Reise bestilt!

Jeg trodde først at vi ikke kunne reise noen plass før Theodor var blitt noen år, da det er så mye annet pengene går til når man får et barn. Å reise til Portugal hadde jeg egentlig ikke så lyst til først, med tanke på det økonomiske. Men RM forsikret meg at det ville være verdt det, og det var det også. Vi fikk opplevd litt av et land vi ikke hadde vært i tidligere, og vi fikk erfare hvordan det var å reise med en baby. Noe jeg synes gikk veldig bra! Reisen dit og tilbake gikk på skinner, og under selve oppholdet var vi flere og hadde veldig god hjelp.

Selv om at det er en del ting jeg egentlig skulle spare til nå, så ser det ut til at det heller blir reise til Dubai på oss i februar! Jeg tenker som så at jeg vil heller bli en reiseopplevelse rikere og skape minner med familien min - enn å kjøpe ny TV eller seng. Det kan vente. Men det er nå i vinter at foreldrene mine og lillebroren min vil dra dit, og da vil vi være med når vi har muligheten! Så får jeg heller sette opp en spareplan, og bruke veldig lite på meg selv frem til da. Jeg tror det vil være verdt det.

1. Burj Khalifa - verdens høyeste bygning. 2. Et glimt av Burj Al Arab - verdens eneste 7-stjerners hotell.  
3. Den kunstige øya Palm Jumeirah.

Når vi reiser har Theodor akkurat fylt 1 år, men han vil fortsatt reise gratis med oss. Dette vil bli den siste vinteren han kan gjøre det, da han må ha egen flybillett osv når han har fylt 2 år. Jeg er forberedt på at det kan være like mye ulemper som fordeler med å reise med en 1 åring. Kanskje han da vil være veldig urolig på flyet osv, selv om at han ikke var det når han var 4 måneder. Men andre ting tror jeg vil bli lettere, sånn som mat og drikke. Jeg slipper å må amme når vi er på caféer og restauranter f.eks, noe som ikke er lov der heller. De har faktisk egne ammerom på de fleste offentlige toaletter, så det vil som oftest være mulig da. Men greit å kunne gi han vanlig barnemat og vann eller saft, og ikke være nødt til å gi han morsmelk hver 3-4 time.

1. Dubai Creek. 2. Byens karakteristiske "skyline". 3,4. Dubai Mall.

Jeg var først litt skeptisk til det å feriere i Dubai med småbarn, men det skulle bare et enkelt google-søk til for å finne ut av det. Her på Mamma.no står det bare masse positivt om å reise dit med småbarn! I tillegg står det alt vi trenger av informasjon og supre tips. Det virker som om alt er lagt godt tilrette der for å få en flott ferie, med og uten barn. Byen ser helt fantastisk ut, og har tydeligvis så uendelig mye å by på for store og små! På dagen kan vi enten ligge ved hotellbassenget eller dra til bystranden, og om kveldene kan vi traske rundt inne i Dubai Mall - verdens største kjøpesenter. I tillegg er det en del vi må se, oppleve og utforske.


1,2. Bystranden. 2,3. Ørkensafari.

Noe av det vi kan få oppleve der er ørkensafari med jeep, også kan vi få kjøre firhjuling og ride på kamel. Gleder meg også til å dra i vannpark igjen. Det var noe av det jeg likte best med sydenturene da jeg var yngre! Og det er nok fortsatt noe av det gøyeste som finnes, haha. Også må vi såklart dra en tur til toppen av Burj Khalifa, se den gamle delen av Dubai, og kanskje ta en dagstur til Abu Dhabi! Åh ja, gleder meg vanvittig mye. Veldig godt å ha noe som dette å se frem til! Får håpe turen vil leve opp til forventningene.


1,2,3. Aquaventure Waterpark. 4. The Lost Chambers Aquarium.

Hvis noen lurer, så har vi bestilt charter med Apollo og hotellet vi skal bo på heter Savoy Central. Det ser veldig fint ut, og et stort pluss at det er vaskemaskin og fullt utstyrt minikjøkken. Det betyr også mulighet til å vaske nedgriset barneklær, koke smokker og flasker, og å oppbevare barnemat kjølig. Det var et stort irritasjonsmoment at vi ikke hadde de mulighetene på hotellet i Portugal, så det er faktisk litt viktig!I dag er forresten Theodor 7 måneder! Tenkte egentlig å lage et eget innlegg med oppdatering på utviklingen hans osv, slik som jeg har gjort tidligere. Men får heller vente med det til vi er blitt helt frisk. Nå har vi i det minste kommet oss hjem igjen, og er på bedringens vei :-)


#reise #dubai #familiereise #vinterferie #familietur #baby #babygutt #ungmor #ungmamma #mammalivet #mamma #mammablogg

Estoril, Portugal

Først må jeg bare si at bildene er ikke mye å skryte av. Kvaliteten er elendig.. Jeg vet at jeg hadde fått så mye finere bilder hvis jeg hadde hatt speilrefleksen med. Men ikke noe å gjøre med det nå uansett. Det ble slik som det ble, og det er jo bedre enn ingenting! 

Vi hadde en dag med striregn, og da passet det veldig bra å dra på shopping. Vi spurte helt tilfeldig på en av snackbarene om hvor vi kunne finne et kjøpesenter, og servitøren anbefalte oss å ta taxi til Cascais Shopping. Jeg så for meg et lite senter med noen lokale butikker, altså ikke et kjøpesenter hvor jeg kom til å bruke penger.

Men det viste seg å være et digert kjøpesenter, og det hadde alle butikkene jeg bruker å handle på. Jeg trodde vi måtte inn til Lisboa for å finne de, men der ble jeg positivt overrasket! Det første jeg gjorde var å kjøpe klær til Theodor på C&A og Zara. Bare synd at det nesten bare var sommerklær på Zara Baby. Noe som selvfølgelig ikke var rart, men som ikke helt egner seg for sommeren i Nord-Norge. Men fikk kjøpt en fin dongeribukse og jakke til han! 

For å finne klær til meg selv var jeg på Zara, Bershka, Stradivarius og H&M faktisk. Var også innom Zara Home, som hadde så utrolig mye fint interiør. Vi dro til det senteret flere kvelder for å først spise på Pizza Hut og deretter gå løs i butikkene. Det var et stort pluss at vi kunne kombinere sol, strand og bading med litt shopping i tillegg. Men et stort minus for bankkontoen såklart.. 

Snackbarene langs strandpromenaden hadde ikke akkurat den beste maten. Syns vi var heldig hvis vi faktisk fikk noe godt, det var liksom 50/50. Disse burgerne f.eks, de smakte dritt. De bare så gode ut på bildet, haha..De to første dagene vi var på stranda, gikk det greit å være der med Theodor. Det var rundt 20 grader, noe som var helt perfekt temperatur. Vi prøvde å være der en dag det var nesten 30 grader også, men det gikk ikke særlig bra. Da var det ikke nok med bare skygge, han måtte inn en plass hvor det var air condition. Så de neste dagene holdte vi oss ved bassenget. Der kunne vi ta hver vår tur med å være inne i lobbyen med han, og jeg kunne også amme han der. 

Det var litt for kaldt bassengvann for Theodor (og meg), så ble bare bittelitt bading på oss. Jeg rakk aldri å være så lenge i sola at jeg trengte avkjøling i bassenget, haha. Når man har med en baby til syden, blir det selvsagt ikke like mye soling som det man er vant til. 

Om kveldene, eller nesten hver kveld, gikk vi langs strandpromenaden og bort til Cascais. Der var det mer liv og røre, og mange restauranter å velge mellom. I Estoril var det egentlig ganske dødt. Det var bare kasinoet og noen få restauranter rundt det som lå der. Det var også flere kvelder hvor vi følte for å bare slappe av, og dra å spise på den italienske restauranten like ved hotellet. Det tok sånn ca 20 min å gå til Cascais, og det var ikke alltid vi orket det. Hvis vi noen gang skulle dra tilbake til den delen av Portugal, så ville jeg nok heller ha bodd i Cascais!

Vi dro også en dagstur inn til Lisboa, men de bildene kommer i et eget innlegg! 

Endelig hjemme

Da var vår første sydentur vel overstått. I 4 tiden i natt kunne vi endelig legge oss i vår egen seng! Litt vemodig å komme hjem til overskyet og regn, men sånn er det jo å bo her i Nord-Norge. Nå trenger jeg bare å bli uthvilt og få hverdagsrutinene på plass igjen.

På onsdagskvelden satte vi oss på flyet fra Lisboa til Oslo, og natt til torsdag lå vi over hos onkelen min. Flyet vårt til Bodø gikk ikke før 21:30 fra Gardermoen, så vi fikk nesten en hel dag hos han. Vi spiste lunsj på Grünerløkka og slappet av i leiligheten hans, før vi tok taxi til flyplassen. Flyet vårt var selvfølgelig litt forsinket, og når det først kom så hadde det hastverk med å komme seg til Bodø igjen. Der stengte flyplassen 23:00, og hvis vi ikke var der til da, så måtte vi ha landet på en helt øde flyplass og sikkert sittet på buss i mange timer. Typisk nok så var det opptil flere som var treg med å komme seg på plass, og noen som hadde med seg alt for stor håndbagasje. Men heldigvis rakk vi det akkurat! Planen var egentlig å overnatte hos tanten til Rolf Martin, men kjørte heller rett hjem slik at vi ble helt ferdig med reisen. Dagen i dag har da gått til masse soving, besøk av familien min og KUWTK på skjermen. Skal få lagt ut bildene fra Portugal her senere! Men først venter 20 kg klesvask og en del rot på meg. 

Behagelig reise

Vi har snart vært 1 uke her i Portugal, men jeg har ikke prioritert å blogge før nå. Jeg har faktisk glemt å ta med speilrefleksen min (ramaskrik på flyplassen når jeg fant det ut), så denne ferien blir "foreviget" med mobilbilder. Funker helt greit det, og siden jeg så og si alltid har den i hånden, så går det fort å knipse et par bilder her og der. Men det skal aldri skje igjen. Jeg hadde bare så mye annet som var viktigere å huske på denne gangen.

Tenker å skrive litt om reisen vår, slik at andre kanskje får litt tips til hvordan de kan gjøre det selv også. Jeg var ganske så nervøs før vi dro. Redd for at vi skulle glemme noe viktig, at noe skulle skje eller at det bare skulle bli et helsikes stress å reise med Theodor.  Det er jo den aller første gangen, og vi har bare vært foreldre i litt over 4 måneder. Men reisen hit gikk veldig bra, og det har gått bra her i Portugal så langt også. Kan tilføye at vi ikke er på chartertur. Flybillettene bestilte jeg på Travellink.no og hotellet ble booket på Booking.com

Onsdag ettermiddag i forrige uke satte vi kursen mot Bodø. Der overnattet vi hos tanten til Rolf Martin, for tidlig neste morgen skulle vi ta fly videre til Oslo. 

Theodor sin første flytur gikk over all forventning. Han var litt våken i starten og satt i fangene våre, etterhvert ble han ammet og da sov han helt til like før landingen. På flyplassen bar jeg han i bæresele, og det var veldig lettvint for oss og stor stas for han. Øynene hans gikk jo nesten i surr. For lille han var det såklart mye nytt å se. 

Vi tok flytoget inn til Oslo S, hvor vi ble hentet av onkelen min. Etter at vi hadde fått skiftet klær osv, så dro vi til Egon Sandvika og Sandvika Storsenter. Fikk mange timer til å traske rundt i butikkene der. Dagen ble avsluttet med bading av Theodor og tapas ute på balkongen. Neste dag kunne vi sove helt til vi var uthvilt, og så ta flytoget inn til Gardermoen igjen. 

Vi har med både reisevogn og bilstol til Theodor, noe som passer oss veldig bra. Når vi var på flytoget, så lå Theodor i bilstolen og den satt vi oppi reisevognen. Når vi kom frem til flyplassen sendte vi avgårde bilstolen som spesialbagasje, og reisevogna fikk vi ta med helt til gaten. Den er jo enkel å bare legge sammen. Bilstolen vi har med er forresten ikke den han bruker til vanlig, da jeg er mer redd for at den skal få slitasjer. Denne bilstolen fikk litt skrapemerker og svarte flekker, siden vi måtte sende den uten pose.. Da er det bra at den kostet 100 kr på Coop.

Flyturen mellom Oslo og Lisboa var på 4 timer, men det gikk heldigvis fint det også. Samme prosedyre som forrige flyturen ble utført. Denne gangen måtte det selvsagt bli et bleieskift også. Måtte le når jeg sto der inne på den kalde og trange doen, og Theodor bare lå der og gliste. Det er til å bli helt imponert av hvor rolig og godt humør han kan ha. Damen som satt ved siden av oss på flyet måtte også kommentere hvor rolig han var. Har skjønt at vi er veldig heldig med det, for det er ikke å forvente i det hele tatt av en liten baby. 

Vel fremme på flyplassen i Lisboa gikk det fort å få hentet bagasjen. Etter det gikk vi ut og møtte på masse sjåfører som holdte "skilt" med navn på. Vi hadde forhåndsbestilt transport via hotellet, så en av dem hadde navnet mitt og han så med engang at det var oss. Vi var selvfølgelig de eneste med barnevogn, haha. Han hjalp oss med å få alt i bilen og ca 20 min senere var vi på hotellet. Da var jeg lettet og nesten overrasket over at vi faktisk hadde klart å komme oss hit uten problemer. Men det viste seg at alt som skulle til, var nøye planlegging på forhånd og godt samarbeid under reisen.

Vår første familieferie

Dagens gjøremål var å dra på politistasjonen for å ordne pass til Theodor. Vi dro selvfølgelig ikke dit før det var en halvtime igjen til stengetid.. Og siden det var en småbarnsfamilie foran oss i køen, så ble det ikke tid til oss. På mandag blir vi da bare nødt til å få ordnet det, og helst komme oss avgårde tidligere på dagen. Det er nemlig bare 3 uker til vi skal ut å reise, og det er jo greit å ha alt ordnet i god tid. Håper på å slippe stress like før avreise! Jeg vil si at det å skal reise utenlands med Rolf Martin blir en utfordring i seg selv, men nå skal jeg da sammen med han og en baby på 4 måneder.

Dette er faktisk en tur som vi har bestilt på litt impuls. Moren, stefaren og lillebroren til Rolf Martin bestilte seg tur til Portugal i februar. Først nå nylig fant vi ut at vi skulle hive oss med. Vi begge to lengter virkelig etter en sydentur. Vi klarte ikke å slå fra oss tanken på at det hadde vært veldig godt, og ikke minst koselig for oss alle sammen. Det eneste er at jeg har fått for meg at det er så himla mye planlegging, og så mye som må være på plass før vi kan dra. Og hvordan vil det bli å reise med Theodor? Heldigvis vil vi være sammen med andre voksne mestparten av oppholdet der borte. Under selve reisingen må vi klare oss på egenhånd. Men en gang må vel være den første uansett. Og vi som har en så usedvanlig rolig og fornøyd baby, trenger vel i grunn ikke å bekymre oss så alt for mye. 

Plassen vi skal til er Estoril som ligger like utenfor hovedstaden Lisboa. Hotellet heter Hotel Londres og er booket via Booking.com. Det ble billigst for oss å bestille fly og hotell separat. Det ser ut som om hotellet er moderne og fint, så jeg tror vi vil bli veldig fornøyd med det! Det passer perfekt for oss å dra til Portugal, siden ingen av oss har vært der tidligere. Jeg er litt opptatt av å reise til plasser hvor jeg ikke har vært før. Men hadde det vært f.eks Tyrkia eller Kanari-øyene, så hadde vi sikkert dratt uansett. Gleder meg mest til å bare kjenne varmen og få sol på kroppen. Også skal Theodor få kose seg masse i skyggen og bade med oss! 

Flere som skal ut å reise i sommer?

Britannia Hotel, Trondheim

Hei! Jeg er for øyeblikket på et hotellrom på Britannia Hotel i Trondheim. Bursdagsgaven fra Rolf Martin var nemlig å ta meg med hit på en liten kjærestetur! Synes det er så utrolig fint av han å ta meg med bort en helg. Å dra hit var også helt perfekt. Ikke langt å reise for meg som er sliten for tiden, og en trygg plass å være hvis det skulle skje noe uventet. Noe vi fikk bevist også (kommer til det lengre ned i innlegget)

Når vi hadde sjekket inn på hotellet i går var vi begge slitne og veldig sultne, så vi var snar med å gå rett til en Egon-restaurant som lå like i nærheten. Selv om det fristet å bare dra tilbake etterpå for å slappe av, så bestemte vi oss for å se litt i butikkene. Ikke noe tvil om at Trondheim er en fin by. Spesielt nå som sentrum er pyntet til jul, så er det bare koselig å traske rundt mellom butikkene og til torget. Ble ikke noe særlig med handling da, men vi får heller ta det i dag! Ikke at jeg egentlig har noe spesielt jeg trenger eller ser etter, og klærne jeg synes er fine - vel, de passer meg ikke akkurat nå. . Haha, og ikke vet jeg om de faktisk vil passe etter graviditeten heller. Derfor blir det nok mest shopping på Rolf Martin! 

Etter noen timer med avslapping på hotellrommet, så opplevde jeg noe som ga meg en rar følelse. Jeg fikk en liten mistanke om at det lekket fostervann, og da ble det noen telefonsamtaler med mamma og tilslutt fødeavdelingen her i Trondheim. Da jeg forklarte situasjonen, så ba de meg om å komme inn på en sjekk. Fikk derfor med meg Rolf Martin som var i halvsøvne og dro til St.Olavs Hospitalet. Haha, så typisk at det skulle være noe akkurat da vi er på kjærestetur. Men det viste seg heldigvis at ingenting var galt. Det ble gjennomført CTG og ultralydundersøkelse for å være helt sikker.

Fikk også vite at han nå hadde lagt seg med hodet ned, og det er jo bra. Bare litt tyngre for meg, siden jeg kjenner at han presser mer nedover. Han er fortsatt like urolig, og "plager" meg gjerne når jeg prøver å slappe av. Lik pappaen sin sånn sett. I tillegg hadde jeg en del vonde kynnere i går, men det kom nok av at jeg var anspent og litt stresset. Det er uansett noe som ser ut til å ikke gå utover den lille.

Bildene er forresten snaps som Rolf Martin sendte i går. . Han måtte tydeligvis tulle litt om at fødselen var i gang. 

Vi avsluttet kvelden med mat og smoothie fra McDonalds, siden jeg fant ut at jeg bare måtte ha det. Tok meg også et etterlengtet bad. Gjett om det var godt å krype under dyna i den gode hotellsenga. . For å si det sånn, jeg gleder meg ikke til å dra hjem i morgen. Kunne godt ha vært her en hel uke. Men så er det jo bare to dager igjen til julaften når vi er hjemme igjen, og det er selvsagt noe å glede seg til!

Denne siste tiden før lillegutt melder sin ankomst, skal virkelig nytes. Jeg lengter så mye etter å ha han i armene mine, men burde vel heller se litt annerledes på ventetiden også. I stedet for å være så veldig utålmodig, så tenker jeg også at jeg vil faktisk aldri få tilbake disse siste ukene. De siste ukene som "en vanlig 19 åring" (bare gravid i tillegg da), og siste ukene av å være i et vanlig parforhold. På nyåret (han får ikke komme før) vil vi jo få en som trenger all oppmerksomheten. Da blir det nok ikke like mye kvalitetstid som vi er vant med. Dette var også siste gangen vi kunne "bare dra bort" en helg, uten noe særlig med planlegging. Skal derfor prøve å kun fokusere på kjæresten min i dag. Ikke nevne noe som har med baby å gjøre, og forhåpentligvis ikke dra han med meg på sykehuset, haha.

Ha en fin lørdag, dere! Det skal i hvertfall vi ♥

Koselig jentetur

Fredag og lørdag i Trondheim gikk i ett fra morgen og kveld, noe som bare var supert. Vi fikk utnyttet tiden godt. Det betydde riktignok at det ikke ble noe mer blogging, men det var da heller ikke så viktig. Det er ikke hver helg man drar til Trondheim og koser seg med hotellopphold og shopping. Speilrefleksen var med, noe som var helt unødvendig. Skjønner ikke hva jeg tenkte.. Skulle jeg liksom dra det med meg overalt og knipse bilder i butikkene og på restaurant? Hjelp, så flaut og slitsomt det hadde vært. Tok bare noen få bilder her og der med mobilen. Må bare advare og si at det blir full oppramsing uten noen bra bilder å vise.

På fredag tok vi buss ut til Sirkus Shopping, hvor jeg bare handlet noe på Panduro. Kunne ikke ha så mye å drasse på, for turen gikk videre til IKEA derfra. Litt uvant å være der og vite at vi ikke har en stor bil å pakke alt inn i. Men greit nok å kjøpe masse småting til leiligheten, litt til jul og noe til lillegutt. Uansett trivelig å gå rundt på IKEA og se på alle de fine rommene. Noen av dem ga også julefølelse. 

Ikke akkurat sånn her det vil se ut på soverommet vårt etterhvert, men tar all inspirasjonen jeg kan få. Hadde først tenkt å bare ha sovekurven / sprinkelsenga ved siden av sengen vår, men burde kanskje pynte litt der også. Kanskje lage til et koselig hjørne med en sånn stjernelampe og noe annet fint på veggen.

Jeg fikk i hvertfall kjøpt alt jeg ville ha, og vi klarte fint å dra det med oss på bussen og tilbake til hotellet. Utfordringen var å få alt pakket i koffertene..

På lørdag tok vi også buss bort fra sentrum, denne gangen for å dra på Stoff & Stil. Dette er trolig yndlingsbutikken til mamma, og jeg må si at jeg likte meg godt der jeg også. Hun har planer om å sy babynest og krabbeteppe, så det måtte jeg finne stoff til. I tillegg fant vi en ammepute som hun skal sy trekk til. Det var så mange fine stoffer, og jeg plukket faktisk med meg alle jeg kunne finne. Vi vil garantert finne noe å lage med stoffene, så vi kjøpte passelige lengder av hver rull. Gleder meg så mye til resultatene av disse syprosjektene! Det er noe helt spesielt med det som er hjemmelaget. 

Når vi kom tilbake til sentrum, så var det fullt fokus på å få kjøpt julegaver og klær. Tiden begynte å gå litt i fra oss, da det var en del butikker å dra innom før de stengte. Vi rakk heldigvis å bli ferdig. Det siste som ble kjøpt var akkurat i det minuttet Trondheim Torg stengte, haha.. Bankkortet har i hvertfall fått kjørt seg! Når alt av butikker var stengt dro vi for å spise middag. Vi havnet som vanlig på Egon, da den vi egentlig skulle på var stappfull ut kvelden.. Kan være lurt å bestille bord på forhånd når man skal ut å spise en lørdagskveld, haha. Men alltid god mat å få på Egon, så det duget. Etter at vi hadde spist var det fortsatt en del timer igjen til vi skulle dra med nattoget, så vi bestemte oss for å dra på kino også. Elsket filmen vi så, skal fortelle mer om den senere! Skal også prøve å få laget et eget innlegg med det jeg har kjøpt :-)

På slutten av kvelden fikk vi endelig klemt oss inn i sovekupeen og var klar til å dra hjemover. Håret mitt var et flokete kaos, sminken var gnudd bort og føttene mine hadde vonde gnagsår. Men det var verdt det, for det var en helt vellykket tur! Tusen takk, mamma ♥


#gravid #shopping #trondheim #jentetur #helg #langhelg 

Langhelg i Trondheim

Som jeg nevnte i forrige innlegg, så skal jeg på 3D-ultralyd denne uken. Det vil si at jeg befinner meg i Trondheim i morgen, for der har jeg time på privatklinikken Ultraportalen! Jeg bestemte meg tidlig for at jeg måtte ta 3D-ultralyd, men tenkte da at jeg bare kunne ta en dagstur til Bodø. Da det viste seg at ingen utfører det i Bodø for tiden, så ble Trondheim det eneste alternativet. Kanskje litt vel langt å reise for å bare ta 3D-ultralyd, men heldigvis ville mamma bli med meg på et litt lengre opphold! Så om noen timer drar vi med nattoget, og i morgen sjekker vi inn på hotell for to netter. Gleder meg veldig til en langhelg med shopping, restaurantmat, kvalitetstid med mamma og ikke minst - få se gutten min. Håper han ligger slik at vi får se tydelige detaljer og kanskje får noen fine bilder ♥ Blir ekstra stas å ha med mamma, slik at hun også får se han "live" i magen og ikke bare på bilder.

Ikke akkurat så mye som blir pakket med i kofferten. I og med at jeg har planlagt å handle bl.a julegaver der, så må jeg ha mest mulig plass tilgjengelig. Tar også med en ekstra bag, som garantert vil bli fylt opp. Ser heller ikke bort i fra at jeg vil komme dettende inn på toget på lørdag, og ha stappfulle bæreposer i hendene. Nå skal jeg kose meg med årets siste skål med jordbær.. Tror jeg. Jeg har fått helt dilla på jordbær med masse sukker og krem, noe som faktisk irriterer kjæresten (?). Tydeligvis lei av å se at jeg sitter og gomler det i meg som om det er livsviktig næring, haha.. Ufattelig vanskelig å la være.

Gleder meg til å komme med en oppdatering i morgen! Da har jeg forhåpentligvis noen bilder i 3D å vise også :-)


#hverdag #hverdagsliv #langhelg #gravid #ungmamma #mammablogg #ultralyd 

Karon Beach

Som jeg sa i forrige innlegg så har jeg jo en del bilder fra Thailand som jeg må få lagt ut her. Jeg er bare så ufattelig treg og er flink til å utsette det hele tiden. For å ihverfall få lagt ut noe, så kan jeg begynne med bilder fra Karon Beach! Selv om stranda var veldig fin og lå nært, var vi faktisk bare der én gang for å bade og sole oss. Det lå vel mest på at vi bare var lat og det var lettere å bare legge seg på solsenga ved bassenget. Nest siste dagen var vi også der for å prøve å ta bilder i den fine solnedgangen. Men det ble så og si fiasko pga at det var så alt for mye folk der da. Det måtte hele tiden være noen i bakgrunnen og noen som stirret intenst, så hele greia ble egentlig bare kleint. På de fleste bildene har jeg klippet og redigert bort folk. I tillegg slurvet vi med kamerainstillingene, og klarte ikke helt å finne de rette for lyset osv.
Hahah, søteste!
Haha, ble truffet av en bølge..

God start på ferien

Selv om vi kom hit for to dager siden, så var det først i går jeg faktisk fikk følelsen av å være på ferie. Sikkert pga at vi sov bort mestparten av den første dagen, mens i går fikk jeg spradet rundt i bikini og kjenne lukten av solkrem. Haha, det er det som må til. I går kveld gikk vi også en del rundt i gatene og fikk sett mer. Møtte til og med på en liten elefant som var så utrolig søt. Ellers spiste vi selvfølgelig nydelig asiatisk mat igjen. Vi tok sjansen på å spise på en liten resturant som ikke akkurat så mest fancy og innbydende ut, men maten vi fikk var noe av det beste vi hadde smakt. I tillegg var de veldig snille og imøtekommende de som jobbet der. Vi har ihvertfall allerede funnet ut at den beste maten ikke nødvendigvis blir servert på de fineste resturantene. 

Trodde faktisk ikke at "jalla-sjappene" her skulle være så bra, men jeg har allerede funnet masse jeg kunne tenkt meg. Blant annet bikinier, kjoler, sko, smykker osv. Kjøpte meg to par fake (såklart) Nike Free sko, men de ser faktisk helt ekte ut. Nike Free er ikke noe som er bra å løpe i, ekte eller uekte, så akkurat det synes jeg ikke var så nøye. De så hvertfall ganske så fine ut, så er veldig fornøyd! Finner jeg flere i andre fine farger så kommer jeg sikkert til å kjøpe de også, haha. 


Det paret helt til venstre er søsteren min sine, de to andre er mine. 

Når det gjelder hotellet så liker jeg det bare mer og mer, og jeg vil si at jeg kan anbefale det allerede nå etter bare to dager. Både jeg og søsteren min er enig om at hvis vi noen gang skal til Phuket igjen så kommer vi til å bo her. Hotellområdet er nydelig, rommene er fine og rene (ihvertfall vårt), de som jobber her er veldig hyggelige, og lunsjen de selger ved bassengområdene er ekstremt god. Vi har ikke all inclusive da, bare inkludert frokost. Men regner med at de serverer ganske god lunsj og middag her også, spesielt når frokosten er så god. Internettet er bra på rommet og resten av området. Ikke så aller verst å kunne ligge på solsenga og sjekke Instagram og Facebook med mobilen. I tillegg har vi flatskjerm med en kanal hvor det går filmer 24/7. Både nye og gamle, og mange som jeg har hatt lyst til å se faktisk. Blir jo nesten et minus at det er så bra å være på rommet.. Må liksom slite meg selv litt fra macen og tv'en.

Så ja, til nå er jeg veldig fornøyd med å være her! Gleder meg virkelig til resten av oppholdet. Tror forresten det kommer til å bli sånn flere dager at innleggene mine blir publisert midt på natta. Det kommer av at døgnrytmen min er helt rar og jeg våkner av meg selv rundt 5-6 på morgenen her. Da har jeg ganske god tid til å blogge før solen står opp. Er egentlig bare greit siden jeg muligens ikke har kommet til å ha fått tid til bloggen hvis ikke. Problemet blir jo å skal holde seg våken resten av dagen også. 

Nå begynner jeg å høre fuglekvitter og magerumling her, så da er det vel tid for frokost. Det kommer flere bilder etterhvert av området osv, og av meg da. Hadde planer om at søsteren min skulle være fotografen min, men hun har det faktisk enda vanskeligere enn meg å slite seg fra pc'en... Men det kommer nok etterhvert :) Motivasjonen er ihvertfall på topp, og det med god grunn. 

Første dagen i Phuket

Hei! Akkurat nå ligger jeg i senga på hotellrommet helt lys våken. Klokka her er faktisk 6 på morgenen, mens hjemme i Norge er den vel 12 på natta da. Har visst ikke helt fått på plass den døgnrytmen, men det kommer seg vel etterhvert. I mitt hode så har jeg vel egentlig hadd meg en ca 5 timer lang powernap fra midt på dagen og utover. 

Vi ankom Phuket i går morgest i 6 tiden etter en ca 12 timer lang flytur fra Gardermoen. Synes virkelig ikke det var noe ille å sitte så lenge i fly! Tror ikke jeg kjedet meg i det hele tatt. Vekslet mellom å sove, lese bok og se filmer og tv-serier. Og plutselig var det bare 20 min igjen til landing, og da sa jeg faktisk til mamma at jeg hadde lett klart å sitte et par timer til i fly. Men det var så absolutt godt å komme frem. Etter det ble det ca 1 time lang busstur fra flyplassen og frem til hotellet. Føltes som 15 min, siden jeg konstant satt å stirret ut av vinduet. Har jo aldri vært her før, så var litt vel nysgjerrig. 

Førsteinntrykket av hotellet var både bra og litt dårlig pga at vi bare fikk det ene hotellrommet med engang, og det andre måtte vi vente 6 timer på å få. Og da vi kom til hotellrommet var det tydelig ikke klargjort for nye gjester. Men det var visst bare gjort en glipp av noen, så de var raskt i gang med å rengjøre det. Da vi tilslutt fikk rommet var vi veldig fornøyd med det. Det er ikke noe som akkurat har ødlagt inntrykket mitt av hotellet. Kan vel skrive litt mer om hotellet senere, hvis noen skulle være interessert i det. Kan kanskje komme godt med hvis noen andre har lyst til å reise hit og er usikker på hotell. Kan si først og fremst at jeg elsker at de har raskt internett her. Det er et ganske stort pluss for meg, haha. Blir jo gøy å kan blogge mer fra ferien uten å plages! Vi bor forresten på Phuket Orchid Resort & Spa. Skal la dere få vite senere om dette er et hotell å anbefale :-) Har ikke fått sett så veldig mye enda siden vi måtte se oss slått av jetlag i går. Vi sov i flere timer fram til midt på dagen her, mens klokka bare var 12 i Norge. Vi klarte tilslutt å løsrive oss fra senga og kom oss ut for å finne en plass å spise. Det ble såklart god asiatisk mat etterfulgt av dessert. Asiatisk mat er det beste jeg vet, så jeg kommer nok til å spise meg ihjel her. I tillegg er det jo faktisk latterlig billig for så og si alt! 

Har bare brukt ca 3,5 timer på å poste dette innlegget.. Haha, elendig. Skal få stelt meg litt nå og komme meg ut i solen snart! Kos dere med helg i kalde Norge ♥

Reiseplanlegging

Jeg har fått helt vilt med reisefeber i det siste, og gleder meg bare mer og mer til å reise til Thailand om 4 uker! Og i går fortalte mamma at hun har bestilt flybilletter til London den 5.august, og derfra kan vi dra videre til Barcelona. Har aldri vært i London eller Barcelona før, så det gleder jeg meg utrolig mye til. Satser på mye shopping i begge byene, så får vel bare begynne å spare allerede nå! Blir helt i ekstase av å tenke på det, haha. Elsker å ha noe å glede meg til :) De fleste på min alder drar jo sikkert ikke på ferie med familien sin lenger, spesielt ikke nå til sommeren når mange har blitt 18 år. Men jeg klarer ikke å stå over en sånn ferie.. Hadde det vært noe så kjedelig som Kanariøyene, Tyrkia eller Kreta så hadde jeg kanskje stått over, siden jeg har vært der før og det bare blir en typisk badeferie. Nå vil jeg se mer og oppleve mer - og ja, shoppe mer. 

Vi har også snakket om å reise til en varmere plass i vinter 2014, og da vil jeg helt klart dra til USA. Sannsynligvis blir det Orlando i Florida hvor vi kan dra til Disneyworld, shoppe og sole oss. Jeg vil jo også helst dra til California og New York, så håper vi kanskje kan få til å dra dit også. Miami kunne vi dra til ved å bare få leiebil og kjøre dit fra Orlando. Ah, gledes! Blir hvertfall godt å få 2 uker avbrekk fra den kalde vinteren her til neste år også. 

Når jeg var mindre brukte jeg faktisk å være så sykt misunnelig på alle som dro på campingferier i Sverige og Danmark - når jeg selv fikk reise til syden hvert år. Er så glad for at jeg har fått opplevd litt mer av verden, og at foreldrene mine har vært flinke til å gjøre sånt med oss. Det å ha reiselyst har helt klart smittet veldig over på meg. Det er så utrolig mange plasser jeg har lyst å reise til. Blant annet så ligger Mexico, Japan, Kina, Australia, Maldivene, Hawaii og Sør-Afrika høyt på listen. Tviler ikke på at jeg kommer til å fortsette å bli med dem rundt omkring i verden i noen år til hvis jeg har muligheten til det senere også.

Bodø en tur

Et ganske så random innlegg å komme med etter å ha vært fraværende fra bloggen en stund. Men er for øyeblikket på tur til Bodø sammen med Rolf Martin og pappa. Jeg og Rolf Martin hadde lyst å dra dit på dagstur for å handle osv, så verdens snilleste pappa kunne kjøre oss dit :D Satser på at det blir koselig da, og at vi får shoppet en del! Blogger sikkert i kveld hvis vi ikke kommer hjem så veldig sent. 


:P:P

 

Hotellkos
Irriterer meg ihjel over at øyenbrynet mitt så helt fucka ut. Jaja.

Kan kanskje fortelle litt mer om hva jeg faktisk gjør her i Røros.. Jeg er på sørsamisk språksamling, for ja; jeg har samiske røtter. Men nei; jeg har ikke rein, kommer ikke fra Finnmark, bor ikke i lavo eller noe sånt. Hvis noen da skulle tro det, vet jo faktisk aldri. Har hørt litt av hvert. Men jeg skriver heller et eget innlegg senere hvor jeg kan fortelle mer om alt det der.


Rotpia nr. 1. 

Kom tilbake til hotellet for ikke så lenge siden, eller det begynner å bli en god stund siden. Vi har vært på en nattklubb hvor gjennomsnittsalderen var rundt 10 år og underholdningen var en gaulende fyr med gitar. Det var faktisk smertefullt og ekstremt kjedelig. Litt brutalt, men sant.. Tidligere i dag hadde vi for det meste korøvelse, vi skal nemlig framføre noen sanger i morgen. Blant annet rOlfFa sin versjon av "Hjerteknuser" som er så sinnsyykt fin. Liker den bedre enn orginalen! Men kjenner jeg har mer lyst til å heller se på enn å være med da.. heh. 

Ellers så sitter jeg for øyeblikket i stua på hotellet pga at internetten er 10 gang bedre her enn på rommet. Er hvertfall veldig koselig her da. Minuset er bare at jeg er dødssulten.. De andre elevene jeg er med her ble plutselig borte på nattklubben og hadde dratt en plass for å spise uten meg. Så jeg får vel bare prøve å bli mett på sjokoladepudding, rislunsj, youghurt, smågodt og potetgull. Tommel opp for det. Janei, hadde vært noe bedre med en kebab e.l.


Meg akkurat nå, hehe. Bildene lenger opp tok jeg i går natt da jeg ikke fikk sove.. Ble liksom aldri ferdig med dette innlegget, men må nok bare si god natt nå! :) 

Kunst i naturen

Heihei! Begynte dagen på Røros VGS hvor vi først skulle bli mer kjent osv, så etter det hadde vi om "Land Art" og "Kunst i naturen". Ikke noe jeg akkurat er super begeistret for, men det var ikke så verst å få være ute i naturen i stedet for å sitte innestengt på et klasserom. I tillegg var det helt nydelig vær. 


"Kunsten" vår, haha.
Norges eneste "ørken".

Vet at det ikke er så interessant med innlegg om akkurat det her, men jeg blogger også for at familien min skal få se hva vi gjør her osv. Det er nok sikkert mer sånne innlegg som dette de liker, tror jeg.. Så får jeg heller ta "rosablogg-innlegg" når jeg kommer hjem :) 

I Røros

Hei! Ligger for øyeblikket i halvsøvne på hotellrommet i Røros. Tok nattoget i natt med søsteren min, men hun gikk av på Stjørdal for å møte de andre som går på samisk-kurset hennes. Men møter henne igjen på fredag, da kommer de hit for å bli med på festivalen. Ingen av de andre elevene som skal være med på samlingen har kommet enda, så er ikke så veldig mye for meg å gjøre.. Var en liten tur i sentrum, men det var ikke akkurat så mye å se på. De eneste butikkene jeg kunne kjenne igjen var Nille, Eurosko og Intersport.. wiho. Heldigvis fikk jeg et lite koselig hotellrom med god seng, tv og internett♥ 


Ja, jeg ser ut som en 11 åring uten sminke..


Det er faktisk snø/sørpe her, haha. Det er visst Norges kaldeste by så. 

Thailand i februar!

For en stund siden bestilte mamma tur til Phuket i Thailand! Vi drar i februar, nærmere sagt uka før vinterien og blir der ut vinterferien også. Blir sikkert ikke så ille å få tidligere vinterferie for å reise til Thailand! :D Hotellet vi skal på heter Phuket Orchid Resort & Spa og ligger i nærheten av Karon Beach. Har egentlig ikke tenkt så mye over det, men kom på det i går og da så jeg på bilder derfra. Det ser så sinnsykt fint ut på både hotellet og på stranden. Så nå kjenner jeg at jeg gleder meg masse! Blir første gangen vi reiser dit. Er bare litt redd for at det skal bli kjedelig å være der kun med mamma, pappa og lillebroren min. Men får satse på at det blir bra uansett. Vi har jo tenkt å oppleve masse der. Slipper hvertfall skole i 1 uke, og iskalde Mo i Rana i 2 uker. Får heller ligge ved bassengkanten eller på stranden iført bikini og sole meg. I tillegg reiser vi fra Oslo og skal ligge på hotell der både dagen før vi reiser og dagen etter hjemreisen, så da blir det nok tid til litt shopping der også. Kjenner at jeg nesten gleder meg like mye (om ikke mer) til å få shoppe i Oslo og på Tax Free, haha. Det er jo 5 måneder til dette da, men tiden går jo så fort, før jeg vet ordet av det så sitter vi på flyet på tur dit. Er hvertfall godt å ha noe å glede seg til!

Karon Beach

Phuket Orchid Resort &  Spa 

Bildedryss fra Tyrkia - del 2


Haha, søt


Et innsekt fra helvete. Herregud så jeg hylte når jeg så den.. Æææh, se så stor den er!!

 En morgen dro vi til en slags resturant som lå opp mot fjellene. Var veldig mange slike resturanter langs hele veien oppover dit. Det var kanskje ikke akkurat den fineste plassen jeg har vært, men det var utrolig koselig der! Fikk servert god tyrkisk frokost, og senere fikk vi til og med fiske vår egen lunsj som de tilberedte til oss. 

  

Bildedryss fra Tyrkia - del 1


Hadde undervannskamera de 3 første dagene eller noe, men så ble det ødelagt.. Sikkert pga av vann. lol


Ekstremt solbrent på fotbladene.. var så sinnsykt vondt.


HahaBåttur til Alanya

Hei dere! Begynner å kjenne at det er på tide å reise hjem om et par dager. Er blitt noe lei av å sole meg.. Det var midt i blinken at vi dro på båttur inn til Alanya i går. Vi dro rundt halv 9 og kom ikke tilbake på hotellet før i 5 tiden. Ble kjempe imponert av hele opplegget, turen var bare helt herlig! Vi fikk alt av drikke inkludert + vannmelon og lunsj. De som jobbet på båten lagde masse liv med høy musikk og dansing. I tillegg stoppet den flere ganger slik at vi kunne hoppe fra båten og avkjøle oss i havet. Tok ca 320 bilder og 20 videoer! Har selvfølgelig ikke lagt inn alt her, men er en god del bilder ja. Videoene skal jeg prøve å legge sammen senere når jeg er kommet hjem.
Haha, sleiiik etter badinga


Henrik er nice.


 


Her hoppet Henrik ut i vannet xD Han var såå rå i hopping! Helt syk. Awesome kar.
Mongohopping 


Dette var kapteinen på båten, han var bare helt sinnsyk. Senere stupte han 40 meter (!!) fra en klippe.


Skumparty, wheey 


Også et hjerte tilslutt, he he.

Vi var forresten å tok masse bilder med fotograf før i dag. Blant annet kyssebilder av meg og Rolf Marting langs strandkanten og i vannet, de ble så sinnsykt fine! Irriterer meg sånn over at det egentlig bare går ann å få papirbilder i A5-størrelse, skal prøve å krangle meg til å heller få de i filer på minnepenn. Har så lyst til å legge dem ut her på bloggen osv.

Side, Tyrkia - dag 8


Haha, ser faktisk bare skitten ut... Fargen er forresten forskjellig på bildene pga lyset. 


Er blitt avhengig av Nesquik og har kjøpt så mye at de ble helt tom... dritt.


Haha, det her er så stygt.. Tipper de som jobber her på hotellet hater oss. Først klarer Rolf Martin å miste bokseren sin ned på balkongen til de som bor under oss, også har de selvfølgelig hevet den ned videre på taket (er et tak med grus på ja). Så har vi mistet en handduk. I tillegg har vi klart å rote bort et kort, og ødlagt det andre. Ellers er vi ekstremt rotete, noe som gjør det litt mer komplisert for vaskeren. Flotte gjester med andre ord.

'


Delfinene må være de desidert fineste skapningene. Er egentlig tragisk at de blir stengt inne der for å gjøre triks osv for å at noen skal tjene penger på dem, så er ikke sånn veldig glad for at vi dro dit. Men siden vi allerede var i parken dro vi like greit inn dit for å se showet.

Skulle egentlig skrive dette innlegget i går, men for å la meg i stedet. Nå sitter jeg i lobbyen for å få meg et lite avbrekk i solingen, begynner å bli litt lei. Er enda ikke blitt helt frisk heller, har fortsatt ondt i hodet av og til og hoster mye. Kan forresten ikke legge ut bilder av de andre enda, må først få vite hvilke bilder som er "godkjent" å legge ut her. Blogges kanskje i kveld  

Side, Tyrkia - dag 6

Hei! Sitter i lobbyen sammen med Rolf Martin for øyeblikket. Har ikke kjent at det akkurat har fristet å sitte på pc'en de andre dagene, så hadde lagt bloggen helt til siden. Føler nå at jeg har en "god unnskyldning" til å bare sitte her og slappe av med pc'en siden jeg har blitt syk. Har hatt hodepine, hoste og sår hals i noen dager nå, men hadde det verst i dag. Ble bare verre og verre. Dro til legen her på hotellet, og da fant de ut at jeg hadde 39 i feber og bihulebetennelse. Fikk pencilin, hostemedisin og febernedsettende-tabletter, så håper at jeg blir en del bedre til i morgen. Nå kjennes det ut som om jeg skal brenne opp, og har så ekstremt ondt i hodet og halsen :(Ikke et så veldig godt tegn at jeg nå kjenner at jeg bare vil hjem. Hjem til mamma, kalde Mo i Rana og regn. Neida, skal nok nyte denne uka som er igjen! Alt blir sikkert 10 gang bedre i morgen hvis jeg bare blir bedre.

Nok negativitet. Hotellet er sykt bra! Vi bor på Pegasos Resort, som er en del av Pegasos Planet (det er 3 hoteller som ligger ved siden av hverandre). Maten er helt fantastisk og stranda er nydelig. Det er ganske mange butikker på hotellet også + at det er butikker på de 2 andre hotellene og en lang shoppinggate på andre siden av veien. Digger fake♥ Har fått kjøpt litt sko, en bag og hettegensere. Kommer sikkert til å kjøpe en god del mer også! Vi har enda ikke fått gjort så mye mer enn å bare ligge på stranda i solsteiken og bade i havet. Det er egentlig alt for varmt her, har aldri opplevd verre, haha. Å bade i havet er mye varmere enn å bade i bassenget, det er nesten som at man ikke blir noe avkjølt der. 


Utsikten fra hotellrommet.

Er bare litt bilder fra området, gidder ikke å legge til noen flere nå. Er så varm og trøtt nå, så er klar til å bare stupe i seng og håpe på bedre form i morgen. Kos dere videre i ferien:* Får se om jeg kommer til å sitte litt her i morgen også, sånn at jeg får blogget mer og lagt ut flere bilder. God natt♥

2 uker igjen!Om 2 uker fra i dag reiser jeg til Tyrkia med kjæresten min og familien hans, gleder meg sånn!! Det skal bli så ufattelig deilig å ligge å slappe av i solen i flere timer, bade, ta bilder, spise masse god mat osv! Klarer nesten ikke å vente.. Har sett personer etter personer legge ut bilder fra varmere strøk, og ikke minst blitt brune. Snart er det heldigvis min tur 

Når det gjelder videoer så må jeg nok vente med det til jeg får kjøpt Macbook, når det blir er jeg litt usikker på. Kommer helt ann på om jeg vil bruke 10 000 av neste lønning. Det er jo mye penger det, så må tenke meg godt om. Gidder hvertfall ikke å plages mer med Windows Live Movie Maker, har allerede sløst bort masse tid på det. Men nå skal jeg spille litt Sims 3 for å få tiden til å gå enda fortere. Takk gud for at jeg ikke skal opp halv 7 i morgen tidlig for å dra på jobb. 

Konsvikosen

Hei! På lørdag tok jeg, Rolf Martin og lillebroren til Rolf Martin bussen utover til Konsvikosen. Hytta var veldig fin og moderne! Plassen var også helt nydelig. Håper vi anledning til å dra dit litt senere i sommer også  Storkoste meg der!


Beste grillmaten!! Holdt på å spise meg ihjel♥


Lillesøsteren og lillebroren til Rolf Martin 
Haha, jeg så helt idiot ut.. Jeg gikk faktisk et godt stykke, helt til vi kom til nedoverbakke. Ikke faen om jeg setter utfor i en bakke med de der på. Det er så godt som selvmord.
Mens vi var nede i fjæra, så var Rolf Martin der oppe på toppen! Sprekingen min. 

Hyttetur

Heihei! Skulle egentlig blogge i går, men var så trøtt og sliten etter hytteturen. Dro på mandag sammen med Rolf Martin, Mats, Johan, Ine Emilie og Annika på hytta til Mats  Sykt kos og gøy! Det er både speilrefleks-bilder og iPod-bilder siden speilrefleksen ble flittig brukt på kvelden og natta, så det ble det tomt for strøm.

Luvz


Maten vår! Hahah..
Frokost ute i påskeværet!


Joachim Bekkevold, Rolf Martin og Kim Høgås Hansen!


Hva har dere gjort?

Første dag i Oslo
Et bilde fra toget. Ble bare mer og mer vår jo lenger sør vi kom!

Søt♥ Togturen var helt grei, vi sov heldigvis mye!

Da vi ankom Oslo S ble vi hentet av onkelen min, så dro vi til leiligheten hans for å dusje og pakke ut litt osv. Deretter ble det en tur til Byporten for å se litt i butikkene, har ikke fått kjøpt noe enda da. Skal først se på mange flere butikker! Vi har allerede planlagt en god del vi skal gjøre her, blant annet en tur til Sverige for å dra på Nordby Shoppingcenter som har åpent på søndag 

Senere dro vi å spiste middag på Lille Asia, sinnsykt god mat! Haha, Rolf Martin elsket sushi og slukte det i seg. Mens jeg var litt mer skeptisk. Har smakt det før, og da likte jeg det ikke i det hele tatt. Men måtte smake igjen, og da var det faktisk godt! Spesielt med saus osv.


Turte ikke å spise hele, hehe.


Hovedretten


Så tilslutt, banansplitt til dessert Himmelsk.

 

Oslotur er bestilt!

Wiii, lykkerus! Drar til Oslo sammen med Rolf Martin natt til onsdag i neste uke. Vi skal sove hos onkelen min som har leilighet i
sentrum  Hovedgrunnen til at vi drar dit er fordi Rolf Martin skal være med på NM i langrenn i Holmenkollen. Men såklart blir det shopping også! I tillegg blir det nok en kjempe koselig tur. Har lenge hatt lyst til å dra på en slik tur sammen med han♥ 


Eldgammelt konfirmasjonsbilde jeg fant på den forrige PC'en min.

Planer til sommeren

Har allerede begynt å planlegge sommeren 2012. Da skal jeg blant annet til TYRKIA igjen, den 29. juli sammen med kjæresten min og familien hans! Sist sommer var jeg i "partybyen" Alanya, men nå skal vi til "stille og rolige" Side. Gledees veldig! Blir sikkert kjempe koselig

Hotellet vi skal bo på heter Pegasos Resort og skal visstnok være veldig populært. I tillegg er det en del av Pegasos Planet/World som består av hele 3 hoteller! Vi kan bevege oss fritt mellom alle de hotellene så mye vi vil. Eneste er at vi må spise på det hotellet vi ligger på, siden det er all inclusive. Betaler forresten for turen helt selv, hele 12 000 kr! Meget stolt av meg selv, haha. Er mye penger, men garantert verdt det siden vi skal bo på "deluxe suite" som er det beste de har :DAlle tre hotellene. Som dere kan se så ligger vårt hotell i midten! 

Har også planlagt å kanskje dra en tur til Stavanger med familien min uka før jeg drar til Tyrkia. Søskenbarnet mitt skal gifte seg, men det som er så synd er at bryllupet er 28.juli, dagen før jeg reiser. Kan hende at jeg ikke rekker det da..


Flere som skal til herlige Tyrkia til sommeren?

Bilder fra Stockholm
Brian.


Kjøpesenteret Sollentuna Centrum som lå like ved hotellet vårt :D


Gröna Lund!


Stockholm.


Berg-og-dal banen "Insane" - som virkelig var Insane!


Haha!


Cute.


Brakk meg faktisk da jeg smakte sushi for første gang:( Var så uvant smak...


Lærte meg litt å spise med spisepinner da.


Synnemor


Synne, Heidi og Helena:-)


 

Klassetur til Stockholm

    Drar til Stockholm i morgen med klassen min og paralellklassen! Blir så braaa!! Hotellet vi skal ligge på heter Scandic Star Hotel Sollentuna og ligger ca 15 km utenfor sentrum. I tillegg ligger Stockholms største kjøpesenter rett ved siden av! Hotellet har til og med spa, treningssal, basseng og badstu.


Liker.


Kameraet og PC'en er nærmest første prioritet over hva jeg skal ha med meg, så hvis det er bra med internett på hotellrommet kommer jeg sikkert til å blogge! Masse med bilder kan jeg nok garantere :D

Godnatt

 

Kathinka K. Herbst

Hei! Mitt navn er Kathinka Kappfjell Herbst. Jeg er 19 år og bor i Mo i Rana med kjæresten min. 10.02.15 var vi så heldig å bli foreldre til en liten gutt Her på bloggen vil du få et innblikk i hverdagen min som mamma, mine tanker og det som ellers interesserer meg. Håper du liker den!


KONTAKT:
» kathinka95@hotmail.com «
leser bloggen akkurat nå!

Følg bloggen


FollowBlogglisten

Instagram

Siste kommentarer

© Copyright

Alle bilder på denne bloggen er tatt av meg, hvis det ikke står noe annet. Det er ikke lov å kopiere bilder, tekst eller annet innhold uten min tillatelse! Hvis det er noe her du vil bruke, så er det bare å spørre :-)


hits