. Men de er ikke gift heller, bare samboere.

Hvor mange søsken har du? Har 2 søsken. Ei storesøster og en lillebror

Har du piercing? Vil du ha (flere)? Ja, har i navelen. Tror ikke jeg vil ha flere for øyeblikket, synes det er mye som ser "harry" ut. 

Har du tattoo? Hvis ikke, vil du ha? Har det ikke, men har veldig lyst på ja!

Drikker du alkohol? Ikke nå for tiden.

Hva vil du bli når du blir voksen? Har ingen anelse.

Hvor mange blogger har du hatt? Bare den jeg har nå.


Det kommer en del 2 og 3 også!

Spørsmålsrunde

Siden jeg har så utrolig lite å blogge om, eller bare ikke har så mye blogglyst, så kan det vel passe ganske bra med en spørsmålsrunde? Alt er lov å spørre om, så får jeg se hva det er jeg faktisk vil svare på. Om det blir videoblogg eller ikke vurderer jeg på antall spørsmål jeg får. I såfall lager jeg det sammen med Rolf Martin, så still gjerne han spørsmål også! haha.sminkefri og svett.

Svarene på spørsmålsrunden

Back! Har puttet bloggen til side de siste dagene siden jeg kom hjem natt til fredag og la meg med engang å sove, sto opp og dro rett til Rolf Martin hvor jeg sov over til lørdag, var hjemme en liten tur og dro senere tilbake til han og sov over der til i dag. Nok detaljert? Men nå er det på tide at jeg blogger litt igjen og ikke minst får svart på spørsmålsrunden! Fristet veldig å lage video, men gidder ikke det nå siden jeg burde bare få svart på alt fortest mulig og ikke begynne å styre med filming og redigering osv. Kanskje neste gang?


 
Yndlings mat? Alt mulig

Fineste 94'er og 95'er jenten? Mange fine

Hvor mye trener du i uka? Varierer

Hvilken linje har du søkt på til høsten? Allmenn

Beskriv deg selv. Hmm

Beskriv kjæresten din.
Best

Beste med Rolf? Smilet, latteren, kyssene, alt

Hva betyr Rolf for deg? Utrolig mye♥

Hva er du mest fornøyd med på kroppen din? Aner ikke

Hvor ofte treffes du og Rolf Martin? Sikkert 3-4 ganger i uka

Hva gjør dere sammen? 
Haha, alt mulig egentlig. Slapper av hjemme til enten han eller meg, ser film, drar ut å spiser, jogger/trener sammen, drar til byen, tull og tøys osv

Hva liker du å gjøre med kjæresten din? Det som jeg skrev over her

Hva skal du gjøre resten av sommerferien? 
Hmm, drar kanskje til Sverige på tirsdag sammen med Rolf Martin, og resten av sommerferien har jeg ingen speselle planer

Hvor bruker du å handle klær? Bik Bok, H&M, Cubus, Vila osv

Kan ikke du og kjæresten din lage en video sammen? Dere er så sykt søte. 
Haha, jo. Vi kan vel det, Rolf Martin er sikkert helt med på den:-)

Liker du best å ha blondt eller brunt hår? Blondt, definitivt

Hvordan sminke bruker du?


Mineral foundation / Bare Minerals i fargene Light og Golden Medium
Solpudder / Guerlain (Terracotta) i fargen nr. 02 -  Solpudder/rouge / Bare Minerals
Foundation / Chanel (Mat Lumière)
Lebestift / YSL (Rouge Voluptè) i fargen nr.1
Lipgloss / Clarins (Eclat Minute) i fargen nr.1
Pudderkost / Bare Minerals (Flawless Face) - Den andre kosten (rosa og hvit) kjøpte jeg i Tyrkia
Foundationkost / Gosh
Concealerkost / Bare Minerals
Mascara / Loreal (Volume Million Lashes) - Max Factor (Masterpiece Max)
Dipliner / Isadora (Colorful Eyeliner) og (Fine Liner Eye Stylo)
Vippetang / Tyrkia
Kajal / Loreal
Øyenbrynspenn / H&M 

(Edit; Haha, glemte å ta med concealeren min som faktisk er det jeg bruker mest. Den er fra Yves Saint Laurent (Touche Èclat) i fargen nr.2)

Tips til hvordan å sminke øynene til fest? Jeg bruker ikke noe særlig med øyenskygge, men har for det meste bare litt ekstra dipliner, ekstra mascara, kanskje noen ganger falskvipper eller punktvipper og litt hvit øyenskygge i øyenkroken.

Hvordan får du så ren hud? Bruker Basiron som man får kjøpt på apoteket, synes den funker veldig bra! 

Hvordan linje skal du gå på vgs? Allmenn

Trener du mange dager i uka? Har ikke trent på en god stund nå, men når jeg begynner igjen tipper jeg det blir omkring 2-3 dager i uka

Bruker du noen hudprodukter mot kviser etc? Basiron

Bruker du hårkur etc? Ja, Redken All Soft Hair Treatment

Hvor bruker du å jogge? Varierer, hvis jeg jogger med Rolf Martin kan det enten være på Skillevollen og opp til Rogerbua, eller bare fra Ytteren så forbi Mjølan og over Selfors tilbake til Ytteren. Men hvis jeg bare skal ta meg en helt vanlig joggetur blir det vel rundt Ytteren

Hvilken linje på v.g.s er best? 
Har ikke peiling på hvilken linje som er best, er vel utifra hva som passer for hver enkelt. For meg passer nok Allmenn best

Favoritt mat? All slags mat

Favoritt gutt? 
Rolf Martin Jensen

Favoritt jenta? 
Ine Emilie Saupstad

Hvor tung er du? Omtrent 46 kg feit 

Hvor høy er du? Ca 158-159 høy

Beste som har hendt deg? Haha, er vel litt klisjè å si, men det var nok det å bli forelsket

Har du mange søsken, hva heter de?:) En storesøster som heter Fransisca og en lillebror som heter Gabriel

Kan du vise rommet ditt? Ja, det kan jeg - når det er ferdig møblert

Kan du begynne å lage videblogger? Kanskje

Har du og Rolf Martin vært kjærester lenge? Siden april i fjor, men har hatt følelser for hverandre siden sommeren 2009

Hvilke blogger leser du? Hmm, er faktisk veldig mange. De på blogg.no topplista som; Tcmn, Andreabadendyck, Rachelnordtømme, Tuvaw osv. Og faktisk noen svenske blogger som Isabelles og Fannystaf. Nettenestea og Linniiie liker jeg også å lese. Follower en god del på bloglovin' så 

Favorittbok og film? Bah, aner ikke hva jeg skal svare på slike spørsmål fordi jeg har faktisk ikke peiling. Men elsker Harry Potter-serien og har lest alle bøkene, er i tillegg fan av filmene. g33k

Hvordan er forholdet til søstra di? 
Helt greit:-) Siden hun har flyttet ut så har vi jo ikke de småkranglene som vi brukte å ha før. Hun er veldig snill og ei bra søster som jeg alltid har sett opp til

Hva heter bloggen til søstra di? Hun blogger ikke lenger

Drikker du mye i helgene osv? Hmnei, gjør nok ikke det

Hvor lenge har du og Rolf Martin vært sammen? 06.04.2010

Kan du lage sminkevideo? Jepp

Hvorfor blogger du så lite?:( Sløkkis 

Hva fikk du i snitt? Heh, nå sist fikk jeg 3,6 i snitt.. hadde faktisk bedre snitt før jul

Hva gjorde du i Tyrkia? Kan du legge ut alle innkjøp osv? Ja, kommer et eget innlegg

Hvilken dato starter du på vgs? 23-24 august eller noe?

Tror jeg fikk med det meste hvertfall:-) Var noen av spørsmålene som jeg syntes var litt for upassende å svare på.

 

SPØRSMÅLSRUNDE

 

Hiver i gang en spørsmålsrunde nå like før jeg drar, så bare spør i vei! Svarer enten med et vanlig innlegg eller kanskje med video. Kommer ann på hvor mange spørsmål jeg får, og om jeg gidder å lage videoblogg mens jeg er i Tyrkia. Vi får se:-)

Snakkes når jeg har kommet fram til herlige og varme Alanya! 

 

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits